Mitt Nya Liv

Alla inlägg under december 2016

Av Anneli Gustavsson - 18 december 2016 21:14


 


Dagen har varit något bättre in gårdagen. Men det har varit många tårar o stor längtan efter Teddy. Ibland känns det som jag inte står ut, att mitt hjärta ska värka sönder helt o hållet. Jag blir så ledsen när folk hela tiden säger åt mig att skaffa en ny hund men det är inget jag vill nu. Det kanske är jättebra för andra, men det är inget för mig. En dag kanske jag gör det. Jag kan tänka mig att ställa upp om någon behöver hjälp som dagmatte eller liknande. Ja jag vet inte.


Nu är i alla fall alla julklappar inslagna , ja förutom två krukor som mamma ska få. Det blir mycket gult till Jack i år,, han älskar gult =) Hoppas att han blir glad för sina klappar,, ja det hoppas jag ju att alla ska bli såklart.

 

Det kommer att bli en tung jul utan Teddy, första julen kanske är värst. Allt som är det första nu utan honom är hemskt, varje dag är jobbig o det går inte en dag utan att jag tänker på honom.

 

Nu ska jag snart lägga mig o titta på TLC JonBenét: An American Murder Mystery ..

 

Hoppas att ni har haft en bra dag allesammans. Var rädda om er o varandra.

 

Dröm Sött. Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 18 december 2016 19:14



Önskar Er Alla En Riktigt Underbar o Trevlig Fjärde Advent ♥

 

Glöm inte att släcka ljusen.

 

 



Av Anneli Gustavsson - 18 december 2016 01:00


Jag har inte sett att jag har haft så många kommentarer förrns ikväll. Det har inte gått att svara på alla, bara några få så jag har fått godkänna dom utan svar.

 

Jag har skrivit till portalen om detta för det är inte första gången det händer men som vanligt får jag inga svar. 

 

Jag ber om ursäkt men jag har inte kunnat göra nåt åt det, då jag inte har sett dom..

 

Dröm Sött

 

 

Av Anneli Gustavsson - 17 december 2016 16:29



Jag står i köket o slår in mina julklappar, radion spelar julmusik o tårarna rinner på mig, jag har inte gråtit så här mycket på ett bra tag nu... Jag har i 15 år även skrivit från Teddy på vissa julklappar,, tex God Jul mormor önskar Teddy.. Jag kan ju inte bara sluta att skriva från honom, han måste ju få vara med.. Usch jag vet inte var jag ska ta vägen när jag blir så här ledsen. Även nu när jag sitter här o skriver så rinner tårarna så jag knappt ser skärmen. Jag vill ha honom tillbaka =(

 

Det är inte roligt, det är så ensamt..  Det är väl lika bra att slå in resten av klapparna...

 

 

Av Anneli Gustavsson - 15 december 2016 16:22



Jag får nästan en känlsa av att du ska komma till mig, puffa på mig för att vilja komma upp i min famn o ligga där som du alltid brukade göra, men du kommer inte. Jag hör dig, jag ser dig o jag känner dig men framför allt, jag saknar dig.

 

Många frågar mig om jag inte ska skaffa en ny hund precis som om du aldrig har funnits hos mig o det gör ont i mig. Jag vill inte ha någon ny hund, jag vill ha dig hos mig ..


Jag behöver dig hos mig, jag känner mig inte hel längre, du fattas. Att vakna utan dig o att somna utan dig är jobbigt o väldigt ensamt.

 

Detta blir min första jul utan dig,, sommaren har jag redan tagit mig igenom utan dig men allt är första gången utan dig. Det är ingen som förstår vad du har gjort för mig, hur mycket du har betytt o fortfarande betyder för mig. Vilken trygghet du gav mig, så mycket kärlek som jag fick har jag aldrig fått. Glädjen som fanns varje dag, jag försöker hitta den nu oxo. Det har jag ju i Marcus, barnen o dom som finns runt omkring mig men du fanns hos mig dygnet runt så det är stor skillnad.

 

Jag försöker hålla allt detta inom mig men det gör så ont, jag vill bara skrika rakt ut, då kanske mina tårar tar slut nån gång, då kanske mitt hjärta slutar värka. Det är inte lätt.

 

När jag satt här innan så var det något som sa mig att jag skulle titta ut på himlen, det var precis som det var du som ville visa att du ser mig o att du ville trösta mig. När jag tittade ut så såg jag en stor stjärna som lös, men den syns inte nu för himlen är svart. När jag fick den känslan så lyssnade jag på en underbar låt, den handlar om att den ska leda oss till en plats som är säker, jag tänker på dig o vet att du har det bra o är på en säker plats,, alldeles för långt bort från mig.

 

Jag får så ont i huvudet av alla tårar, jag förstår inte hur mycket tårar man har, tar dom aldrig slut ?

 

Ingen kan nånsin ta din plats, du finns alltid i mitt hjärta. Jag är så tacksam för dom 15 åren vi fick tillsammans ♥

 

Jag saknar dig otroligt mycket. Älskar Dig ♥


 

Av Anneli Gustavsson - 13 december 2016 14:57




Önskar Er Alla En Trevlig Lucia ♥

 

 


Av Anneli Gustavsson - 11 december 2016 21:11



 

Nu har det hunnit bli Tredje Advent. Tiden går så fort. Det har varit trist väder länge nu,, regn, grått o blåsigt. Jag såg att det kom lite snöflingor innan men dom försvann direkt. Även att jag vill ha vår o sommar så när det ändå är vinter så ska det vara kallt o snö annars känns det inte som jul.. Ja vi får väl hoppas att snön kommer till julen..


 

Just nu håller jag på att dricka laxermedel, movprep.. Jag ska dricka 1 liter på 1-2 timmar men jag har druckit upp nästan allt o jag började strax innan kl 20, har bara ett glas kvar.. Men samtidigt ska man dricka 1 liter av någon klar dryck så det blir en jädrans massa drickande.. Jag är så hungrig, har inte ätit något idag för jag vill inte riskera att tarmen inte töms,,, jag har inte känt av att jag behöver gå än så jag hoppas att det ger resultat sen så det inte blir som förra gången att jag fick göra om allt.. 

 

Jag ska mao göra en koloskopi pga att jag har blod i avföringen o har haft det länge. Jag har även vattning avföring o även det har jag haft länge så jag har fått något som jag ska dricka varje dag som heter questran o det är jättebra för nu har jag normal avföring.

 

Ja nu är det dags för sista glaset. Ni får ha en fin kväll ... Var rädda om er o varandra. 

 

Dröm Sött. Puss I Pannan ♥

 


Av Anneli Gustavsson - 8 december 2016 16:33


 

Det här händer om du lägger en lök i strumpan - och det har funkat i århundraden.

Det låter konstigt, men i flera hundra år har lök hjälpt till att göra människor friska!



Reflexologiker har kommit till slutsatsen att det finns omkring 7000 nervtrådar i fötterna, och alla leder till olika ställen i kroppen. De kan gå till bröstet, huvudet, öronen, magen och så vidare.

 

 

Eftersom lök har så otroliga effekter på kroppen, är de väldigt bra att använda om man känner sig lite sjuk. Lök är nämligen både antiinflammatoriskt, antibiotiskt, bakteriedödande och virushämmande.



Om du lägger en skivad lök intill dessa nervtrådar i fötterna, kommer de därför att hjälpa till att läka inflammationer och virus i din kropp. Löken kommer även att döda bakterier och hjälpa till att rena blodet. Bara skiva en gul eller röd lök, lägg i strumpan och gå och lägg dig. Det kommer verka medan du sover.

 

 

Dessutom hjälper löken att frigöra toxiner från kroppen, speciellt levern. Metoden har använts sedan 1500-talet, framför allt i österländsk medicin - men många använder metoden även idag och kan svära på att det fungerar. Värt att prova nästa gång kanske?




Lök kan hjälpa till mycket, bla att få bort vårtor med. Jag har använt det både till mig själv o till sonen när han var liten.. Jag hade en liten liten vårta på min pekfinger o jag lindade om lök under natten o upprepade det ett tag o sen försvann den. Sonen fick en fotvårta som jag oxo använde lök på som jag upprepade på nätterna o den försvann oxo, så det funkar jättebra. Det skadar ju inte att försöka i alla fall. 

 

 

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21
22
23
24 25
26 27
28
29 30 31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards