Mitt Nya Liv

Alla inlägg under mars 2018

Av Anneli Gustavsson - 7 mars 2018 20:06


Visst är det roligt att sitta o titta på sidan Wish ... Det finns så mycket fint o så mycket billigt o även gratis förutom frakten.

 

Många av sakerna har jag inte fått, men då har dom skrivit av det så jag slipper betala. Några saker har gått sönder eller har varit sönder när jag har fått dom o det har dom fixat oxo så jag inte har behövt betala för..

 

Nu efter den 1 mars har jag fått hem 4 paket med ringar i utan att betala den nya avgiften på 75 kr / paket under 1500 kr... Så jag vet inte vad det är som gäller ? Kan man beställa små paket som går in i brevlådan utan att behöva betala för dom eller har dom inte hunnit med att skicka "räkningen" ??

 

Vad tror ni ?

 

Dessa ringar jag har fått i alla fall, dom är så fina.

 

 

 

Jag missade att jag  hade beställt en ring med hjärtan så nu har jag två stycken =)

 

Den här ringen fick jag idag men den var mycket större än vad jag hade beställt men jag kan ju ha den ändå men inte på det fingret som jag hade tänkt mig.

 

Jag älskar ringar, men nu när jag har mina eksem på högra handen så skäms jag så o då vill jag inte "visa" upp dom mer än nödvändigt.

 

 

 

Jag väntar på ett par paket till bla såna där tåtutor som jag har använt mycket när jag var ute på mina promenader, dom var så billiga så jag hoppas slippa avgiften, får jag det så skickar jag tillbaka dom.. 

 

 

 

 

Jag skickade även efter dessa gelestrumpor nu, hoppas jag hinner få dom innan den stora avgiften..

 

Vad gillar ni att skicka efter ?

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 7 mars 2018 18:50


Jag har ju problem med sprickor på mina fötter o händer. Sprickorna sitter mest på trampdynorna o hälen, samt pekfinger, långfinger o tumme, mest på hö hand.. Har lite lite på vä men det är inget att ens ta upp,, peppar peppar ta i trä...........

 

Sitter o kollar lite på nätet vad jag kan göra som jag inte redan har gjort själv. Såg att läkaren hade skrivit in i anteckningarna om sista besöket att han ska/har skrivit en remiss till hudmott så det är jättebra. Nu ska jag avvakta några dagar sen ringer jag till dom o hör om jag inte kan skynda på lite.

 

Dom sista dagarna har varit ett helvete. Jag belastar kroppen så snett så jag har fått ihållande kramp i vänstra vaden, nu börjar den smyga fram på smalbenet oxo så jag försöker stretcha så gott jag kan, men satfläsk vad ont det gör. Sitter nu med fötterna i ljummet fotbad, ska fila lite sen innan jag hoppar in i duschen..

 

Jag läste på nätet att självsprickorna dyker mest upp på sommaren då man inte går med "hela" skor, utan med sandaler mm så då behåller man inte "fukten" på foten utan den blir lättare torr. Jag har i många år haft lite "skrapiga" hälar som jag har fått fila men det  blev som värst när jag var i Fuengirola... Jag hade såna blåsor men jag gick ju långa sträckor ändå för jag vill ju ut o njuta av så mycket som jag kunde.  Sen har dom inte läkt ordentligt, visst sprickorna kanske har läkt ihop ett tag men sen dyker dom upp igen. 

 

Jag är en människa som hatar,, avskyr strumpor så det har jag sällan, men jag får väl börja med det nu om det kan hjälpa. Det finns även salvor som jag har som jag smörjer mig med o sen ska en bloggvän här inne skicka mig lite salva så jag hoppas att den kan hjälpa mig . Jag kan skriva mer om den sen när jag vet lite vad det är för nåt.

 

Jag ska ringa till VC i morgon o se om inte läkaren kan skriva ut två salvor, en ny mjukgörande o en xylocain salva som bedövar lite.. Dom salvorna är bra..

 

Jag har även läst att många av oss som har fibromyalgi har lätt för att få sprickor i både händer o fötter, men jag vet inte vad dom använder sig av..

 

Nä nu ska jag fila lite försiktigt på fötterna.. Det svider som eldar, det känns som rakblad så fort jag sätter ner fötterna i golvet..

 

Måste skynda mig för jag ska se Farmen snart. 

 

Ha en underbar kväll där ute.

 

 

Puss I Pannan   

Av Anneli Gustavsson - 6 mars 2018 18:45


Nu blev jag lite trött på min design som jag har haft i många år.. Jag ville ha nåt nytt men är inte säker på om det är den här jag vill ha ? Jag får ha den ett tag så får jag se hur det känns =)

 

Lite skillnad blev det i alla fall från den här ;

 

   

 

Till den här ;

 

   

Jag slängde ihop det till den här nu. Ja vad tusan den får duga ett litet tag =)

 

 

Av Anneli Gustavsson - 6 mars 2018 17:49


Då har andra dagen gått tillsammans med Chikita. Det har faktiskt gått jättebra o det är så roligt att ha henne här. 

 

Jag går ut med henne redan kl fem på morgonen, sen när vi kommer in så bäddar vi ner oss i soffan o sover lite, myser lite o sover lite mer.. Hon är väldigt kärleksfull o älskar att bli klappad.

 

Inatt har det kommit så mycket snö så det var svårt för mig att gå pga mina förbannade sprickor.. O nu har jag gått o belastat fel så länge så nu har jag fått kramp i vä vad som gör fruktansvärt ont. Det var lika svårt att gå ut vid 10 tiden men sen vid 13 tiden gick det lite lättare för då hade som skottat lite, men det är hemskt ändå. Rohde var med oss ute på sista promenaden, men vi gick inte så långt men tillräckligt för att Chikita skulle hinna göra ifrån sig.

 

Hon älskar att buffa i snön o köra ner hela ansiktet, hon skuttar i snön o hon hade säkert haft jätteroligt om hon hade fått vara fri från sitt koppel men det får hon inte när hon är hos mig för jag känner henne inte tillräckligt väl.. Jag vill inte att det ska hända henne något så därför håller jag henne jämte mig.

 

När hon fick sitt dentastick så gömde jag det först för henne så hon fick leta reda på det o hon blev så glad när hon hittade det o det tog ett par sekunder sen var det borta =)

 

Nu ska hon inte komma förrns på fredag morgon igen o sen blir det inget nästa vecka utan veckan därpå så jag kommer att längta tills då.. 

 

Självklart blev det lite bilder o film oxo så här kommer dom =)

 

 

 

Underbara snö =)

 

 

Kommer du o myser med mig snart =)

 

Tittut =)

 

     

Hon älskar att gotta ner sig i filten, eller allra helst ligga under den.

 

   

Snarkmajjan =)

 

   

Va,, vad sa du =)

 

 

Tjejen som kan koppla av o sova gott =)

 


 

Jag missade att filma när hon "sprang" som mest =)

 

 

 


  Ni glömmer väl inte bort min insamling till BARNCANCERFONDEN HÄR

 

 

 


Av Anneli Gustavsson - 5 mars 2018 20:28


Ja vad var det jag skulle berätta idag ? Kommer nog inte ihåg det =)


Jo då, det gör jag visst det, jag vill bara retas lite. Idag ringde klockan 04.40 så det var bara att hoppa upp ur sängen o göra sig i ordning. Klockan 05 fick jag besök, ni kan aldrig gissa vem det var ?

 

Men det ska jag berätta.. Det var lilla Chikita som kom till mig. En söt liten tik som jag ska ha vissa dagar.. Dom var här i lördags så vi pratade lite o det kändes bra så nu fick jag äran att ha henne hos mig.

 

Det är en underbar hund, kärleksfull, glad, pigg, o trygg.. När hon kom hit så gick vi ut en stund sen gick vi in o la oss i soffan o myste. Hon kröp upp på mig o myste,  hon knuffade nästan ner mig från soffan så vi fick flytta oss lite, då kröp hon under filten istället o låg där o sov. Jag somnade till lite vid 8-tiden o sov till o från till strax efter kl 9.. 

 

Jag mös lite till med henne sen ringde jag bort till Rohde så hon följde med oss en liten runda. Hem igen, äta frukost o bara mysa.. Jag har fått så mycket kärlek idag så det känns bra i hela kroppen.

 

Det som är jobbigt är mina sprickor under fötterna så jag har svårt att gå, men jag får trippa på tårna o sen är det ju min hemska värk, men det går rätt bra ändå..

 

Hoppas att jag får en tid till hudmott snart så dom kan fixa till det för det är hemskt, det känns som nån skär med rakblad så fort jag sätter ner fötterna. Jag kanske har nåt annat gå på oxo med en salva, hoppas att det kan  hjälpa mig.

 

Har ju självklart tagit lite kort på Chikita så ni får se hur fin hon är. Mamma var inne o hälsade på henne, hon blev så glad o viftade på hela kroppen.. Ja inte mamma då utan Chikita hahaha.. 

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. 

 

Dröm Vackra Drömmar Puss I Pannan ♥

 

 

 

Det här kortet tog jag i lördags när dom var här.

 

 

Mys mys mys ♥

 

 

Får jag en puss   

 

   

Hon försvann under filten, ja ni ser ena tassen o lite av svansen.

 

 

Hon sover så gott, jag fick lyfta lite på filten..

 

  

Av Anneli Gustavsson - 4 mars 2018 17:36


 



Här kommer 5 oväntade hälsofördelar som kommer

att överraska dig !




Kryddstark mat är mycket populärt i vissa kulturella kök.
Mexikansk mat, indisk mat & thailändsk mat har olika
nivåer av intensitet som är på modet för älskare av
kryddig mat & tvärtom för dom med känslig gom.

 

Det kryddiga starka får du från cayennepeppar, jalapenos,
habaneros, currypasta eller gurkmeja.

 

 

Forskare har funnit i senare studier att kryddstark
mat har många överraskande hälsofördelar.



Humör

 

Kryddig mat får hjärnan att skicka iväg endorfiner, såsom
seretonin som sätter dig i en avslappnad &
glad stämning.

 

 

 

Gå ner i vikt

 

Forskare har visat att kryddig mat ökar din ämnesomsättning.

 

 

 

Magont

 

Kryddig mat har ett dåligt rykte när det gäller magont, men
studier visar att kryddig mat faktiskt är bra för magslemhinnan.

 

 

 

Bihålorna

 

En kryddig måltid kan hjälpa till att rensa bihålorna genom att
stimulera slemhinnorna i näsan.

 

 

 

Hjärtsjukdom

 

Otaliga studier har visat att människor som lever i länder med
starkare mat har färre hjärtinfarkter & hjärtrelaterade sjukdomar.

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 4 mars 2018 17:21


När man klickar på länkar, kommentarer mm så kommer det upp en ny sida med reklam.. Är det fler av er här inne som har det likadant ??

 

Nu gjorde det så när jag ville ändra storleken på texten o när jag skulle lägga in den här bilden.

 

 

 

Var ni om det är några inställningar man ska kolla på..

 

Har ni det så oxo ?

Är ganska jobbigt när man kommer vidare till den här sidan UTAN att ha klicka på någon reklam .....

 

 

Av Anneli Gustavsson - 3 mars 2018 15:17


Ja nu har mitt besök åkt hem. Det gick jättebra o jag tror att det kommer att bli kanoners.. 

 

Mer om detta på måndag =)

 

Ska snart in till mamma på lite fika, sen går jag bort till Rohde, har inte varit hos henne på ett tag nu men vi har pratat i telefonen så jag vet att hon mår bra. Ja förutom när hon var ute på en liten promenad o halkade men hon fick hjälp som tur var. På med halkskydden om du ska ut nåt mer så du inte bryter dig.

 

Ha en härlig Lördag. Puss I Pannan   

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards