Mitt Nya Liv

Alla inlägg under juni 2016

Av Anneli Gustavsson - 24 juni 2016 18:18


Tro de eller ej men vi fick lite sol för ca en timme sen så jag gick ut o satte mig, ja i ungefär 20 minuter sen försvann den igen. Men det gör inget för det är varmt o skönt o framför allt uppehåll,, här där jag bor. Hoppas att alla ni som firar ute har soligt o trevligt.

 

Ska ringa till mina små skatter nu o höra hur deras dag har varit innan dom lägger sig för natten. Ja det dröjer nog lite men jag behöver ju inte ringa precis vid nattedags =)

 

Hoppas att ni har det trevlig idag. Nu vänder det så nu går vi mot mörkare tider snart så det är lika bra att passa på att njuta av det vi har =)



Om ni sitter hemma o inte har nåt att göra så är det några bra filmer på tv;n ikväll.

 

P.S I Love You TV3 Idag 20:00 - 22:30 Den här filmen är så bra o sorglig.

 

Gifta på låtsas Kanal 5 Idag 21:00 - 23:15

 

Lyckan, kärleken och meningen med livet TV8 Idag 22:00 - 00:45

 

Cast away Sjuan Idag 22:00 - 00:50

 

Apollo 13 TV3 Idag 22:30 - 01:25

 

Haywire TV6 Idag 23:00 - 00:55

 

Tjejen som gjorde lumpen TV4 Idag 22:25 - 00:45. En helt underbar film, jag älskar Goldie Hawn.

 

Får se vad som dyker upp på min tv, men det är ju typiskt att det ska vara flera bra filmer samtidigt när det finns dagar o veckor då det bara är skräp på tv;n.

 

Var rädda om er o varandra. Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 23 juni 2016 20:04


Under flera år har en kvinna som heter Maria Svensson stalkat några personer. Jag själv har blivit utsatt o det höll på i ett par år till o från. Det finns ännu en kvinna som har råkat ännu värre ut än mig o andra. Maria som har många,, väldigt många alias på fb o bland bloggarna har kopierat texter o bilder. Skapat nya profiler, hon har bla använt sin systers namn, sina barns namn, systerson o hon har tom lagt ut systersonens mobilnummer på fb så jag har pratat med honom om henne. 

 

Maria beställer olika tidingar i den här kvinnans namn. Hon lämnar ut kvinnans nummer i olika chattrum, har lämnat ut personlig info ang den här kvinnan. Det har ringt till henne även på nätterna o då har dom här männen trott att det har varit hon själv som har lagt ut numret när det i själva verket är Maria. 

 

När det gäller fb så har Maria sökt in i många grupper även i mina. I början så var det svårt att hålla koll på henne o alla hennes olika alias men det gick till slut o jag spärrade henne. När hon kommer in i dom olika grupperna raderar hon dokumenten som finns där, vissa grupper har verkligen råkat illa ut när det gäller Maria. Personer har blivit sårade o trakasserade. 

 

Hon är elak o gör påhopp. Jag tar inte åt mig för jag vet att hon är psykiskt sjuk o hon kan inte såra mig även att hon skrattar åt mig för att min hund har dött o att det är rätt åt mig.

Jag kommer att lägga ut några kommentarer här som hon har skrivit, en kommentar tog jag bort men det handlade om att hon var elak, o hon skrattade åt att Teddy var sjuk o död.

 

Anonym

Tisdag 21 juni 22:15

Ann och Annelie och ni andra försöker inte spärra mig! Det är bara lönglöst och tidskrävade! Så ger er bara! Kan byta IP-nummer på olika datoer i Sverige! Hur lätt som helst! Spärra ni mig en gång till så byter jag IP-nummer och så vidare! Kan sätta lösenskydd på mina bloggar m.m


Anonym

Tisdag 21 juni 22:27

Rätt åt dig att din gamla hund har dött för dig!!!!!!!!!!!!!!!!1


Anonym

Onsdag 22 juni 02:25

Visst är det ett bra sätt att man måster GODKÄNNA SINA KOMMERTARER haha! Lämna ni mig i fred så lova jag er på hedersord att jag lämna er i fred också! Upp till er! NI FÅR 1000 kr var om ni lämna mig i fred men jag kan höja summan tänk på det! Visst är det härligt om man kan och vill tjäna en stor slant! Jag vet att att du kommer att skvallra allt vad jag säger till Ann och Gunn och alla andra eller hur. Lika bra att du erkänner det. För jag kan era typer. Nej nu skiter jag er och andra. Jag bry mig inte. Jag strunda era blogga. Det är inte värt min tid.



NY KOMMENTAR

Anonym

Fredag 24 juni 01:22

Kommer inte att ger mig i första taget! Vill ni har krig så ska i får ett! Ger ni ut mig så kommer jag också lämna ut er m.m Kommer i håg ni får samma medciner tillbaka så ni gör mot mig.




NY KOMMENTAR

Fredag 24 juni 01:26

Vi får väl ser om jag får några bsökare på min sida. SMUTSKASTA NI MIG SÅ GÖR JA DETSAMMA MOT ER! Ska också tar en skämrdump och pulicera m.m Jag är också smart.



 

Jag vet att det står anonym men jag VET att det är hon för hon avslöjar sig själv när hon skriver. 

 

När det gäller lite olika namn på fb så är dom ;

 

Hon har använt sig av namnen ;


anneli gustavsson (Här har hon använt sig av mitt namn, samt mitt foto)


maria svensson Hon började att "tracka med det här namnet"


maria andersson


jesper svensson


erika johansson


rakel karlsson


petra johansson


maria andersson svensson


Charlotte Dolk


David Knutte Johansson

 

KATARINA SAMUELSSON

Anika Nilson

Berta Larsson

Stefan Göransson

SARA KARLSSON

AGNETA JOHANSSON 

Karl Johansson

 

Dom flesta länkarna på fb finns inte så dom har plockat bort många profiler o jag har inte orkat kolla vilka hon är aktiv med idag. 

 

Jag har sett att hon har skrivit i några bloggar o jag tycker att det är tråkigt för hon ser vilka bloggar man följer o sen går hon till dom, ja mina bloggvänner. Det är mycket därför som jag vill varna om denna hemska människan som utsätter så många för elakheter o trakasserier.

 

Hon har även ett par bloggar. Många av dom inläggen har hon kopierat så det är klart att dom som läser hennes bloggar tror att det handlar om henne o att det är hon som blir utsatt för allt detta hemska. Att det är hon som blir trakasserad, men det stämmer inte. Hon kopierar texterna men ändrar namnen. Man ser när det är hennes egna text, ja jag har lärt mig att se det efter alla år. Jag kom i kontakt med henne 2011 o sen blev det några jobbiga år, sen blev det tyst hon lät mig vara men jag hörde att hon var på vissa på fb. Hon lever sitt liv genom andra o det är tragiskt. Hon har hundar, hon älskar hundar o hon går med i olika hundgrupper oxo. Många grupper har hon blivit spärrad ifrån o det säger allt. 

 

Dom bloggarna som jag känner till idag är ; 

 

http://nouw.com/annorlundamamma

 

http://annorlundasblogg.bloggplatsen.se/  Men den här finns inte kvar. Dom har antagligen stängt av henne. 

 

http://annorlundaannorlunda.bloggplatsen.se/

 

Om ni råkar ut för henne så svara henne inte det är det hon går igång på. Fortsätter hon så ser ni till att spara det hon skriver, ta printar o anmäl henne hos polisen, det gjorde även jag.

Det är viktigt att ni anmäler henne, o förhoppningsvis finns det tillräckligt så att hon åker dit rejält !!!

 

Om ni inte såg programmet stalker så kan ni se hela programmet HÄR

 

Eftersom hon själv har lagt ut sina egna bilder så får ni dom här hos mig.

 

   

 

Det finns fler bilder men jag har inte letat reda på dom. Jag har dom säkert i min ena grupp men jag har inte orkat bry mig att leta reda på dom.

 

Var ni än gör så tro inte på det hon skriver. Jo vissa saker som att hon skriver att hon är psykiskt sjuk, det stämmer men inget annat. Det är INTE hon som blir hotat o trakasserad som hon påstår. Vi är många som inte vill ha med henne att göra, men det är inte lätt att bli av med henne. 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 23 juni 2016 19:05



Ja då var det midsommar igen. Idag duggar det ute, förra året idag ösregnade det. Det är riktigt skitväder, här i alla fall. Så var det inte när sonen var liten, det var fint o vi var ute på olika ställen o firade.

Undra vad som händer om 10 år ? Då kanske vi får ta fram pulkan istället o dansa runt julgranen ?!.

 

Hur som helst så önskar jag Er en riktigt underbar Midsommar med nära o kära, god mat o mycket roligt.

 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Det dök upp lite minnen på fb med bla den här lilla filmsnutten på Teddy. Jag skulle ge vad som helst för att få höra honom igen, han skulle få skälla så mycket han bara orkade bara han var hos mig. Här är filmen på Teddy när jag passar Dino, det var min systerdotters lilla hamster. Han fullkomligt avskydde den o han skulle mer än gärna ha ihjäl honom. Så fort jag gick i närheten av buren eller började prata med Dino så fick Teddy spelet.. Jag fick inte ha nåt eller nån annan hos mig, det var bara Teddy som fick vara i min närhet. Jo det fanns en hund, en tik Iza .. Det var Teddys lilla tjej, hon fick bestämma över honom..


Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 22 juni 2016 16:21


I måndags så kom mina syskonbarn till mig så vi hade en myskväll. Dom bjöd på kinamat, jag fick det i födelsedagspresent. Maten var jättegod o jag hade så roligt. Det var mysigt att umgås med ungdomarna o jag hoppas att vi kan göra om det igen nån gång.

 

 

Det var massor med mat, det blev över till nästa dag o mamma fick oxo + att dom tog med sig lite matlåda.

 

Mina goa syskonbarn, Tilda, Linus o Sanna ♥ Tack så mycket för att ni ville spendera tid med gamla moster. Jag älskar er ♥

 

       

 

Ja detta var gårdagens bild, det var så fina moln så jag måste ju fota dom =)

Bilderna blir inte så bra längre med mobilen, ja det kanske är dags att byta ut den snart. Tror att det är efter sommaren eller så är det nästa år efter sommaren, jag kommer inte ihåg =)

 

Det har inte varit så mycket sol sista dagarna, hoppas att det blir bättre snart o att midsommar blir varm, solig o underbar =)

 

Ha en fin kväll kära vänner. Puss I Pannan ♥

 


Av Anneli Gustavsson - 22 juni 2016 01:31



 

Klicka på bilden så kommer du till min fb-sida.



Sov gott mina älskade vänner .. Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 21 juni 2016 17:34


I förrgår ringde telefonen, det är Rohde som ringer. Hon säger att Teddy är på besök hos henne o jag skrynklar ihop hela ansiktet o frågar om Teddy är där ? Jag tänkte väl kanske att det hade slagit slint i skallen på henne men hon säger att Eddie är på besök hos henne. 

Jahaa, men då förstår jag ju. Eddie var hennes hund, men hennes bror har tagit över honom så dom var där på besök. Hon undrade om jag ville komma bort o hälsa på honom o självklart ville jag det. Jag har saknat honom, jag hade inte sett honom på över 3 år.

Undra om han skulle känna igen mig ? Om han skulle reagera alls ? Njae, han kanske skulle bli lite glad i alla fall när han såg mig.

När jag ringer på dörren så hör jag hur han börjar skälla. Rohde håller i halsbandet så han inte ska springa ut i trapphuset o jag börjar prata med honom.

Eddie blev helt galen, han nästan skrek när han pratade med mig, han hoppade på mig o var helt hysterisk. Jag höll på att börja gråta för jag blev så glad att han kom ihåg mig.

Jag satte mig i fåtöljen o han hoppade upp i den andra o sen blev jag påhoppad. Jisses vad han pussade mig, han visste inte vilket ben han skulle stå på, han var helt galen. Jag blev överöst med blöta pussar o ibland slank hans tunga in i munnen på mig, ja jag lovar han var helt galen.

Teddy kunde oxo bli helt till sig när jag hade varit borta en stund men inte så här, han lugnade ner sig mycket fortare. Jag tror att Eddie höll på nästan en ½ timme innan han började andas normalt.

Ja det var så roligt att se honom o så roligt att han verkligen kände igen mig. Det värmde mitt hjärta. Men det fick mig att sakna Teddy ännu mer, men jag fick så mycket kärlek under den tiden. 


 

Vi tar en liten paus här i pussandet =)


   

Titta så fin jag är ♥


 

Han ville inte lämna min sida först =)


   

Oj oj det var jobbigt, får vila i några minuter. Eddie är 10 år o han är frisk o go. Hoppas jag får träffa honom snart igen. Jag hann inte prata med Rohdes bror o svägerska så mycket eftersom jag hade fullt upp med Eddie.

 

Puss I Pannan ♥

 


Av Anneli Gustavsson - 17 juni 2016 21:55

 

Har suttit o kollat lite på mina bilder idag o hittat flera på Teddy när han var valp, har även hittat en liten dagbok som jag skrev om honom, så idag har det varit lite tårar igen. Det gör ont att inte ha honom här, men skönt att ha minnena att se tillbaka på.

 
Detta hade jag skrivit ;
 
2003-06-23
I dag var vi på återbesök hos veterinären. Teddy var fin i halsen. Men proverna på blodplättarna visade att det var färre. Nu har dom skickat proverna till lab. Ska få ett svar i morgon. Visar det inget, så blir det ev prov på benmärgen. Dom tog även prover på så han inte har någon fästingburen sjukdom, ska oxå skickas till lab.  Han fick en ny medicin som han ska äta i 14 dagar (Ronaxan Vet 100 mg). Besöket där i dag kostade oss 500 kr.  Finns det ingen som kan hjälpa honom ? Vad kan det vara ?
Teddy , mamma älskar dig
 
En annan dag skrev jag att han precis hade avslutat sin 4;de antibiotika kur.. Det har varit så mycket med Teddy ända sen han var valp. Han har fått utstå väldigt mycket, bara rädslan att åka till veterinären o sen undersökningarna, sticken,sprutorna, sövningarna, det har varit en fight många gånger att ge honom ögondroppar o annan medicin men jag har inte gett mig o Teddy lärde sig att lita på mig. Vi blev ett o vi visste var vi hade varandra.
 
Nu ska jag tända hans ljus, lägga mig o se om det är nåt på tv;n..
Det börjar en jättebra film på 6;an kl; 23:20 - 01:10 - The Roommate .. Så har ni den kanalen o inte har nåt för er,, titta på den.
 
Var rädda om er o varandra. Dröm vackra drömmar. Puss I Pannan ♥
 
 
 
Första gången vi träffade Teddy, allt kändes så rätt ♥
 
 
Teddy visste redan från början vad han ville. Han ville inte ha nåt vatten när vi åkte hem med honom så vi stannade till o köpte en glass så han fick i sig något under hemfärden.
 
 
Detta är precis innan vi ska åka hem med honom. 
 
Här lekte han med sina syskon, men dom försvann ur bild =)
 
   
Här var han inte gammal lille puppisen ♥
 
 
Så underbart söt ♥
 
       
Teddy älskade att lära sig konster o han blev överlycklig när han gjorde rätt.
 
 
Teddy älskade Marcus ♥ Mina två killar ♥
 
 
En av stilarna som han hade =)
 
Jag skaffade ett skötbord till honom, det var så smidigt att ha honom ståendes där när han skulle klippas o skötas om.
 
   
Teddy älskade sitt fönster, här höll han ett vakande öga. Han plockade även ner bladen från mina blommor =)
 
 
Han ville dricka vatten ur kranen =)
 
Det var inte ofta han fick gå utan koppel för han smet för mig, men här var han lös en stund.
 
 
Klart att Teddy skulle ha en tjusig liten flicka =)
 
    
Jag är så glad att jag hittade bilderna just nu för jag har funderat på dom men inte tagit tag i det. Jag saknar honom så otroligt mycket, det är otroligt hur mycket sorg man kan ha i sitt hjärta. Jag älskar dig min lilla skatt ♥
 


Av Anneli Gustavsson - 14 juni 2016 17:35


Man får ju minnen från fb varje dag o idag dök den här filmen upp. Jag vet inte om jag har den sparad för jag har bara en massa slarvmappar i datorn. 

 

Det är så roligt att kunna se tillbaka på hur Teddy var. Han var en glad skit, en filosoferande liten man. Han älskade att sitta i sitt fönster o titta ut på Hans går. Nåde den som gick utanför, då fick dom höra att dom inte hade där att göra =)

 

Det går inte en dag utan att jag tänker på honom. Jag tänder hans ljus på kvällen innan jag lägger mig. 

 

Idag hörde jag en stor humla, den kom in en snabbis i sovrummet för jag hade altandörren öppen, men sen försvann den. Det var längesen jag såg en stor humla här inne. Jag ser det som att Teddy kom hit då i början för att säga att han hade det bra o att han är fri nu, men att han ändå finns hos mig på sitt lilla sätt.

 

Jag har haft det jobbigt sista tiden med min värk, den är rent ut sagt för jävlig. Har oxo huvudvärk o har haft i flera dagar nu. Inatt var det ganska jobbigt så jag fick ta en migräntablett för jag hade inga treo, men jag somnade tillslut. 

 

Det är tråkigt väder idag, det var lite sol på morgonen men nu är det bara moln, lite kallt.

 

Har suttit o fyllt i lite undersökningar nu på YouGov o TyckOmTv. Man tjänar poäng o pengar som man sen kan handla för. På TyckOmTv har jag valt att få pengar så dom för över det till mitt paypal-konto. Det är lite olika hur mycket man tjänar men det går rätt fort att få ihop både poäng o pengar. Jag har precis fört över 100 kr som jag tjänade ihop.

 

Ikväll är det en film - 27 dresses på fyran halv 9. Den är ganska bra, så har ni inget att göra kan ni titta på den. 

 

Ha en fin kväll där ute. Puss I Pannan ♥

 

 

Här är en liten film på min lilla Snobben oxo ♥

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards