Mitt Nya Liv

Alla inlägg under maj 2018

Av Anneli Gustavsson - 9 maj 2018 20:42


Ja, jag blir förtvivlad. Jag orkar inte med all skit. Värken i hela kroppen, skallevärken som jag har haft i flera månader nu plus mina hemska fötter som bara spricker hela tiden, ja det gör ju mina fingrar oxo men det är fötterna som är värst för dom måste jag ju gå på..

 

Inatt sprack det upp rejält på två av sprickorna som började visa sig igår. Ni ska bara veta hur satans ont det gör. Det känns som någon skär mig med rakblad o det svider o jag kan knappt gå på fötterna.

 

Jag vet inte vad jag ska ta mig till ? Jag hoppas innerligt att hudmottagningen kan hjälpa mig när jag ska dit på onsdag.. Jag är nervös att dom inte har nåt att "erbjuda" mig utan att jag får gå så här..

 

 

 

Nr 1 så såg det ut innan jag somnade igår. Nr 2 så sprack det upp under natten o det gjorde så ont, då gick jag ändå inte på fötterna. Nr 3 var en början på en spricka o även nr 4 den blev värre inatt o den svider som bara den.. Nr 5 o 6 kommer oxo att spricka upp snart om jag har otur o det har jag ju.

 

Jag ber om ursäkt att jag visar såna äckliga bilder men det är detta jag får leva med. Det har hållit på länge nu o det är inte många dagar som mina fötter är hela, o att jag kan gå på dom som normala folk.

 

Men trots allt så har jag kunnat njuta ute i den underbara solen idag oxo. Laki har varit hos mig från 07 - 17 o han har varit så duktig. Han tycker om att sitta ute o filosofera, lyssna på fåglarna o se sig om, han går även över till mamma o hälsa på henne. Han är en underbar hund.

 

 

 

 


 

Laki har tillgång till skugga, vatten o mat. Jag har även på min takfläkt i sovrummer o där går han in o lägger sig när det blir för varmt.

 

Nu ska jag titta lite på tv;n o sen hoppas jag att jag somnar o kan sova lite, jag är så trött..

Igår innan jag la mig höll ögonen på att gå i kors på mig men så fort jag la mig var det precis som om kroppen skrek "lurad", jag blev klarvaken.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Love You. Dröm Vackra Drömmar. 

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 8 maj 2018 20:37


Idag har det varit underbart väder,, lite slöjmoln men det har varit helt ok. Jag o Laki har varit ute så gott som hela dan, jag har solat o han har oxo njutit i solen men han har även tillgång till vatten o skugga. Han går även in i sovrummet där jag har takfläkten på så han inte blir alltför varm. Men det märks att han njuter. Han åt sin mat ute i dag oxo..


 

Detta trädet är så fint, men jag glömmer hela tiden vad det heter ?


 

Han har sina pinnar som han bär på =)


Njuter


   

Vi lyssnar på fåglarna som sjunger


 

Jag njuter =)


   

Det var nästan 32* senare på förkvällen. 


 

Jasså, där sitter du =)


 

Mina tulpaner, dom är inte många men den är vacker =)

 

Idag hade jag Laki från 09-20 o det har gått jättebra. Han är så duktig, så snäll. Han älskar när vi brottas, då flyger han på mig men på ett lekfullt sätt. 

 

Nu ska jag titta lite på tv;n o sen lägga mig. Laki kommer kl 07 i morgon så då måste jag vara vaken =)

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Love  You. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 7 maj 2018 19:10


Gick upp tidigt i morse igen för att ta emot lillskrutten, Laki. Han var så glad när han kom så man kan inte bli annat än på glatt humör..

 

Vi gosade lite innan vi somnade en stund, men vi sov inte länge kanske 40 min.. Vi gick ut en liten runda o sen hem igen för att kurera min skallevärk.. Vilken dag i ordningen det är vet jag inte, eller jag kanske ska säga vilken månad i ordningen det är ?  Det är så jobbigt, jag har ju inte kunnat sitta ute i solen som jag har velat. 

 

Men mamma har lånat en spiral o ett rep av hennes jobbarkompis så Laki har fått vara i trädgården, han har gått mellan mig o mamma.. Han har nosat då han har känt doften av mammas katt Bailys.. Men han har varit så duktig o han fick äta sin mat ute idag så han hade picnic i det gröna..

 

Han har även jagat en fluga här inne idag, jag vet inte om den klarade sig eller om Laki fick i sig lite extra protein =)

 

Vi har varit hos Rohde en stund oxo, där åt vi glass o Laki fick ett gott litet ben.

 

Lillmatte o hennes kompis kom o hämtade skrutten. Hon upptäckte en liten fästing i hans öra så jag plockade bort den.

 

När dom hade gått hem så gick jag ut o satte mig i solen, det blev lite drygt 1 timme men jag började få ont i skallen igen så jag gick in o duschade o nu sitter jag här o knappar på tangentbordet =)

 

Har inte tittat på gårdagens Robinson så jag tänkte göra det nu o sen får jag titta på kvällens avsnitt lite senare. 

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Glöm inte att smörja in er när ni sitter o solen o att ni dricker mycket vatten. 

 

Love You. Dröm Vackra Drömmar. Puss I Pannan ♥

 

 

 

Men ser ni hur söt jag är ♥ Laki jagade flugan som satt på min säng =)

 

 

Njuter ute i den härliga solen.

 

 

Av Anneli Gustavsson - 6 maj 2018 20:58


Det har inte varit nån bra dag idag. Har inte kunnat ligga ut i solen pga skallevärk, så trist för jag har ju väntat så på att få ligga ute o njuta. Jaja, det kommer förhoppningsvis fler dagar innan hösten kommer =)

 

Har varit på Ica o handlat lite, dom hade billig keso den här veckan.. 15 kr för en stor som i vanliga fall kostar 28 kr, det är inte klokt att det ska behöva vara så dyrt.

 

Sen gick jag bort till Rohde en liten stund innan jag gick hem o satte mig här o fixade med bilderna som jag tog på Laki i veckan..

 

             

 

Han satt så duktigt när jag fotade honom. Jag hade fått en superbra bild på honom när han ligger ner med ansiktet i fällen men den blev så suddig så den slängde jag, så trist för den hade kunnat bli kanon. Jag får säkert fler tillfällen att fota honom. 

 

Nu börjar både Robinson men även en film på 3;an som jag ska se.. Får titta på Robinson sen när filmen är slut.. 

 

Hoppas att ni har haft en bra helg o att ni har kunnat njuta av det vackra vädret, ja om ni har haft det såklart. 

 

Var rädda om er o varandra. Love You. Dröm Vackra Drömmar. 

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 6 maj 2018 01:33


 


Vilken härlig dag det har varit idag, ja förutom värken såklart.. Men nu tänkte jag på vädret.. Vinden har varit ganska kylig o särskilt när molnen har gömt solen då har jag ryst till..

 

Annars har det varit så gott, så underbart o som jag har längtat efter värmen o solen.

 


   Älskar fågelkvitter.


Har suttit ute så gott som hela dan o bara njutit. Jag smorde in ansiktet men har ändå blivit röd så jag får ta det lugnt i morgon.. Jag får sola aktern istället så det blir lite färg där oxo =)

 

 

Vad är det som är runt & rött =)

 

I förrgår åt jag världens godaste jordgubbar. Jag kommer inte ihåg vad dom kom ifrån men dom var små o riktigt röda. Dom var så söta o goda, dom tog slut direkt. Det gick inte spara några för lite senare, noo way. 

 

Nä nu ska jag försöka sova lite. Hoppas att ni sover gott nu. Love You. Puss I Pannan ♥

 

Glöm nu inte att ni ska vara rädda om er i solen, smörj er o drick mycket vatten.

 

 

Av Anneli Gustavsson - 4 maj 2018 19:56


I morse kl 08 kom lilla knasbollen till mig. Vi tog det lite lugnt o sov lite innan vi satte igång med dagen. Ja han lekte lite med sin leksak men sen snarkade vi en stund..

 

Vi gick ut lite så han fick kissa av sig o han nosade väldigt mycket. Han har börjat använda nosen lite mer från jag hade honom sist men det kan ju betyda att det finns en löptik häromkring. 

 

När vi kom hem så var det full rulle, det var både högt o lågt .. Han älskar när jag ska ta "näsan" på honom då fångar han min hand i sin mun o helst ska han gå runt med mig på det sättet o det är inte det lättaste kan jag lova =)

 

Sen vilade vi ett tag innan vi gick ut igen. Vi gick bort till Rohde o där fick han ett godisben som han mumsade i sig medans jag satt i soffan o pratade med Rohde.

 

När han har ätit upp benet så kommer han o ställer sig o tittar på mig o jag ser hur hans ögon förvandlas till busögon o hur kroppen börjar rycka lite o på 1 sekund har han hoppat upp över hela mig så jag kanar ner i soffan o kan inte sluta skratta. Han fick ett sånt tokryck o sen efter en stund så kröp han upp o satte sig på brösten på mig o där tyckte han att han satt bra.. Han busade lite med Rohde oxo men det var mest lite klapp på magen innan vi gick vidare.

 

Han fick gå o nosa o gjorde ifrån sig lite innan vi gick in. O där var det full rulle igen innan han visade tecken på att han blev lite trött.. Jag satte mig vid datorn en stund o han la sig på mina fötter o somnade gott...

 

När matte kom o hämtade honom idag så berättade hon att lillmatte hade sagt något om att det var roligt att Laki tycker att det är skoj att komma till mig ,, det värmde verkligen mitt hjärta att få höra för jag tycker själv att det går jättebra med honom.

 

Han kommer tillbaka nästa vecka igen månd-onsd, sen blir det lite ledigt..

 

   

Titta så fint jag kan sitta ♥

 

 

Va,, vad säger du =)

 

 

Tyvärr blev bilderna ganska suddiga men det var lite svårt att ligga still när han skulle fotas ... Men jag tog lite kort med min systemkamera så jag ska se hur dom har blivit, hoppas att det blev bra skärpa på dom ,, om det blir det så tror jag att dom kan bli ganska bra.

 

 

 

Har fått så förbaskat ont i mina fötter igen, dom har spruckit upp. Det hinner inte gå mer än ett par dagar som mina fötter är hela o jag kan gå på hela fötterna, nu får jag trippa både på tårna, hälarna o på utsidan av fötterna allt på en gång o det är inte det lättaste kan jag lova.

Men jag hoppas som sagt va att dom kan hjälpa mig på hudmottagningen när jag ska dit den 16;e maj...

 

Det har varit en bra dag, en busig dag men även mycket med kärlek..

 

Nu blir det tv;n o sen blir det sängen. Jag ska även äta massor med underbart goda jordgubbar nu,, små söta mumsiga,,, mmmm..

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute.. Var rädda om er o varandra. Love You. Dröm Vackra Drömmar. Puss I Pannan ♥

 

 

Ni har väl inte missat min insamling till Barncancerfonden HÄR . Vi har nått målet men jag vill fortsätta att samla in ett tag till.. Pengarna som samlas in får dom varje vecka.. Snälla skänk en liten peng ♥

 

Tusen tack till er som redan har skänkt så mycket pengar ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 3 maj 2018 20:14


 

Ja säga vad man vill, men hon har en skön stil lilla grodan boll =)

Har haft Chikita igår o i dag så det har varit tidiga mornar.



 

Igår när hon kom så var hon så stolt över sin tennisboll som hon hade med sig, hon var precis tokig i den.  

När vi hade varit ute kl 05 o kissat lite så gick vi in o la oss men jag kunde inte somna dels för jag hade sån fruktansvärd värk men sen för att hon var så busig. Hon hoppade på mig, pussade på mig som en galning men vi somnade tillslut o sov lite drygt 1 timme men sen somnade vi om en liten stund igen, sen gick vi ut..


 

Den här slängde hon med som en liten tok =)


     

Ibland är livet upponer =)


 

Jag hör vad du säger =)


     

Här gäspade vi ikapp, synd att bilden blev så suddig =)


Här sov hon gott o jag somnade strax efter..



Vi var ute kl 05, det var så mysigt ute med alla fåglar som kvittrar.
 

 

Den här hemska saken höll jag på att mosa när jag skulle luta mig över o titta in till mamma för att se om Bailys var där, det var mörkt så det var lite svårt att ta kortet för det blev suddigt. Usch dom är hemska spindlarna, men den fick vara kvar jag ville inte ta i den.


Det har varit en hyfsad dag, jag är nästan helt pigg igen förutom värken men det har tagit på krafterna o det sitter fortfarande kvar i kroppen/musklerna. 


Jag frös så innan så jag la mig på sängen under min filt men somnade visst efter en stund, jag är så trött så jag hoppas att jag kan somna tidigt ikväll o sova hela natten. Ok om jag bara behöver gå upp några gånger så gör det inget =)

 

I morgon kommer goa Laki, det ska bli mysigt att ha honom..

 

Tänk vilken tur jag har som har fått tag på 2 så mysiga hundar, jag tror att Teddy är glad för min skull ♥

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Love You. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 3 maj 2018 01:38



Har Ikeas kundtjänst mejlat till dig för att berätta att du vunnit ett presentkort på 2 000 kronor som du kan shoppa för i valfritt IKEA-varuhus? Släng mejlet, det är fejk! uppmanar Ikea.

 

 

Som News tidigare berättat har Ica slagit larm om en ny typ av bluffmejl som påstås komma från matjätten. Nu varnar Ikea för ett snarlikt bedrägeriförsök i deras namn.

Vid första anblicken ser det ut att vara ett vinnarmejl från Ikeas kundtjänst, som ger dig 2 000 kronor att handla för i valfritt Ikea-varuhus. Allt du behöver göra är att klicka på länken som följer med. Sedan är det bara att börja shoppa!

 

Det är bara ett krux: mejlet kommer inte från Ikea. Och den som klickar på länken riskerar att få ovälkommet besök av inkräktare i sin dator.

Ikeas presstjänst går nu ut och varnar för bluffmejlet, som företaget även gjort polisen uppmärksam på.

Vem kommer då dessa bluffmejl ifrån? Än så länge har varken Ikea eller polisen kunnat bringa klarhet i frågan. Men att det rör sig om bedragare är Ikeas ledning säker på.



 


Emil Eriksson.

Pressbild: Ikea

– Det är någon som utnyttjar vårt varumärke för att lura folk på pengar. Det händer med jämna mellanrum och sker via olika kanaler. Det kan komma som SMS, som mail eller via Facebook. Vi håller en löpande dialog om detta med polisens bedrägerirotel, säger Emil Eriksson vid Ikeas presstjänst till Östgötatidningen.

Eriksson och hans kolleger uppmanar dem som fått ett bluffmejl från Ikea att omedelbart förpassa det till papperskorgen – utan att klicka på länken som följer med.

– Naturligtvis ska man aldrig klicka vidare på sådant här. Man ska heller aldrig lämna ut sina kontouppgifter, säger Emil Eriksson.

Hur vet man då om mejlen man får, med erbjudanden från Ikea, är fejk eller ett riktigt erbjudande?

– Vi brukar säga att om det låter för bra för att vara sant, så är det ofta inte sant. Om man får ett sånt här ”erbjudande” kan man alltid ringa vår kundtjänst och på så vis försäkra sig om det stämmer eller ej, säger Emil Eriksson, också det till Östgötatidningen.

  

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards