Mitt Nya Liv

Alla inlägg under augusti 2016

Av Anneli Gustavsson - 21 augusti 2016 17:22


Har tagit lite foton.. Så fort regnet kommer så kommer även sniglarna.. Jag tycker dom är ganska fina, men dom gör ju ingen nytt alls.


 

Ja vad ska man säga om dom ?


   

Vackert.


 

Älskar mina rosor, men dom har vissnat nu =)


 

Titta så vacker vingen är.


 

Det blir nog en hård vinter o man ska tro på rönnbären =)


 

Den stod helt ensam så jag var ju bara tvungen att fota den =)


           

Det är så vackert. Titta bara på den sista bilden här, jag njuter när jag ser den.

Jag blir inte klok på om det är ståndaren eller pistillen som är på bilden ?

 

Jag fotade Rohdes blommor, liljor. Dom är så vackra men dom stinker kattpiss, det är vidrigt.  Jag kände av min astma när jag hade varit där, men det gick över när jag kom hem igen.

 

Ha en fin kväll. Puss I Pannan ♥

 


Av Anneli Gustavsson - 20 augusti 2016 21:15


Häromdagen blev jag så sugen på tunnbrödsrullar, det var längesen jag gjorde det så jag handlade hem lite gottigt o nu är jag så mätt. Ska strax hoppa in i duschen o sen lägga mig o titta på tv;n. 

 

Om ni är sugna på att göra nåt enkelt o gott så kan ni göra detta =)

 

 

Du gör ju självklart så många du vill. Men jag har detta på mina;

Smöra dom först.

På med skinka.

Senap, jag kör Johnnys gottigaste.

Rödlök

Tomater

Ost, skivad eller riven det spelar ingen roll.

 

   

Det är smidigast att lägga tomaten o löken på ena sidan, den som man snurrar in, det stannar kvar i brödet då.

 

 

Man behöver inte ha ost på men det vill jag ha. In i ugnen på 200* i ca 20 min, beroende på ugn.

 

Serverades med en kall öl. Jag fick två o mamma fick två..

 

Om ni gör detta så säg vad ni tycker.

 

Ha en fortsatt bra kväll. Dröm Sött. Puss I Pannan ♥

 

Mamma skrev precis på fb att det var gott   

 

Av Anneli Gustavsson - 19 augusti 2016 18:00


Jag har inte orkat skriva nåt speciellt om förra helgens utflykt.. Det började med att strula o strula lite mer så jag trodde inte att jag skulle komma med båten som gick från Stockholm till Åland.

 

Det började med att jag fick ringa till Viking för att fråga om bussen skulle avgå från hållplats 4 som det stod i pappret o det skulle det. Vad jag vet så finns det ingen 4;a.. Jag ringde till Swebus för dom kör ju ofta därifrån men dom hade ingen aning heller, så dom bad mig ringa tillbaka till Viking vilket jag gjorde men dom visste inget mer den här gången heller. Jag försökte få tag i dom på stationen men det var helg så dom svarade inte så jag ringde till kiosken o hon visste inget så det var bara att åka in o kolla varifrån bussen gick.

 

Den skulle som som den alltid har gjort från hållplats nr 17 !!!  Jag var så arg så jag kokade, inte nog med det jag vaknade tidigt på morgonen med migrän men det gav med sen sen som tur var.

 

Mamma var med mig in på stationen men bussen kom aldrig som den skulle, den var 30 min försenad o ännu en gång kände jag att jag kommer aldrig med båten..  Bussen hade dom fått byta i Varberg för den hade börjat ryka så vi fick en gammal o skraltig buss. Jaja,, vi var i alla fall på väg. 

Mitt batteri hade gått ner mycket bara för att jag fick sitta i 1½ timme i telefonen så jag hann inte ladda om den på nytt men jag hade med mig min powerbank för dom hade inte så man kunde ladda i bussen. 

 

Bussen stannade redan i Ödeshög för fika o där har vi aldrig stannat på väg till Stockholm utan på hemvägen.. Jaja, det gick ju lika bra de.. Efter fikapausen var vi äntligen på väg,,, på riktigt, jag höll tummarna att det inte skulle hända nåt mer.

 

Vi skulle varit framme 16;15 men var inte framme förrns 16;45, båten gick 17;30 så det var precis att vi hann gå på båten.. 

 

När vi kommer på båten så det första vi känner är pisslukt, gammalt piss.. Det stank på nästan hela båten. Väl inne i hytten så ser jag att det är någon som har slängt en portionssnus på spegeln , ac;n funkade inte o toan var inte städad.  Vi sa till om detta.. In på puben för några ville ha en drink, men det gjorde dom inte där så vi fick gå in på diskot..

 

Kl 20 åt vi, det strulade så alla fick inte sitta tillsammans. Värdinnan var dryg o flamsade när vi sa till om detta, hon tog det inte på allvar utan sa att hon skulle fixa det men inget hände så vi gick in o satte oss på dom platserna som vi hade fått. 

 

Maten ???!!!!..... Ja vad ska man säga om den ? Samma mat som alla andra gånger, men mindre utbud. Maten tog slut o dom fyllde inte på. Köerna var ända bort till dryckerna, folk som trängdes för att slippa stå i kö. Dom stängde ner ena sidan o plockade in maten precis som dom gjorde förra gången trots att kön fortfarande var lång. Herregud, vad sysslar dom med ?

 

Vi träffades inne på diskot sen o hade roligt, tur att vi var vårat lilla gäng annars hade resan varit hemsk..  Kl 02 sa vi att vi skulle lägga oss, men när vi efter en stund hade köpt en räkmacka var o satt i hytten så var kl 04, så vi vet inte var tiden tog vägen =)

Vi somnade fort, o sov gott. Jag sprang o pinkade flera gånger men somnade om igen.

 

Klockan ringde 10, upp o fixa till sig o ner o handla lite vin o godis till barnen. Från Marias väska ringer hennes mobil ,, ja det var väckningen kl 10,,,,,,,igen.. Vi räknade inte med att kl var 09 då vi inte var på Svenskt vatten så det var därför som den ringde om o vi gick upp kl 09 =)

 

Vi gick tillbaka till hytten en stund sen gick vi ner o köpte kaffe o cola.. Vi gick in till puben sen till några andra som satt där, dom hade frågetävling o det var ganska svåra frågor.

 

Sen var det dags för lunchen .. Samma,, samma mat men ännu mindre att välja på.. Köerna var långa nu oxo.. Det var en gammal kvinna med ett barn som trängde sig sen stod hon o dammade med sin stora sjal över maten så jag sa till henne att det är kö,, hon får stå i kö som alla andra, så hon muttrade något på sitt språk o gick iväg. 

 

När vi hade ätit klart så ser vi att personalen kommer o bär ut andra rätter än dom som fanns o välja på när vi skulle ta maten. Det är inte rättvist, det ska vara samma mat för alla under en o samma resa.

 

Vi samlade ihop våra grejer, kollade flera extra gånger så att vi inte hade glömt något. Gick ner o väntade på att få komma av båten. Folk trängs som galningar även att man inte har öppnat upp gången, vad tror dom ? Att man kan trolla ? Gången är ganska lång innan man kommer ner till alla bussar o sen måste man skynda på så man inte missar bussen så det blev lite dumt när man inte hann krama hejdå till alla.. Måste göra klart sånt innan vi går av båten nästa gång =)

 

Bort till bussen, sätter mig o känner att jag har en lååååång resa hem. Men jag somnade till flera gånger för jag kände hur huvudet nickade till här o där , hoppas inte att jag snarkade =)

 

När det var dags att ta min medicin så fanns dom inte i mina väskor som jag hade med mig på bussen .... Vad ända in i håvete hade jag gjort av dom ? Jag tog mina tabl kl 10 på morgonen o hade inga jag kunde ta nu. Jag letade igenom väskorna flera gånger men dom fanns inte där. Jag gick igenom i huvudet hur jag hade gjort när jag packade. Jag hade tittat under täcket o på sängen ,, på bordet, vid spegeln o inne på toan men jag hade inte lämnat nåt kvar. Hade jag missat det i alla fall ? Eller hade jag av misstag packat ner dom i min resväska ? Ja jag kom ju inte åt dom i alla fall för bussen kunde ju inte stanna bara för de. Ni ska bara veta vilken värk jag hade i hela kroppen. Dansat o hållit i gång hela natten, en lång dag, sitta på en skraltig buss o inte kunna ta värktabletter. Jag var gråtfärdig, inte för att jag hade glömt dom, att jag hade slarvat bort dom för jag hade hemma utan för att jag inte kunde ta några när jag hade så ont.

 

Ja, det var bara att vänta tills jag kom hem. Mamma var o mötte mig i stan o så fort jag kom hem så tvättade jag händerna, kissade, tvättade händerna igen, tog medicin, värmde på mat som jag fick av mamma, åt upp maten, duschade, skrev till mina vänner o tackade dom för en fantastisk helg o sen vet jag inte mer för jag låg o snarkade.

I två dygn sov jag, jag var bara vaken korta stunder för att ta medicin, sen somnade jag om.

Det har tagit på krafterna o jag känner fortfarande av det men det vet jag att jag får göra o det gör mig inget för jag kan sova när jag behöver det o jag kan ta medicin.. Jag hade ju roligt trots allt som hände... 

 

Tack alla goingar som var med på den här kryssningen, ni är guld värda o jag älskar er.

 

Jag har pratat med Viking Line o jag har skrivit ett mail till dom om allt som hände.. 

 

Här kommer lite bilder, dom är suddiga o dana men så är det =)

 

Äntligen kom bussen.

 

       

Ödeshög.

 

 

On the road

 

 

Cinderella

 

 

Min vän Maria ♥

 

 

Maria, Maria, Anette o Elisabeth ♥

 

Lördagsmys =)

 

 

Ewa o hennes kille, jag har glömt hans namn men jag har för mig att det var Johan =)

 

   

Skärgården, det är så vackert.

 

 

Tina o Monicka ♥

 

 

Heidi, Martin o Anette ♥

 

 

Maria o Richard ♥

 

 

Rickard ♥

 

 

Rickard, Martin o Wiveca ♥

 

 

Skärgården

 

     

Fönsterna var så smutsiga på båten men man ser ju att det är skärgården.

 

 

God efterrätt =)

 

 

Skärgården.

 

 

På väg hem.

 

 

Det var så vackert på himlen när vi kom vid Torsvik

 

     

Hahaha no comment =)

 

 

 

Äckligt !!!

 


Äntligen är mamma hemma igen o fick tända ljuset ♥

 

Ja, nu får vi se hur det blir nästa sommar om vi åker med Viking eller nåt annat bolag ? Det är mycket jag är missnöjd med !

 

Ha en bra kväll o en Trevlig Helg ♥

 

Wiolettan, Stocholm kallas för Fjollträsk =)

 

Av Anneli Gustavsson - 18 augusti 2016 14:45




Undra om hösten har kommit nu ? Ja, här har den gjort det, tråkigt nog.
Sommaren blev lika kort som den förra, det har regnat så mycket så man
har inte kunnat vara ute. .

Vad ska man hitta på då ? Jag hittade en sida
om lite olika
aktiviteter i Stockholm ...

Det finns så många aktiviteter som man kanske inte tänker på.. Jag vet
när jag var liten o vi var på ungdomsgården då hade dom biljard där,
det var så roligt att spela men jag var inget bra.

Det ser så mysigt ut när man ser andra spela, på kanten av bordet så
kanske man har en go kopp kaffe eller en kall öl medans man pratar o
umgås med vännerna.


Det skulle vara roligt att lära sig spelet o bli riktigt duktig så man

kan vinna över sina vänner.


Dom har mycket att välja på. Du kan utmana dina vänner i biljard,
bowling, jakt, golf, shuffleboard, ja det finns ännu mer att välja bland.


När man har varit aktiv i några timmar så kanske man bli hungrig så
varför inte äta nåt gott ?


Sonen o jag har varit utomlands ganska många gånger o då har vi alltid
spelat shuffleborad, det är så roligt, ja han vinner ju över mig så det
är bara att se glad ut.


Stockholm är en vacker stad, så om du är där så passa på att besöka
ballbreaker.


Hoppas att ni andra fortfarande har kvar sommaren lite till innan ni får
höst.
Av Anneli Gustavsson - 13 augusti 2016 12:44

 

Vilket strålande (strulande) det har varit, men nu sitter jag på bussen till fjol (fjollträsk). Bussen är ca en halvtimme försenad.. Undra hur den här dagen ska sluta?

Bakom mig sitter Båtpastorn Ruth Närhi...

Det är första gången som jag bloggar från mobilen så vi får se hur det blir.

Den bussen vi skulle åka med började ryka så nu åker vi i en gammal skraltig sak....

Jaja, det blir nog bra.

Ha en fin dag Puss I Pannan...


Ja jag fick redigera lite nu efterhand såg jag.. Mobilen hade stavat som den ville =)


Av Anneli Gustavsson - 12 augusti 2016 17:41


 

 


 

Regn o åter regn, kallt o ännu kallare. Inget roligt väder alls. Håller på att plocka lite med det som jag behöver nu i helgen.. I morgon gäller det ,,, då är dagen kommen som jag har väntat på ganska länge. 

 

Ja jag har ju ytterligare en sak till men inte förrns lite senare =)

 

Var o köpte lite bananer som jag kanske behöver i morgon ,, hmmm de ni =) 

 

Nä nu ska jag sätta fart igen. Önskar er en trevlig helg ♥

 

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 11 augusti 2016 16:05



Ja nu har jag räknat ner ganska länge på den här saken som ska hända på lördag, 2 dagar kvar.

Jag fixar o trixar lite tills dess .. Får inte glömma något eller någon =)

 

Det som kommer att hända är något med en buss o sen får ni se vad resten blir.

 

Jag satt o tittade lite på kort på Teddy. Ja idag är det 4 månader sen han fick somna in. Han somnade in den 11;e april.  Det är fortfarande väldigt jobbigt o jag tänker på honom varje dag. Jag känner även av honom hos mig så det ger en liten tröst, för jag vet att han finns med mig.

     

Teddy njöt när han fick vara ute i trädgården o filosofera ♥

   

Jag saknar min allra bästa vän ♥

 

 

Härom dagen gjorde jag lite god mat. För ett tag sen gjorde jag nästan samma mat men jag använde falukorv. Den här gången tog jag kycklingfilé istället o det var gott oxo. Jag brynte kycklingen, la den i formen. Sen hade jag blomkål, zucchini. Hade creme fraiche med smak av chilli o grädde som jag blandade o hällde över allt. In i ugnen på 200* i 50 min. 

 

 

Förra lördagen när jag hade barnen så stannade vi till på Ica maxi o köpte lite lördagsgodis när jag såg vackra rosor. Liam ville ha röda, Jack ville ha gula o jag ville ha dessa. Dom är så vackra i färgen. Det känns lite roligt att unna sig lite blommor.

 

 

Lillknas ♥

 

Storknas ♥

 

 

 

Jag älskar mina barnbarn så otroligt mycket, för att inte tala om hur mycket jag älskar min son. Jag är lyckligt lottad för jag har även en svärdotter som jag älskar o trivs bra med. Jag hittar ingen bild på henne nu bara för att jag vill lägga ut en.

 

Idag har vi riktigt skitväder. Kallt 10*, blåsigt, regnigt, åskat o pytte lite sol. Ja så har det snart varit sista månaden. Vi har inte längre 3 årstider utan 3, vår, höst o vinter. Sommaren ingår i våren o hösten nu.. 

 

Ska strax ut i tvättstugan o hämta in min tvätt. Den som var före mig hade inte städat efter sig, det är så äckligt att ta hand om andras skit. Men jag har gjort mitt så det är bara att plocka in det när det har torkat. 

 

Ha en fin kväll. Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 9 augusti 2016 15:35


Jag är så glad o tacksam för att jag får ha mina skatter o att dom vill komma till mig. Jag får passa på medans dom fortfarande är yngre o hålla tummarna att dom vill fortsätta att komma till fammoo.

 

Jag hade sagt till barnen att vi skulle åka o äta på Max för det ville Liam så det var redan bestämt, men sen hade jag sagt att vi skulle till Stadsparken så dom fick springa av sig där ,,, men det stämde inte =)

 

Jag lurade dom lite.. Jag hade planerat att ta dom till Leos lekland, men dom fattade inget förrns vi var innanför dörren. Jag hade tagit med mig en patron till mitt bubbelvatten så jag bytte den, dom trodde att vi bara skulle till Rusta. Vi gick runt o tittade o Liam sa ;

 

Liam - Fammoo titta här är Leos lekland.

Jag - Jaha, där ser man.

Liam - Ja fast man kan inte gå in där utan på andra sidan.

 

Jag trodde att ingången var på samma sida som Rusta.

 

Jag - Jasså, ja vi kan ju titta så jag får se. 

 

Dom hade även köpt en japp o det fanns ingen papperskorg så vi letade efter en på framsidan.. 

 

Liam - Titta här fammoo är dörren. 

Jag - Vi kan gå in o titta så jag får se hur det ser ut.

 

Liam öppnar dörren o visar mig var man ställer skorna o sen säger han ;

 

Liam - Här kan man låste in sina skor men det kostar pengar.

Jag - Ja men titta vad bra. Ska vi prova ?

Liam - Ja det kan vi väl göra ..

Jag - Släng in skorna så låser vi.

Liam - Va ska vi gå in ?

Jag - Ja det är klart att vi ska gå in.

 

Båda barnen skrek högt o blev helt tokiga. Det var så roligt att se deras miner. Halv 3 var vi där så vi hade inte missat Leo för han skulle komma halv 4 men han kom aldrig så jag fick fråga dom två ggr plus att barnen frågade oxo, vi fick till svar att han sover. Kvart i sex kom han ut o tjejen som stod jämte honom var irriterad på barnen som trängdes för att få krama honom. Vad trodde dom efter att dom hade fått vänta så länge ? Nä det var dålig stil.

Det var den enda negativa jag hade att säga.

 

Dom sprang runt o runt o jag var så glad när jag såg hur roligt dom hade. Jack var lite försiktig men Liam tog med honom o tog det lugnt tills dom åkte en rutschkana då släpper han Jacks hand mitt i men det gick jättebra så Jack åkte själv hela tiden sen. Han höll upp händerna o skrattade så gott. Jag bara njöt när jag såg dom.

Men,,, även att jag inte klättrade o höll på som dom så fick jag ändå ont i ryggen av att stå som jag gjorde. Det fanns sköna soffor o jag satt där en stund men jag ville ju se när dom lekte . Jag tyckte att det såg hemskt ut när dom vuxna satt i soffan o höll på med sina mobiler o inte brydde sig om sina barn.

Jovisst ja, jag blev fly förbannad på ett barn. Det var en unge som var några år äldre än Jack som ville ha ut en stor pilatesboll genom näten men det gick inte o det fick man inte heller så jag sa till honom. Han började skrika på mig sen vänder han sig mot Jack o ge honom två raka högrar mitt på hans kind. Det gjorde så fruktansvärt ont i mig att se detta så jag vrålade till o läste lusen av honom att så fick man minsann inte göra. 

Han sprang ur bollhavet o till sin pappa så jag gick efter o sa att han fick hålla reda på sin unge o berättade vad han precis hade gjort. Pappan reagerade knappt utan sa mest tafatt bara jaha, vad säger du ? 

 

Jack blev först lite ledsen men det övergick i förvåning. Det hände inget mer än att det gjorde lite ont , han glömde snart bort de o fortsatte att leka. Men jag var förbannad en lång stund o särskilt när jag såg hur den här kille fortsatte att domdera fram med andra barn. Föräldrarna ,, vad gjorde dom ? Jo satt o fikade o pratade högt med varandra o brydde sig inte.

 

Efter Leos åkte vi till Max o åt mat, sen blev det Ica Maxi o lite godis, ja jag köpte jättefina rosor till mig själv. Hem o in snabbt till gammelmormor innan hon skulle åka till jobbet.

Sen duschen, lite godis o sen sängen för lite mys innan dom somnade.

Liam somnade först. Jack somnade halvt om halvt för när jag gick på toan så hörde jag hur han började gråta o sa ; Fammoo, har du lämnat mig ? Fammooo har du lämnat mig ?

Oh det skar i hela kroppen att höra honom säga så, klart att jag inte hade lämnat honom. Jag ropade o sa att jag kommer.

Han kramade om mig o jag förklarade för honom att jag aldrig nånsin kommer att lämna honom eller Liam ensamma så att dom ska bli rädda. Sen somnade han gott.

 

Jag sätter på tv;n o ska ha en liten stund för mig själv när jag ser Liams ben åker rätt upp i luften hahaha o han seglar ner som i slowmotion till golvet. Jag låg tyst för jag väntade på att han skulle börja gråta, o att han hade brutit både armar o ben för min säng är så hög. Men inget hände så jag tog mobilen o filmade honom när han sakta men säkert hasar sig upp i sängen igen hahaha..  Jag somnar o får sova en stund, ja jag vet inte vad klockan var när han väckte mig o frågade varför jag hade vänt honom så han låg med huvudet vid fotändan hahaha,, jag hade inte vänt honom .. Han kan inte ligga still o det kan inte Jack , det är så svårt att sova med dom jämte sig. Det är inte konstigt att jag är helt slut när dom vaknar på morgonen =) Ja det är tur att dom sover gott i alla fall. Liam har ingen aning om vad som händer i sömnen.

 


  Liam hamnade på golvet ,, lilla goingen ♥

 

Dom har ingen aning om vart vi ska =)

 



Ja vad roligt vi ska ha, men det ser inte ut så på Liam =)

 

   

Hjälp, jag ramlar säger Jack o får nästan panik =)

 

 





     

Fammoo jag kan simma =)

 

 

Hoppa är dom duktiga på.

 

             

Det är kul även med cyklarna.

 

     

Äntligen kom Leo.. Jack ville inte släppa taget.

 

 

Vända nr 2 för att få en kram av Leo =)

 

 

Mjukt o gott att kramas.

 

       

Hemma igen o tar det lugnt. 

 

Den här bilden tog jag för nån kväll sen. Jag fick inte till det helt men jag är ganska nöjd med kortet.

 

Detta blev ett långt inlägg o då har jag ändå inte lagt ut filmerna från Leos, men jag väntar med dom till ett annat inlägg. 

 

Jisses vad det stormar, regnar o är så kallt. Hösten kom över en natt igen, precis som förra året.

 

På Lördag ska jag på en utflykt,, ni får veta mer sen =)

 

Ha en fin kväll. Puss I Pannan ♥

 

 

  

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards