Mitt Nya Liv

Alla inlägg under juli 2016

Av Anneli Gustavsson - 20 juli 2016 18:46


 

(klicka på bilden så kommer du till sidan)

 

Kokosolja är närmast en mirakelprodukt för din kropp och ditt hår.

Till skillnad mot många dyra skönhetsprodukter finns det så många användningsområden i en och samma burk.



Kokosolja i håret skyddar


Täck ditt hår med kokosolja innan en dag på stranden eller vid poolkanten. Kokosoljan blir en skyddande barriär mot solens strålar, saltvatten och klor.


Mot frissigt hår


Värm en "ärtstor" mängd kokosolja i handen och smörj in dina hårtoppar. På så sätt får du kontroll över dina kluvna hårtoppar och dämpar frissigt hår.


Kokosolja som hårinpackning

Kokosolja har den egenskapen att den är fast i rumstemperatur men flytande när den värms upp av din kroppstemperatur. Skölj burken under kranen när du står i duschen så är den redo att användas som hårinpackning. Applicera generöst efter schamponering och låt sedan verka i minst fem minuter. Avsluta med balsam.

Voilà! Håret blir mjukt och glänsande.

Som "leave in-balsam"

Du kan ge håret en boost även den dag du inte vill eller kan duscha och göra en inpackning. Applicera kokosolja i längderna och svep in håret i en handduk innan du går och lägger dig. Du kommer vakna upp med mjukt glänsande hår.

(PS. Om du är orolig för fettfläckar på sängkläderna, täck istället håret med en duschmössa)


Som läppbalsam

Genom att smörja läpparna med oljan så blir dina läppar naturligt återfuktade. Att den dessutom luktar (och smakar) gott är bara ett plus.


Som deodorant

Slipp deodoranter med parabener, aluminium och andra gifter genom att göra en egen med hjälp av kokosolja. Receptet hittar du HÄR.


Rengör dina sminkredskap

Kokosoljans antibakteriella egenskaper gör den perfekt att rengöra borstar och svampar med. Blanda två delar tvål och en del kokosolja i en burk eller skål och doppa ner dina borstar. Skölj dem sedan under varmt vatten och låt torka ordentligt.

Som rakgel

Kokosolja fungerar finfint som "rakgel" när du rakar benen. Produktens mjuka konsistens gör att rakhyveln glider mjukt över benet.

Kokosolja som badolja

Addera några skedar kokosolja när du tar ett bad. Kokosoljan lugnar och återfuktar din hud.


Mot kliande bett och solbränna

Har du bränt dig i solen eller fått ett kliande bett? Kokosolja kan göra att du upplever en lindrande känsla.

Kokosolja som bodybutter

Den krämiga konsistensen gör den perfekt att använda som mjukgörare till huden. Värm kokosolja i mikrovågsugnen och addera några droppar av din favoritdoft i form av en eterisk olja.

Smörj in kroppen efter en varm dusch och du ger den fina förutsättningar att tränga in i huden och göra den silkeslen.

 

 

Av Anneli Gustavsson - 20 juli 2016 14:08


På fb får man minnen att se tillbaka på o i dag fick jag ett som jag hade glömt bort men kom ihåg när jag såg det. Liam är en liten funderare o det är roligt att prata med honom, man har kunnt prata med honom i många år för han förstår. Ja det gör ju även Jack nu o det kommer säkert nåt från honom oxo =)

 

 

20 Juli 2014

 

Liam o jag låg o myste igår kväll o innan han somnade så pratade vi lite.

Liam - Fammoo, vem älskar du mest av mig o Jack ?
Jag - Jag älskar er båda precis lika mycket.
Liam - Men om du får välja en , vem älskar du mest då ?
Jag - Jag kan inte välja en för ni är båda mina älskade goingar.
Liam - Men älskar du inte Teddy ?
Jag - Jooo det är klart att jag gör, jag älskar honom jättemycket.
Liam - Men då älskar du ju mig o Jack o Teddy mest ?
Jag - Ja det är klart att jag gör.
Liam - Men älskar du inte pappa då ?
Jag - Jo visst älskar jag honom, han är ju min son. 
Liam - Ja men då älskar du ju 4 stycken mest.
Jag - Ja de har du helt rätt i, det gör jag faktiskt. 
Liam - Men älskar du inte dig själv mest ?
Jag - Nej det gör jag inte, jag älskar er mycket mer än jag älskar mig själv o det kommer jag alltid att göra. 
Liam - Men man ska älska sig själv.
Jag - Ja det ska man, jag älskar mig själv lite då.
Liam - Jag tycker att du ska älska dig själv mycket för det gör jag.

Mitt hjärta spricker av kärlek till mina små goingar

 

 

 

 

Jag fick även upp den här bilden på lilla Daphne, sonen o svärdotterna hund.

Hon är så mysigt o delar gärna med sig av sitt leende ♥

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 19 juli 2016 23:11


Jag ska strax lägga mig, det har varit en lång dag men mycket trevlig. Jag o en vän har varit in till stan o fotat lite, skriver mer om det i morgon, jag måste gå igenom lite bilder innan. Jag kan ju säga att jag har fruktansvärt ont i kroppen nu efter allt gående så i morgon lär jag nog ha ännu värre.

 

När jag var inne i stan så ringde Liam till mig. Han berättade att han hade fått byta sovrum med mamma o pappa, han undrade om jag ville komma o titta på det. Jag bad att få ringa upp honom när jag kom hem o jag förklarade att jag var lite upptagen. Men på hemvägen så tog jag svängen förbi dom o drack lite kaffe o tittade på hans nya rum. Det var så fint, där kommer han att trivas o där kan han ha sina kompisar oxo för det rummet är större.

 

Jag lovade ju att lägga ut det jag beställde från cellbergs för länge länge sen, men det är först nu som jag är nöjd. 

Det blev tredje gången gillt. För varje gång jag har fått skickat tillbaka har det kostat mig 55 kr. Det är inte klokt att det ska vara så. 

 

Jaja, nu har jag fått rätt storlek. Det blev en bikini kjol o bikini bh.

 

 

Nu är det bara att hoppas att resten av sommaren blir fin o solig. Hittills har det varit mulet, regnigt o kallt. Ja det har ju varit en Svensk sommar o det är vi ju vana vid att ha detta skitväder. Håll tummarna att det bli sol sol sol o underbart..

 

Var rädda om er o varandra. Dröm Söta Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 18 juli 2016 19:11



Jag har haft två måndagar den här veckan, jag fick för mig att gårdagen var måndag men det var ju bara söndag, så vi kör den igen =)

 

Idag har jag o mamma varit inne i stan. Jag lämnade tillbaka min hylla som jag köpte på Mio för ett tag sen för när jag skulle sätta ihop den såg jag att den var skavd o det var ganska mycket så jag ville inte behålla den. Jag fick pengarna tillbaka, men det kan ta några bankdagar så jag får inte glömma att kolla om några dagar på kontot =)

 

Mamma lämnade tillbaka ett par gardiner o sen köpte hon sig en stol till sitt vardagsrum. Jag tycket väl att den är sådär, ja den kanske blir finare om jag tittar på den i morgon o nästa dag, jag får vänja mig helt enkelt . Den är modern i alla fall =)

 

Sen var jag o fixade en sak som jag kommer att berätta lite senare i sommar, jag kan inte säga något än men jag hoppas att du blir nyfiken o håller ögonen öppna tills jag berättar det.

 

Även inne i stan var det moln o åter moln. Det var hyfsat varmt men nä det är ingen sommar. Ingen skön sommar i alla fall, jag tycker att vi borde få lite sol o värme här oxo. Jag BEHÖVER sol !!! Snart är det ju vinter o då måste jag fylla på med lite sol innan dess.

 

Ja det var lite vad som hände inne i stan idag.



Bilderna tog jag i stan innan. Kan ni hitta fem fel ?


 

Jag håller på att lära mig min nya kamera, det är inte lätt med skärpan. Vissa bilder blir bra o andra blir såååå hemska. Men det gäller att öva ,, öva o öva =)


     

Visst är det väl vackert med färgerna o molnen MEN jag vill inte ha hela himlen full för de.


     

Mr Humla ställer gärna upp på lite bilder, världens bästa modell =) Dom är så söta humlorna men dom är svåra att fota för dom är inte still många sekunder. Går det så går det.


 

Även att det inte är vansinnigt hett ute så kan det vara gott med en glass =)


 

Den här lilla krabaten tittade förbi när jag fotade lite innan. Jag vet inte riktigt var det är ? Det var ingen fluga o ingen geting, ja skit samma jag hann ju fota den =)

 

Ikväll är det 

 

Never let me go - TV8 Idag 21:00 - 23:00

Training Day - Kanal 9 Idag 21:00 - 23:20

Där floden flyter fram - TV4 Film Idag 21:00 - 23:30

 

Jag får se vad jag ska titta på. Jag har nog inte sett nån av filmerna. 

 

Jovisst ja, jag har ju varit på väg att skaffa en till boxer till min andra tv så jag har ringt runt o kollat vem som har det i stan. När jag pratade med killen så säger han - Du vet väl att du får betala för tvillingpaket ?

Nä det visste jag inte, för det sa inte kalejdo när jag pratade med dom om detta. Visst stämmer det att jag måste betala en gång till för något som jag redan betalar för. Jag måste alltså betala 117 kr / mån för att kunna se mina kanaler i vardagsrummet. Det är för jävligt.

Boxern kostar 1700 kr + 117 kr varenda förbannade månad.

Jag betalar ju redan för alla mina kanaler. Undra om det går att koppla från min boxer som jag har i sovrummet till vardagsrummet ? Någon som har tips på det får gärna säga till.

 

Ha nu en fin kväll. Puss I Pannan ♥

 


Av Anneli Gustavsson - 16 juli 2016 00:48



 

 

Hipp Hipp

 

Hurra Hurra Hurra

 

Hoppas att du får en bra födelsedag o att du blir uppvaktad.


Älskar Dig Sanna ♥

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 15 juli 2016 19:30


Igår gjorde jag något nytt, har aldrig provat detta. Det blev helt ok o det var smidigt att göra.


 

Vaggeryds falukorv som jag skivade. zucchini i skivor, blomkål som jag hade i små buketter. Jag tog dom frysta o det funkade bra, vitlök o creme fraiche, man kan ta vilken smak man vill.


Blomkålsbuketterna gjorde jag något mindre än vad bilden visar. Jag hade även lite kryddor som salt, citronpeppar o lite vitpeppar.


   

La först i falukorven, sen zucchinin, blomkålen o överst creme fraichen. In i ugnen på 225 * i ca 1 timme. Jag hade inne den i dryga 30 min o det var för kort tid så idag hade jag den i ugnen igen i ca 30 min o det blev bättre.


Mamma o jag åt maten o hon mår bra idag o har även fått in en tallrik med lite rester =)


 

Min kruka med orkidéer. Hoppas att dom håller sig där o att dom trivs.


   

Bailys sover gott. En riktig going ♥

 

Hoppas att ni har haft en bra dag. Här regnar det som vanligt, jag vet inte när vi hade sol här ? 

Om ni provar receptet så får ni gärna säga om ni tyckte om det ..

 

Trevlig Helg ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 14 juli 2016 20:01



 

För ett tag sen var jag inne o köpte den här hyllan på Mio. Idag skulle jag sätta ihop den o ser att det är skavt på en av delarna o det är mycket. Jag ringde in till dom o dom sa att den inte längre finns kvar. Antingen skulle jag få den billigare eller så fanns det två andra som jag kunde ta , men den ena är för smal o den andra är för bred så det blir ingen hylla där jag hade tänkt.. Men det kommer att bli nåt annat istället o det kan jag inte berätta nu =)

 

 

I tisdags åkte jag in till stan o köpte mig en ny kamera. Jag har länge funderar o velat ha en men det har inte blivit så. Nu dök den här upp o det är lite att lära sig nu. Den är mer avancerad än den jag hade innan. Jag fick min gamla såld så det känns bra. Jag håller på att fota mina orkidéer o lite annat smått o gott. Jag vill ge mig ut nån dag o fota lite.



    

Här är två bilder som jag har tagit med den nya kameran. Som sagt va, det är väldigt annorlunda med den nya o det ska bli roligt att bli ett med den oxo.


Jag köpte ju den runda skålen i Ullared, sen var jag ju inne i stan o köpte två vita orkidéer som jag satte ihop, det blev jättefint. Hoppas bara att dom kommer att trivas där.

  

 

Dom har planterat lite blommor på framsida av huset, det var på tiden. Det ser för jävligt ut här på gården, det förfaller. Jag förstår inte att det ska vara så svårt att hålla ordning på det som finns.

 

Ja så var vi vid cellbergs.. Jag skickade ju efter en bikini kjol för ett tag sen men den var för stor så jag skickade efter en mindre men den var oxo för stor så nu får jag skicka tillbaka allt igen. Jag köpte även en bikini bh o två andra bh:ar men dom var för stora. Det är så slappt tyg, det är verkligen stora storlekar. Hur som helst nu hoppas jag att den här bikini kjolen o bikini-bh;n ska passa annars lägger jag ner det. Det koster ju för tusan 55 kr för varje gång jag skickar tillbaka det. Håll tummarna nu att det passar.

 

Det kommer en jättebra film sen  Water for elephants TV8 Idag 21:00 - 23:20. 

Ja sen är det ju Victoria som ska firas ikväll, men jag tycker det är för mycket. Har nästan aldrig sett det. 

 

Vi har fortfarande väldigt dåligt väder här i Jönköpingstrakten. Ingen sol, ja ok, den tittar fram några minuter sen försvinner den. Det regnar, blåser o är så kallt. Jag har fått stänga altandörren på kvällarna, det är inte klokt. Var är sommarn ?

 

Hoppas att ni har haft en bra dag. Var rädda om er o varandra. 

Dröm Vackra Drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 



Av Anneli Gustavsson - 12 juli 2016 18:47


Måndagen den 4;e juli så var jag, mamma o hennes väninna Laura i Ullared. Vi stannade till i Smålandstenar o åt en räkmacka, den var så fantastiskt god, det enda som jag hade att tycka till om var dom två små tomatskivorna, dom var slappa o vattniga men det gjorde inget för allt det andra var så gott.

 

Efter fikat for vi vidare för "lite" shopping. Det finns ju hur mycket som helst o jag vet inte var jag ska titta nånstans. 

 

Ja vi började från början o sen gick vi både till höger o vänster upp o ner. Jag har ingen erfarenhet av Ullared så jag kan inte säga om det var mycket folk eller inte. Jag tycker väl inte att det gör så mycket om det är mycket folk, det är dom som inte tar nån hänsyn som stör mig. Dom som kör rätt på eller stannar mitt i gångarna o ställer sig o pratar. 

 

Vi åt även mat där inne, lax o det var oxo så otroligt gott. Hela dagen var bra, vi hade så trevligt. Det är roligt att få lära känna mammas väninna, hon är så trevlig.

 

Vi gick där i sex timmar så ni kan ju gissa om jag hade värk ? JO, jag hade så ont så jag var gråtfärdig. När vi satte oss i bilen på hemvägen så var det som om någon stod o hamrade i hela kroppen på mig, mest i benen, fötterna o ryggen. Jag hade svårt att sitta still i bilen, men hemresan gick bra o fort.


 

Det tar inte många minuter att fylla en kundvagn =)


 

Hmm vad ska jag ta ?


Min vagn är den första här, så vi hade 3 fulla vagnar tillsammans.


       

Det var så tjusiga moln, bilderna gör sig inte riktigt rättvisa.


 

Jag köpte en t-shirt som jag ska sova i på kryssningen, ett par cykelbyxor, ja nån slags leggings kortare modell .


Två olika t-shirts, o leggings


   

En fin ram där jag ska sätta i 6 bilder, trosor, en superskön bh o en t-shirt till Jack, javisst ja, hans lilla pangare oxo =)


folie, spray x2, tvättmedel, deo, mascara, solskydd, dammsugardofter, batteriladdare, två flaskor till barnen paraply, sängkläder, diskmedelspump.


 

Två olika väskor, en stor skål, en springform som inte funkar, ost, bröd, nagelfil, tvättservetter till smink, torkade aprikoser o bakplåtsp.


   

Jag fick en jacka av mamma oxo, den är så fin. Tack mamma ♥


 


Så här ser hjärtramen ut, den är fin. Får se var jag ska ha den. 

 

Ja det var en trevlig utflykt, men jag blev liggandes i ett par dagar MEN det var det värt. Jag visste om att jag skulle få ont så det var inget nytt. 

 

Idag har jag varit inne i stan o hittat på något,, jag kommer att skriva om det sen oxo, men jag har nåt annat jag ska skriva innan detta. Det blir lite dumt nu för jag har inte orkat skriva något eller vara aktiv hos er heller. Jag ska skärpa till mig.

 

Nu ska jag titta på Dr Phil, det är en fantastisk människa. Det är ingen som sätter sig på honom, det inte han kan är inte värt att veta.

 

Ha en fin kväll allesammans. Var rädda om er o varandra. 

 

Puss I Pannan ♥

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23 24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards