Mitt Nya Liv

Alla inlägg under april 2018

Av Anneli Gustavsson - 9 april 2018 18:01


Klockan 07;40 ringde klockan, då gick jag upp o fixade till mig... Strax innan 08;30 ringde det på dörren.. Jisses, vem kunde det vara som kommer hit till mig så tidigt =)

 

Det var en liten sötnos som tittade på mig när jag öppnade dörren. Något försiktig men mycket nyfiken. Jo då, jag har träffat husse o Laki en gång tidigare så jag visste ju vem det var som skulle komma.


Detta mina vänner är Laki, en welsh springer spaniel på 9 månader. Han är så söt, så mysig.. Jag hade väntat mig att det skulle bli lite gråt o "gnyningar" men det blev det inte. Ja, han var försiktig i början när han kom, han nosade igenom lägenheten o sen var det inget mer.

 

Han kom o hälsade på mig, ville bli klappad. Jag visade honom vattenskålen o frukosten som han inte hade ätit upp innan, men det var inget intressant då ( han åt upp den lite senare ) .

 

Vi lekte lite, myste lite, pratde gjorde vi oxo o jag förstod precis vad han sa =)


   

Men vad sa du nu =)


 

Jag kanske ser lite ledsen ut, men det var jag inte =)


   

Vi hade mysstunder i soffan, han älskar att bli kliad på magen. 


       

Titta så söt jag är säger Laki =)



  Han älskar verkligen sin leksak, han kastar upp den o jagar den =)

 

Laki ska vara hos mig varannan vecka. Ena veckan är det Laki o den andra veckan är det Chikita som kommer. Det är så roligt för båda två är så mysiga o dom finner sig verkligen till rätta här o kan slappna av.

 

Nu har Laki följt med husse, lillmatte o lillhusse hem. Lillmatte var nog lite orolig för hur det hade gått för honom idag, men jag sa att det hade gått jättebra. Hon frågade om jag tyckte om honom, självklart gör jag det. Jag sa att han har blivit min lille kille, då svarade hon att han är deras lille kille oxo. En hund som är mycket älskad av sin familj, det är roligt när det är så.

 

Laki kommer till mig i morgon o även på torsdag..

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Love You.

Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan   

 

Av Anneli Gustavsson - 9 april 2018 15:24



Ja det går riktigt bra måste jag säga =)

Av Anneli Gustavsson - 8 april 2018 20:07


Natten har varit ganska jobbig med värken o så fort jag har somnat så har jag vaknat igen o behövt antingen gå upp eller snurra runt i sängen o hitta ett bättre läge att ligga i.

Men jag lyckades somna sen frampå morgonen o sov ganska gott. Nu är jag rätt så trött.

 

Har varit o handlat lite idag, sen satte jag mig på altanen i min härliga solstol o lät solen värma mitt ansikte. Jag fick så ont när jag satt i solstolen men det brydde jag mig inte om för det var så underbart skönt i solen. Det blåste inte lika kallt idag som det gjorde i förrgår när jag satt ute.


    

Nu kommer alla små blommor,, våren är här,, äntligen som jag har längtat. Jag har längtat ända sen hösten kom.. Det gick så fort där.. Nu hoppas jag att vi får en underbar vår o en fantastisk varm o lång sommar..


  

Har varit borta hos Rohde nu, jag har inte varit där på ganska länge för hon har varit sjuk. Vi vet inte om hon hade maginfluensan så det var därför som jag inte ville gå dit men nu är hon bättre, nu är hon "bara" förkyld så det är ok.. Men hon är ganska tagen o har gått ner i vikt, men det är ingen fara,,,,än..

 

Nu har jag ätit upp resten av kålpuddingen som mamma gjorde i går, det är så gott.. Kålen o lingonen är det bästa =)

Jag har lite ,,, ganska svårt med färs o har haft sen jag gjorde min gastric bypass operation. Jag har blivit ganska äcklad av viss mat o har svårt att dölja det. Men det är som det är, det är inget jag kan göra nåt åt.

 

Det går lättare att äta kålpuddingen lite mer kall för då luktar inte färsen så äckligt =)

Ja,, jag vet att jag är fjantig..

 

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag se på Robinson. Hoppas att Jim åker ut eller tjejen från Jönköping,, hon är rätt dryg... 

 

I morgon kl 08 får jag besök,, mer om det då =)

 

Hoppas att ni har haft en bra dag,, en bra helg.

Önskar er en bra kommande vecka. Var rädda om er o varandra. Love You.

 

Dröm Vackra Drömmar. Puss I Pannan   

Av Anneli Gustavsson - 7 april 2018 20:56


Ni som läser min blogg vet att jag kämpar med mina fötter o mina sprickor. Ja jag har ju även handeksem som jag smörjer o håller på med hela tiden. Just nu är mina fötter o fingrar ganska fina,, jag vågar knappt säga det för det går åt pipsvängen så fort nån frågar hur man mår..

 

 

Här håller dom på att läka så dom är "ganska" fina. 

 

Men det är ju jobbigast med fötterna för jag har haft så svårt att gå pga alla djupa sprickor. Jag har köpt receptfria salvor, fått salvor utskrivna av läkaren. Har fått kådsalva o ringablomssalva av en bloggvän, fått försvarets salva av mammas väninna osv...... Listan kan göras lång o som jag kämpar hela tiden.

 

Det är inte bara savlorna utan jag måste sitta med fötterna i fotbad, fila dom försiktigt. Ja min läkare sa till mig att jag skulle fila bort så mycket så att det nästan blöder o det har jag oxo gjort, men nu filar jag "lagom".......

 

Jag har sen jag var ung haft lite "raspiga" hälar,, tack snälla pappa för att jag fick ärva något.. ja din sjuka humor oxo det är ju alltid något... 

 

Men tillbaka till mina fötter. Dom spricker mest på hälsen o trampdynan o sen på sidan av stortårna.. Jag som avskyr strumpor har haft det på mig så gott som varje dag o ibland många nätter för dom säger att man ska ha det när man har torra o hemska fötter.

 

Nu läste jag om detta på nätet o det kan ju vara nåt för mig kanske ??

 

 

 

Så här gör du ;

 

Ungefär 1 liter mjölk


 

3 msk bakpulver


En balja som rymmer dina fötter

 

Värm mjölken på spisen, häll den sedan i baljan.

 

Häll sedan ner bakpulver och rör sakta om medan det löses upp. Känn efter så att mjölken är lagom varm innan du sticker ner fötterna.

 

På nätet står det att man ska sitta med fötterna i baljan i ca 10 min,, jag brukar sitta längre för att det ska "luckras" upp o bli lite lättare att fila bort flagorna.

 

När du är klar, skölj av fötterna med vanligt varmt vatten och torka dem noggrant. Vi rekommenderar att göra detta flera gånger i veckan så att fötterna håller sig mjuka, fräscha och nöjda!



Av Anneli Gustavsson - 7 april 2018 20:46


 


Man behöver inte köpa sin ingefära utan man kan lätt odla den hemma.. Vi använder mer o mer ingefära, det är inte bara gott i maten utan vi har den även till husmorsknep. Det sägs ju bota åkommor som förkylingar o magont. 

 

Det är inte gott att äta helt själv, men det går utmärkt att blanda det i the, maten eller när du bakar. 

 

Man kan odla på flera sätt, du kan köpa frön o sätta dom men du kan även köpa en bit ingefära, hacka ner den i bitar. 

 

Du kan använda vanlig blomjord eller planteringsjord. Ingefäran trivs bäst i en bred & grund kruka.

 

 

 

Så här går det till;

 

1. Lägg ingefärsbiten i blöt över natten.

2. Fyll krukan med jord & lägg dit ingefärsbiten med skotten uppåt. Täck sedan över med ca 3-5 cm jord.

3. Du ska vattna likligt.

4. Låt krukan stå på ett varmt ställe & du ska undvida direkt solljus.

5. Ingefäran växer ganska långsamt så det kan ta några veckor innan du ser något resultat. Glöm inte att hålla jorden fuktig.

 

 

Lycka Till ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 6 april 2018 19:52



 

Hela vintern har jag haft så kallt inomhus, det har legat på ca 18 grader.. Idag har det varit varmt både ute o inne. Jag tog ut min solstol så det var premiär idag på altanen med en kaffe o lite solande. Tyvärr var vinden ganska jobbig mot värken. Det kändes som skelettet hade tandvärk så jag fick ge upp efter ca 1 timme.. Men jag hoppas att det kommer fler varma o soliga dagar snart.


   

Det är inte många blommor jag har planterade för jag har så svårt att sköta dom själv, jag kan inte ligga o rensa så jag sådde igen landet men dessa kommer ändå upp o det är lite trevligt =)  Det är skönt att snön har försvunnit från min trädgård, det finns lite kvar runtomkring här, jag hoppas inte att det kommer mer nu. Så här mycket snö har vi inte haft på många många år o nu räcker det.


 

Jag tog ett kort på mammas fina tulpander innan idag.


 

Bailys sov så gott när jag gick in till mamma för att släppa ut honom. 


 

I går hängde jag upp nya gardiner. Dom är rosa så det passade mitt sovrum. Väntar ju på våren nu =)





Snön försvinner mer o mer, gott kaffe, solen som värmer mitt ansikte o fåglarna som kvittrar.

 

Önskar er en Trevlig Helg.. Var rädda om er o varandra. Love You. 

 

Dröm Vackra Drömmar. Puss I Pannan ♥

 

 

   

 

 

Ni missar väl inte min insamling till Barncancerfonden .. Du hittar den HÄR..

 

 

Av Anneli Gustavsson - 6 april 2018 19:21


Det kan vara lite bökigt att byta bakgrunder om man inte riktigt vet hur man ska göra.. Men det är superlätt o jag ska visa hur man gör det här på bloggplatsen.

 

Jag gör mina egna bakgrunder samt header men det finns bakgrunder som bloggplatsen själva har gjort, jag vet inte hur dom ser ut ?

 

 

 

Man går in på Inställningar - Färg & Utseende då kommer man till anpassa utseende.


 

Nr 1 .. Här lägger du upp din header om du vill ha nån, annars kan du välja bloggtitel. Din header får inte vara för liten, du har måttet skrivet där den ska 950 pixlar bred. 

 

Min ser ut så här;

 

Den är 950 x 356 pixlar.

 


 


Här har du lite som du kan välja på. Bloggportalens egna eller din som du väljer under Bakgrundsbild.


 



Här väljer du även textfonten, typsnittet samt färgerna som du vill ha. Om du kan färgskalan i huvudet så skriver du in den där det står färg; annars klickar du bara på den lilla svarta rutan som jag visar här så kommer det upp en ruta vid sidan.. Där har du massor som du kan välja på. 

 

Svårare än så här är det inte. Men glöm inte att spara allt när du har bestämt hur du vill ha det på din blogg. Hur det är på andra portaler vet jag inte..

 

Jag har en sida där jag lägger ut lite av mina bakgrunder, dom hittar du HÄR.. Om du vill ha någon så är det bara att ta. 

 

Lycka Till ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 6 april 2018 16:45



Det finns mycket man kan ge bort men det gäller att komma på det oxo. Man kan fråga sin omgivning o man kan leta på nätet som jag gör ... Det finns hur mycket som helst där bara man har ögonen öppna.. 


Jag hittade en sida som har massor med saker ,,, PR-gruppen heter den.  Det är en "lättsam" sida där man kan söka på det man vill ha under Våra Produkter . Det är ju populärt med kepsar o mössor nu kille som tjej, även att man ska ha dom inomhus, vilket jag inte gillar men såna är ungdomarna.


Jag hittade även Hälsa & Skönhet ,, allt från speglar till gåvoset, det är inte dyrt heller. 


För dig som ska ut o resa så hittar du även väskor med tryck, självklart fanns det andra väskor som tex gympapåsen, kylväska, plånbok med lock. När man är ute o reser så tar många av oss massor med kort o då kan man behöva ett USB-minne med tryck för att spara sina minnen. Minnen som man vill plocka fram lite då o då.



Det kan vara lite roligt att köpa nya tallrikar, dom hade jättefina här, ja det finns en hel uppsjö med roliga saker. 


Man behöver ju inte tänka på alla andra, utan man kan tänka på sig själv oxo, att ge sig själv en liten present. Så varför inte unna sig själv nåt fint,, nu när det snart är vår..

 

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards