Mitt Nya Liv

Alla inlägg under november 2017

Av Anneli Gustavsson - 14 november 2017 19:29


Sitter just nu med fötterna i fotbad, måste få fina fötter o sen raka benen för i morgon ska jag till min läkare o det är ingen som vet hur mycket kläder jag får behålla på =)  Njae,, låt inte fantasin skena iväg nu,, det är värken han ska undersöka,, han kanske ska vrida o vända på ben o armar, vad vet jag.  Det gör ju inget om han strippar av sig lite   

 

Nåja, skärpning.

 

Jag är fortfarande riktigt förkyld, det går i vågor ibland känner jag mig nästan bra men sen kommer det på igen o jag blir så dålig.. 

 

Idag har jag varit på mammografi, jag fick komma in direkt o allt gick på 10 minuter,, så bra. Men satan i gatan vad ont det gör när dom klämmer åt,, dom behöver ju inte klämma lika mycket längre men eftersom jag redan har ont i musklerna så känns det, men det gick över direkt.

 

Sen åkte jag o mamma till Ica Maxi o handlade, jag passade på att handla lite mer så nu har jag för ett par dagar. Utanför Ica sitter alltid en så söt tjej o tigger pengar, hon är så otroligt vacker o verkar vara så mjuk. Jag brukar inte ge dom några pengar för dom får inte behålla det själv, men jag drunknar i hennes fina ögon så hon fick 20 kr. Jag tog hennes händer o la den där o dom var så varma o mjuka. Jag blir så ledsen när jag ser sånt. Hoppas verkligen att hon får behålla pengarna.

 

Efter det åt vi på Max, jag åt min hot chicken, den är så smarrigt god, det vattnas i munnen bara jag hör namnet. Efter det gick vi över till Myrorna o där fanns 2 saker jag kunde tänka mig att köpa men dom tillhörde inventaret, så det blev inget. Jag tycker att många av sakerna är snuskiga.. 

 

Vi var ju även på ÖoB o handlade lite. Jag ville köpa luftfräschare men jag kände ingen speciell doft,, får vänta tills jag har fått lukten tillbaka. 

 

Hem igen. Fixa med mammas mobil så hon kan skicka mail, sen fixa min mobil så att jag ska kunna skicka,,, men Nej det går inte. Jag har pratat med Telenor men dom vet inte heller så jag får kontakta microsoft o se vad dom säger. Det har funkat innan o jag vet att dom hade en störning för ett tag sen så det kan ju vara det som strular för mig. Jag brukar inte skicka mail från mobilen men nu hade jag behövt göra det.

 

Har även pratat med sonen o Rohde. Har inte varit hos Rohde på ganska länge för jag vill inte smitta ner henne, hon är så känslig o jag är rädd att hon ska bli sjuk. När hon blir sjuk så blir hon riktigt riktigt sjuk, nej...

 

Nu ska jag fila fötterna, köpte en ny fil när jag handlade. Den jag köpte i Fuengirola (oh vad jag längtar dit) är inget bra så dom kan jag slänga eller ge bort till nån, jag har 2 oöppnade.

 

Sen måste jag ju bara nämna att vi har fått lite snö,, ja det är ingen kaos,, än =) men fortsätter det att snöa så får nog folket lite panik hahaha... 

 

Ha en bra kväll alla goingar där ute. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan   

Av Anneli Gustavsson - 13 november 2017 23:55

 


Förra helgen kände jag att jag fick lite ont i halsen o skallen men tänkte inte mer på det..

Jag hade ju barnen hos mig o sen kom lillebror tillbaka på måndagen o då började jag bli förkyld.

 

Har legat så gott som hela tiden, jag är helt utslagen. Ont i skallen, hostar, ont i halsen, värken o i morse vaknade jag o hade ont i hö öra.. Har inte så jättebra på det nu, men just nu är det inte lika illa som i morse, det var precis som nån slog igen en dörr i örat.

 

Det har ju inte hänt så mycket den här veckan, jag har inte orkat det heller. 

 

I morgon ska jag på mammografi o sen på onsdag ska jag till min läkare o få reda på lite prover o fler undersökningar, ja vi får se vad som händer.

 

Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan   

 

 

Tänk vad roligt det är att hitta på galenskaper =)

 


Av Anneli Gustavsson - 13 november 2017 01:08


 


Offret fick penisen avklippt och nedstoppad i sin egen hals - en samling av några av de mest brutala morden som begåtts i Sverige.

 

Trots att det begås ca. 100 mord och dråp per år i Sverige, så finns det vissa som är svårare att glömma än andra. Detta är en samling av 5 av de mest brutala morden som begåtts i Sverige.


Fick penisen avklippt och nedstoppad i sin egen hals.


Efter en midsommarfest 2010 begav sig 33-åriga Andres Rodrigo Arellano Arancibia hem till sin vän Ivan Ivancevic, 30, och påbörjade en bestialisk misshandel som resulterade i Ivancevis död.

Arancibia misshandlade först offret med en köttklubba, förde in en syl i offrets anus och klippte avslutningsvis av Ivancevis penis med en sax. Han tvingade sedan ner den i offrets hals.

Under mordet ska Arancibia ha varit  påverkad av alkohol, narkotika och receptbelagda droger. Konstigt nog ska vännerna ha festat tillsammans dagen innan och då ha varit på goda termer. Arancibia dömdes till 18 års fängelse för mord och grov stöld, och motivet för mordet har aldrig fastställts.   

 

 

 

Bildkälla: DN

 

Offret tvingades svälja skållhet olja


År 2005 skakades den lilla staden Högsby av det brutala mordet på 20-årige Abbas Rezai. Abbas lurades till en lägenhet, i tron om att han skulle få prata med sin dåvarande flickväns föräldrar och be om hennes hand. Väl där påbörjades en långdragen och extremt våldsam misshandel.

 


Pappa, Raoof Ataei, ska först ha misshandlat Abbas med både ett basebollträ och ett järnrör innan mamma, Leyla Ataei, hällde het olja över honom. Olja som han också tvingades dricka. Raoof högg slutligen ihjäl offret med en kniv.

 


Parets 17-årige son dömdes först ensam för mordet och avtjänade fyra år i sluten ungdomsvård, innan han uppgav att det faktiskt var hans föräldrar som begick mordet. Föräldrarna dömdes till 10 års fängelse.  

 


Offrets huvud låg avhugget på diskbänken År 2011 högg  den då 32-åriga Isakin Jonsson sin 40-åriga flickvän, Helle Christensen, till döds. Efter det skar han halsen av henne ett flertal verktyg och lämnade sedan huvudet på parets diskbänk. Det mest bisarra med händelsen är att Isakin ska ha skurit av andra kroppssdelar, som han sedan stekte och åt. 


I polisutredningen förklarade han att han styrdes av röster, och upplevde allt som i en film. Isakin dömdes till sluten rättspsykiatrisk vård.

 

 

 

Bildkälla: TT - Bobby

 

10-åringen tvingades ligga naken i snön.

Mordet på Bobby skakade år 2006 hela Sveriges, både på grund av brottets natur och Bobbys unga ålder. 10-årige Bobby bodde med sin mamma, Niina Äikiä och hennes pojkvän Eddy Larsson i Norra Småland. Bobby anmäldes som försvunnen, men kroppen hittades i en sjö efter att Niina Äikiä erkänt mordet för polisen.  

 Månaden som ledde upp till Bobbys död var fylld med tortyr och smärta. Offret utsattes av bland annat el-chocker, utdragen misshandel och fick stå naken i snö i flera timmar i sträck.  

 Obduktionen av Bobbys kropp visade att barnet kvävts av sin egen spya, efter att hans medvetslösa kropp placerats i sin säng. Bobby ska ha blivit okontaktbar efter att han tvingats ligga i snö under en längre tid. Niina Äikiä och Eddy Larsson dömdes till 10-års fängelse samma år.

Mördaren drack offrens blod   

Efter att ha skickat anonyma hotbrev, så högg Lennart Persson ihjäl sina fostersystrar. Sedan drack hann deras blod och åt av deras kroppar. De både systrarna, Anna Norell, 18, och Camilla Lifvendahl, 34,  mördades under två olika tillfällen med knivhugg. 

Lennart förklarade senare att han under lång tid varit “blodtörstig” men att han efter morden saknar sina systrar. Efter en utredning dömdes Lennart år 2006 till sluten psykiatrisk vård.

 

Fortsätt läs HÄR.

 

Av Anneli Gustavsson - 12 november 2017 17:45



 


Det är många år sen jag träffade dig. Du blev sjuk o låg inne nästan ett år. Ingen visste vad det var för fel med dig, men du var så dålig. Läkaren sa att dom behandlar dig som en cancer patient, men dom var ändå inte säkra.

 

Dom tog prover på prover, du blev sämre o sämre. Du blev magrare o magrare o det är den sjuka bilden jag har av dig idag,, tyvärr.

Jag ser dig där du låg då du inte längre levde. 

 

Jag kände mig sviken, kände mig lämnad, kände mig så arg. Jag trodde att du skulle klara transplantationen av din lever, men din kropp stötte bort den o du hade inte en chans att få tillbaka ditt liv, ett nytt o friskare liv.

 

När du var uppkopplad med alla sladdar så trodde jag ju att du i alla fall hade en chans att bli bra, fast jag inners inne kanske visste att du inte skulle sätta dig upp på sängkanten o börja dra dina "tråkiga" skämt..

 

Du dog alldeles för ung, 46 år är ingen ålder. Detta var -92 så du har inte varit hos oss på många år.

 

Jag tänker på dig, mer o mer. Jag har fortfarande arga tankar, känner mig fortfarande sviken o lämnad. Vet du,, det gör ont. 

 

Du o jag vet hur det var, jag vet hur det var o det var jobbigt den mesta tiden. Jag förstod kanske inte riktigt hur det kunde bli som det blev? Jag var ensam om att se hur det stod till, jag var ensam om att vilja inse hur det var medans andra blundade. 

Tillslut fick jag dom att inse o det gjorde ont i dom, men jag tror ändå att dom innerst inne visste i sina hjärtan hur det låg till.

 

Jag kan inte förstå hur man kan göra sina val som en del gör ? Som du gjorde ? Jag vet att du inte hade det lätt, men det hade inte vi heller.

 

Jag har dig på näthinnan precis så som du var sista tiden o den vill jag få bort. Jag vill kunna se ditt glada skämtsamma jag. Jag har fotona som jag tittar på o då minns jag.

 

Jag kanske inte är lika arg på dig längre, jag försöker förstå, försöker nå dig.

Jag vet att du finns med mig..

 

Förr drömde jag hemska mardrömmar om dig o det höll på i flera år men sen kom du i en dröm till mig o sa att du hade fått frid, du hade inte ont längre. Jag är så glad att jag inte har dom drömmarna, för det fanns kvällar då jag knappt vågade somna.

 

Ibland känner jag av dig, att du är nära, du är hos mig. Det måste vara du. Jag pratar med dig o ibland känns det som jag får svar.

 

Jag tror att jag kan komma över mina tankar o få lugn o ro, ja det känns så.

 

Snälla, ta hand om Teddy, Snobben o Zimba. Ta hand om alla andra som är med dig. Men framför allt, ta hand om mormor ♥

 

Grattis på fars dag ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 9 november 2017 19:50



Möt Todd Hoffman. En man som föddes åtta år efter att ”The Sound of Silence” släpptes, och vars liv tog en drastisk vändning 2008.


Det var då finanskrisen slog mot USA, det var då han gjorde ekonomiskt bottennapp med sitt egna företag som hyrde ut hangarutrumme vid en flygplats, det var då han bestämde sig för att sadla om.

 

Todd började på ny kula, som gruvarbetare, där han i tv-programmet ”Gold rush” bröt guld tillsammans med ett gäng arbetslösa.

Det var en omedelbar succé, Todd blev snabbt en tv-personlighet och firad stjärna – men få visste vad han mer hade i sitt register.

 

Han hade nämligen… en sångröst av rang.

Ingen trodde att han kunde sjunga, än mindre att han kunde göra det så briljant – och lika förvånande som det är att höra denna gruvarbetares kraftfulla och klara stämma, lika imponerande är det att höra honom fixa det till en så vokalintensiv och svår låt som just ”The Sound of Silence”.

 

Själv säger Todd att han visserligen har utvecklats, men att det fortfarande finns utrymme för förbättring. Visst är det befriande att höra en sådan ambitionsnivå – men samtidigt måste vi konstatera att det redan nu är alldeles magiskt.

 

 


Av Anneli Gustavsson - 9 november 2017 19:32


Vilka dagar det har varit.. Sen Jack åkte hem, eller rättare sagt på natten där så kände jag att jag fick ont i halsen o skallen för att inte tala om hur fruktansvärt ont i magen jag fick. Hade så ont i magen hela natten, men det blev bättre frampå dagen.

 

Jag kände mig lite orkeslös, o fortfarande ont i skallen, halsen plus att jag började få lite rethosta.. Jaja,, det är säkert "bara" min fibromyalgi som gör så jag känner mig lite influensasjuk....

 

Men när Jack åkte hem så gick jag o la mig på sängen. Det var som att dra ner en rullgardin, allt vände o det blev inte bättre precis. 

 

Idag har det känts som jag ska få lunginflammation men sen ett par timmar senare så har jag känt mig ganska pigg för att i nästa veva känna det som att någon sitter på mitt bröst. Skallen, halsen o hostan har jag fortfarande kvar, plus att det känns nu som det river i halsen på mig.. 

 

Tänk om det kunde bryta ut ordentligt o inte hålla på att drattla fram o tillbaka som det alltid gör om o när jag blir dålig. Sist fick jag det 3 ggr, ingen av gångerna bröt det ut men det försvann tillslut.

 

Ska krypa ner under mitt goa täcke igen, var bara uppe o fyllde på min vattenflaska.. Hoppas att ni har det bra.. 

 

Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar ..

 

Puss I Pannan   

 

 

Av Anneli Gustavsson - 7 november 2017 11:03


Många ungdomar är så ivriga på att flytta hemifrån, dom kan knappt bärga sig innan dom får stå på egna vingar o kan börja planera sitt liv som dom själva vill ha det. 

Hemma är det kanske en massa "regler" som gäller o det är inte alltid roligt att följa dom. Det hör ju till att lämna sina föräldrar för att sen skaffa en egen liten familj så småningom.

 

En del tror att det är så lätt o enkelt men dom räknar inte med att det kostar en stor slant. Det är stor skillnad på var du bor nånstans. Ta tex Jönköping eller Stockholm,, Jönköping är mycket billigare o jag tror även att det är lättare att få tag i en bostad här.

 

Idag vill många ungdomar äga sin bostad, jag har ingen aning om vad det kan kosta men jag tror att det är fruktansvärt dyrt.. En del har kanske hunnit spara lite om dom jobbar, medans andra inte har orkat jobba men vill ändå flytta.. 

 

Att köpa sin lgh kostar på, men sen är det allt annat oxo som dom kanske inte tänker på som tex, glas, bestick, köksgeråd, sängkläder, möbler, toalettsaker, tv mm. Jag är glad att jag har mina saker men när jag flyttade hemifrån så fick jag ta ett lån tillsammans med sonens pappa, hade vi inte kunnat göra det så hade vi heller inte kunnat flytta hemifrån..

 

Jag hittade en sida där man kan låna pengar direkt, man kan ansöka om privatlån . Du kan välja på privatlån, kontokrediter, sms lån mm. 

 

Sen är det ju så oxo att om man har bil, så är det oftast nåt med den som krånglar oxo då är det bra att kunna få ett lån snabbt. 

 

När det gäller privatlån så kan du låna från 1 månad till 40 månader..

 

Kolla gärna in sidan, det kanske är nåt som du behöver med tex  bostad, din bil, varför inte en resa mm. 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 6 november 2017 16:43


I helgen hade jag mina goingar hos mig. Liam var hos mig fredag till lördag, sen på lördagen kom Jack o stannade till söndag..

 

Med Liam är det lugnt o skönt =) Vi pratar om livet, ja allt möjligt. Det är så mysigt att höra honom berätta om skolan, bästa kompisen, ja allt.

Vi bollar saker fram o tillbaka, han har så många tankar om allt.

 

Liam o jag pratar om när vi vinner stort o flyttar till Spanien. Tänk vad underbart det hade varit.



 



Sen kommer då lillebror,, yrvädret hahaha... Visst kan vi ha lugna stunder, men dom är väldigt få.. Det är ett helt annat tempo o vi har det både roligt o mysigt.

Jag älskar att retas med honom, ja vi busar alltid med varandra. Ibland dansar vi o twistar om lite..

 

Den här gången ville han prova mina juveler.. Ringarna o alla halsbanden. Han ville ha mitt halsband med en nyckel,, det såg ut som det var diamanter på den så han var "rik".. 

Även mina ringar skulle det vara bling bling..  Jag hade två mindre ringar som jag har haft på lillfingret som han fick ta med sig hem,, han var överlycklig.

 

Visst är han fin =)


 


I morse ringde sonen o frågade om jag kunde ta lillknas över natten för dom hade visst ringt från dagis så han hade fått hämta honom, han hade fått ögoninflammation,, igen.

Ja han har haft så jobbigt med sina ögon, det hade även Liam när han va liten..

 

Så nu väntar jag på att han ska komma snart, då blir det liv i luckan igen =)

 

Hoppas att ni hade en fin helg..

 

Ha en mysig kväll, var rädda om er o varandra. 

 

Puss I Pannan   

 

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards