Mitt Nya Liv

Alla inlägg under september 2017

Av Anneli Gustavsson - 15 september 2017 21:31


Idag har det varit skitväder igen så det har inte blivit nån promenad .. Det har inte varit alls mycket promenerande sista tiden o jag saknar det,, det gör jag faktiskt.

 

Idag har jag haft mycket att göra, men jag skippade allt o åkte ner till min lilla familj. Det var bara sonen o svärdottern som var hemma.. Jag drack lite kaffe o pratade bort tiden en stund, det är alltid trevligt att träffa dom. 

 

Marcus hämtade lillebror sen så jag hann mysa lite med honom. Han viskade i mitt öra; Fammoo,, har du nåt i väskan till mig ?  Jag svarade att det var klart att jag hade så han sprang ut o hämtade sin påse med godis.. Oh vad gott fammoo, det var precis vad jag ville ha säger han nöjt.

Storebror var med en kompis så han hade fullt upp, jag får ringa till honom i  morgon o höra om han hittade sin påse som jag gömde.. Jag måste ju retas lite i alla fall =)

 

Efter det åkte jag till Ica o köpte lite till Bailys + tog ut lite pengar o köpte ett frimärke så jag har till kortet jag ska skicka till Liam när han fyller år.

Det spöregnade när jag skulle åka hem så det var svårt att se, men det gick ju ändå..

 

Hem o hämta nyckeln till Rohde,, måste vattna hennes blommor o ta hand om posten.. Hon ligger fortfarande på sjukhuset o mår dåligt. Dom vet inte riktigt vad det är med henne o jag är orolig o ledsen att hon inte mår bra.

 

Hem igen o plocka,, plocka,, titta om det blir bra,, plocka o plocka om igen.. Satfläsk vad jag har virrat runt idag  . Jag har bara flyttat runt det jag ska plocka med.. Ja ja,, det blir nog bra det oxo , jag har inget val för snart,, mycket mycket snart är det DAGS..........

 

Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar. 

 

Puss I Pannan   

Av Anneli Gustavsson - 14 september 2017 20:15



Idag har jag fixat med lite på apoteket sen åkte jag o handlade lite men måste handla lite mer,, glömde ta ut pengar,, ja alltid är det nåt..  Hem o tvätta, jag hade inte så mycket men jag var tvungen att tvätta till lite mer så det är gjort nu.. 

 

Köpte en grillad kyckling på Ica, det är rätt gott att ha o ta till. Jag hade även lite ugnsrostade rotsaker som jag vägde upp, gjorde en liten sås på lättyoghurt, hot chilisås, vitlökspulver, svartpeppar o lite citronpeppar,, det är så gott.. Ska väga upp lite kvar, yoghurt, vattenmelon o nektarin som jag ska mumsa på snart sen har jag ätit mitt för idag..


 

Jag får inte vara ifred för Bailys, han ska vara på mig om jag sitter ner, gå runt mina ben när jag står o går, hoppa upp på diskbänken om jag är där, ja han är överallt o han är så kelig. Det värsta är att han fäller så mycket så jag får lite kli i näsan, men det går rätt bra ändå. Han är så mysig.. Han hoppade upp på mig innan när jag åt lite kvarg, självklart ska han oxo äta så det var bara att dela med sig.


 

Häromdagen så tog jag detta kortet, det var så fint ute men jag fick inte till det rätt.


   

När jag o Rohde var o handlade på Ica Maxi tog jag kort på blommorna som dom har där, dom har riktigt fina blommor men jag köpte inga. 

 

Det börjar närma sig nu, jag är nervös, har ont i magen, vill inte,, vill,, jag ska !!! Snart så =)

 

Jag har inte varit på nån promenad idag, det har regnat o regnat ännu mer, vi har inget fint väder längre o har inte haft på länge. Jag saknar mina promenader, jag gick ju ett par mil i veckan minst o flera timmar men det kan jag inte nu för värken, min fibromyalgi är inte rolig.. Men men, det är som det är.. 

 

Hoppas att dagen har varit bra. Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan   


Av Anneli Gustavsson - 13 september 2017 19:40


 



Jag hann inte ens gå 100 meter förrns det började spöregna.. Det har blåst o regnet piskade i ansiktet.. Det regnade precis hela tiden så det har varit en jobbig promenad, kall, blöt o värkig.

Nu har jag i alla fall gått en runda, jag hade velat gå 10 km, men det gick inte.

 

Det har varit väldigt dåligt med promenader men min kropp/värk klarar inte av detta vädret, att jag blir blöt o kall så det är jättetrist.. Men det blev i alla fall 13951 steg..

 

Hoppas att det blir lite bättre väder nu så jag kan ge mig ut ordentligt.

 

Av Anneli Gustavsson - 13 september 2017 02:06


Här har jag suttit hela kvällen o natten på akuten med min granne o stöttat henne när jag får meddelanden om att Maria Svensson håller på att kopiera MINA saker som jag har lagt ut i MIN blogg. Det är inte bara mina saker som hon kopierar o använder som sitt egna.. Hon tog texten där jag skrev till min Teddy o sen varnar hon er för mig i ett av sina inlägg. Texten till Teddy har hon plockat bort men jag tog en print på det så hon kommer inte undan..

 

 

 

Nu har fegisen spärrat min ip-adress så jag inte ska kunna skriva till henne men det stoppar mig inte från att skriva om det i min blogg samt skriva till bloggportalen o polisen,,,, som jag gjorde för ett par år sen.

 

 

 

Här är jag spärrad från att skriva en kommentar, det är så hon gör fegisen.

 

Den här människan är sjuk, hon har varit med i Stalker där hon stalkade en kvinna som heter Gunn,, jag har kontakt med henne samt Marias syster o systerson då hon har lagt ut massor med info om dom..

 

 

Här är varningen för mig... Vad hon varnar för vet jag inte ? Men det är sån hon är.

 

Den här människan är dömd sen tidigare, vad för vet jag inte säkert men det vet Gunn som blev stalkad.. Jag förstår inte vad människor får ut av att bete sig på detta sättet ? Man förstör för andra,,, mår Maria bättre då ?

 

Eftersom Stalker har lagt ut avsnittet så är det helt ok för mig att visa det så ni förstår vad jag menar.. Jag lägger inte ut något som inte redan ligger där.  Ni kan se Stalker HÄR...

 

Håll ögonen öppna för det kan bli ni som råkar ut för Maria Svensson o alla hennes alias som hon har på fb. Det är inte bara bloggarna som hon förstör utan även inne på fb...

 

 Ett annat inlägg  HÄR

 

 

Av Anneli Gustavsson - 11 september 2017 15:30


 


Tänk att det fortfarande kan göra så ont i hjärtat av saknad. Ibland känns det som jag inte ska ta mig igenom saknaden..

 

Jag pratar med dig o jag säger god natt till dig varenda kväll. Ibland känner jag av dig, du finns hos mig o du skyddar mig.

 

Jag vet att du har det bra, men jag vill att du ska ha det bra tillsammans med mig. Jag saknar dig närhet, din trygghet, din lekfullhet.

 

Jag saknar hur du brukade lägga ditt huvud mot min axel o njuta, oftast när jag dansade med dig. Du kunde ligga så hur länge som helst, det var inte bara du som njöt, det gjorde även jag.

 

Jag visste inte att man kunde få sånt band till någon? Någon är Du. Vi kunde läsa av varandra o jag förstod dig utan några ord. Jag såg din blick, din hållning o visste precis vad du tänkte o ville.

 

När jag blundar så ser jag dig, jag vet att du är nära, du lämnar mig inte.

Det vi hade har ingen annan. Du har mitt hjärta, du hade det från första stund.

 

♥ Jag Älskar Dig. Jag Saknar Dig ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 11 september 2017 14:43


Klockan 08.46 på morgonen den 11 september 2001 flög ett stort passagerarflygplan rakt in i det norra av tvillingtornen på Manhattan.

 

Alla utgick ifrån att det var en fruktansvärd olycka.


En kvart senare skingrades den villfarelsen när ett annat kapat passagerarplan flög in i det södra tornet.

 

Strax därpå dundrade ett tredje plan in i det amerikanska försvarshögkvarteret Pentagon i Washington. Ett fjärde var på väg mot Vita huset eller den amerikanska kongressen men störtade på en åker i Pennsylvania.

 

USA och omvärlden var i chocktillstånd   

 


https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=sTvUAbqnzzk

Av Anneli Gustavsson - 10 september 2017 20:42



   



Jag har varit dålig på att promenera men det har ösregnat varenda dag. Det gjorde det i dag oxo ,, jag var på väg ut flera gånger så 3;e gången gillt.. Det var uppehåll hela tiden så jag hade tur. 

Jag försökte gå på ganska bra, men jag har så ont i ryggslutet så jag "stukade" till den flera gånger o skrek rakt ut. 

Men men jag tog mig runt o jag är både stolt o nöjd.


Jag är inte nöjd med uteblivna promenader den här veckan, men det har ösregnat, blåst o varit kallt så min värk har varit jättejobbig.. 


Hoppas att kommande vecka blir bättre så jag kan vara ute o gå..


 Idag fick jag ihop 16988 steg,, det är ju nåt i alla fall.

 

 

Av Anneli Gustavsson - 9 september 2017 20:47


I vanlig ordning så är det skitväder,, mao regn o kallt.. Jag släppte ut mammas katt vid halv 9 i morse o han har velat vara inne hos mig.. Han har varit helt galen till att klänga på mig o ska gosa.. Upp över allt,, in under saker, hoppa in i en pappkasse som jag har som jag slänger reklamen i,, in i garderoben när jag provar mina kläder, upp på en hylla,, in under något annat o så har det varit idag. Nu är han inne för natten, han tycker inte heller om detta väder.

 

Idag har jag varit hos min lilla familj en stund.. Köpte med mig lite godis till barnen så dom blev glada o smaskade i sig det. Vi tittade lite på roliga klipp på tv;n o jag har skrattat gott..

 

När jag åkte hem så åkte jag förbi två pizzerior,, jag var så sugen på att stanna o köpa en pizza MEN det gjorde jag inte. Jag är fortfarande sugen på en pizza trots att jag har ätit en god kycklingsallad... Men jag ska äta nåt som är ännu bättre än pizza,,, jag ska äta popcorn ikväll igen.. Ja då,, det kan jag göra för jag har räknat in det i vanlig ordning i mina kalorier / dag... Idag har jag hållit mig till 1225 kcal så jag är nöjd =)  Oh,, javisst ja,, jag drack ju kaffe hos Marcus o Nina så jag har inte räknat in mjölken,, jaja, det är väl inte hela världen.

 

I torsdags när jag handlade så "snodde" jag två godisar,, naturgodis som är med lakrits o yoghurtöverdrag så dom åt jag.. Jisses vad gott det var,, men annars har jag INTE ätit nåt godis. 

Liam har kvar en påse med polly här,, jag älskar polly men jag ska inte ta några,, jag får inte ta några för jag vill verkligen göra mitt bästa med att gå ner i vikt o hålla mig till dom kalorierna som jag har satt upp.

 

Pratade med Rohde i telefonen ikväll ,, vi pratade i över 1 timme om lite allt möjligt. Så jag har inte varit hos henne ikväll. 

 

Några promenader har det inte blivit heller pga allt regnande + att det är så kallt, så jag hoppas att det får vara uppehåll i morgon så jag kan ge mig ut.. Jag har ju så svårt med värken när det är sånt här väder o det känns som jag skolkar från min träning, o det är inte roligt.

 

I dag är det 9 dagar kvar till,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,   

 

Hoppas att ni har haft en bra dag.. Nu ska jag hoppa upp i sängen o titta lite på tv;n.

Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan   

 

 

 

   

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards