Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 23 juni 2016

VILL VARNA ER FÖR EN STALKER SOM HAR VARIT MED I TV3;s PROGRAM STALKER !

Av Anneli Gustavsson - 23 juni 2016 20:04


Under flera år har en kvinna som heter Maria Svensson stalkat några personer. Jag själv har blivit utsatt o det höll på i ett par år till o från. Det finns ännu en kvinna som har råkat ännu värre ut än mig o andra. Maria som har många,, väldigt många alias på fb o bland bloggarna har kopierat texter o bilder. Skapat nya profiler, hon har bla använt sin systers namn, sina barns namn, systerson o hon har tom lagt ut systersonens mobilnummer på fb så jag har pratat med honom om henne. 

 

Maria beställer olika tidingar i den här kvinnans namn. Hon lämnar ut kvinnans nummer i olika chattrum, har lämnat ut personlig info ang den här kvinnan. Det har ringt till henne även på nätterna o då har dom här männen trott att det har varit hon själv som har lagt ut numret när det i själva verket är Maria. 

 

När det gäller fb så har Maria sökt in i många grupper även i mina. I början så var det svårt att hålla koll på henne o alla hennes olika alias men det gick till slut o jag spärrade henne. När hon kommer in i dom olika grupperna raderar hon dokumenten som finns där, vissa grupper har verkligen råkat illa ut när det gäller Maria. Personer har blivit sårade o trakasserade. 

 

Hon är elak o gör påhopp. Jag tar inte åt mig för jag vet att hon är psykiskt sjuk o hon kan inte såra mig även att hon skrattar åt mig för att min hund har dött o att det är rätt åt mig.

Jag kommer att lägga ut några kommentarer här som hon har skrivit, en kommentar tog jag bort men det handlade om att hon var elak, o hon skrattade åt att Teddy var sjuk o död.

 

Anonym

Tisdag 21 juni 22:15

Ann och Annelie och ni andra försöker inte spärra mig! Det är bara lönglöst och tidskrävade! Så ger er bara! Kan byta IP-nummer på olika datoer i Sverige! Hur lätt som helst! Spärra ni mig en gång till så byter jag IP-nummer och så vidare! Kan sätta lösenskydd på mina bloggar m.m


Anonym

Tisdag 21 juni 22:27

Rätt åt dig att din gamla hund har dött för dig!!!!!!!!!!!!!!!!1


Anonym

Onsdag 22 juni 02:25

Visst är det ett bra sätt att man måster GODKÄNNA SINA KOMMERTARER haha! Lämna ni mig i fred så lova jag er på hedersord att jag lämna er i fred också! Upp till er! NI FÅR 1000 kr var om ni lämna mig i fred men jag kan höja summan tänk på det! Visst är det härligt om man kan och vill tjäna en stor slant! Jag vet att att du kommer att skvallra allt vad jag säger till Ann och Gunn och alla andra eller hur. Lika bra att du erkänner det. För jag kan era typer. Nej nu skiter jag er och andra. Jag bry mig inte. Jag strunda era blogga. Det är inte värt min tid.



NY KOMMENTAR

Anonym

Fredag 24 juni 01:22

Kommer inte att ger mig i första taget! Vill ni har krig så ska i får ett! Ger ni ut mig så kommer jag också lämna ut er m.m Kommer i håg ni får samma medciner tillbaka så ni gör mot mig.




NY KOMMENTAR

Fredag 24 juni 01:26

Vi får väl ser om jag får några bsökare på min sida. SMUTSKASTA NI MIG SÅ GÖR JA DETSAMMA MOT ER! Ska också tar en skämrdump och pulicera m.m Jag är också smart.



 

Jag vet att det står anonym men jag VET att det är hon för hon avslöjar sig själv när hon skriver. 

 

När det gäller lite olika namn på fb så är dom ;

 

Hon har använt sig av namnen ;


anneli gustavsson (Här har hon använt sig av mitt namn, samt mitt foto)


maria svensson Hon började att "tracka med det här namnet"


maria andersson


jesper svensson


erika johansson


rakel karlsson


petra johansson


maria andersson svensson


Charlotte Dolk


David Knutte Johansson

 

KATARINA SAMUELSSON

Anika Nilson

Berta Larsson

Stefan Göransson

SARA KARLSSON

AGNETA JOHANSSON 

Karl Johansson

 

Dom flesta länkarna på fb finns inte så dom har plockat bort många profiler o jag har inte orkat kolla vilka hon är aktiv med idag. 

 

Jag har sett att hon har skrivit i några bloggar o jag tycker att det är tråkigt för hon ser vilka bloggar man följer o sen går hon till dom, ja mina bloggvänner. Det är mycket därför som jag vill varna om denna hemska människan som utsätter så många för elakheter o trakasserier.

 

Hon har även ett par bloggar. Många av dom inläggen har hon kopierat så det är klart att dom som läser hennes bloggar tror att det handlar om henne o att det är hon som blir utsatt för allt detta hemska. Att det är hon som blir trakasserad, men det stämmer inte. Hon kopierar texterna men ändrar namnen. Man ser när det är hennes egna text, ja jag har lärt mig att se det efter alla år. Jag kom i kontakt med henne 2011 o sen blev det några jobbiga år, sen blev det tyst hon lät mig vara men jag hörde att hon var på vissa på fb. Hon lever sitt liv genom andra o det är tragiskt. Hon har hundar, hon älskar hundar o hon går med i olika hundgrupper oxo. Många grupper har hon blivit spärrad ifrån o det säger allt. 

 

Dom bloggarna som jag känner till idag är ; 

 

http://nouw.com/annorlundamamma

 

http://annorlundasblogg.bloggplatsen.se/  Men den här finns inte kvar. Dom har antagligen stängt av henne. 

 

http://annorlundaannorlunda.bloggplatsen.se/

 

Om ni råkar ut för henne så svara henne inte det är det hon går igång på. Fortsätter hon så ser ni till att spara det hon skriver, ta printar o anmäl henne hos polisen, det gjorde även jag.

Det är viktigt att ni anmäler henne, o förhoppningsvis finns det tillräckligt så att hon åker dit rejält !!!

 

Om ni inte såg programmet stalker så kan ni se hela programmet HÄR

 

Eftersom hon själv har lagt ut sina egna bilder så får ni dom här hos mig.

 

   

 

Det finns fler bilder men jag har inte letat reda på dom. Jag har dom säkert i min ena grupp men jag har inte orkat bry mig att leta reda på dom.

 

Var ni än gör så tro inte på det hon skriver. Jo vissa saker som att hon skriver att hon är psykiskt sjuk, det stämmer men inget annat. Det är INTE hon som blir hotat o trakasserad som hon påstår. Vi är många som inte vill ha med henne att göra, men det är inte lätt att bli av med henne. 

 

 

 
 
TantGlad

TantGlad

23 juni 2016 20:48

Hejsan.
Det Är nog samma person "stalker" som härjade vilt hos mig och hos mina bloggvänner för några månader sedan.
Jag vet....vet, att två av mina bloggvänner blivet ordentligt utsatta.
Hon ....hon jag menar ändrade sitt bloggnamn hela tiden. Bytte skepnader och hade sig.
Skrev elaka saker till mina bloggvänner. Usch.

http://tantglad.bloggo.nu

Anneli Gustavsson

23 juni 2016 20:55

Ja det var säkert hon. Hon ändrar namn o bloggar hela tiden o det gäller även på fb.
Man ska inte ta åt sig av det hon säger för hon är inte mentalt vuxen, hon är som ett litet barn. Jag kommer säkert få fan nu men jag kommer inte tjafsa med henne, det ska man inte göra utan behandla henne som luft.

 
LILLGAMMAL

LILLGAMMAL

23 juni 2016 21:23

Usch!
Ja hon har verkligen varit aktiv på ett mindre trevlig sätt :-/

http://www.lillgammal.se

Anneli Gustavsson

23 juni 2016 21:36

Nä hon är inte frisk o det är hemskt att en människa får hålla på som hon gör. Därför ville jag varna så många som möjligt för henne.

 
Stamp-E

Stamp-E

23 juni 2016 23:03

ännu en... http://annorlundaannorlunda.bloggplatsen.se/

har inte skrivit det innan men beklagar hunden. Blev själv av med vår tax efter 15 år förra sommaren.. tungt.. men livet går som tur är vidare när man vet att dom springer på evighetens äng.

glad midsommar

mvh Stamp-E

http://stamp-e.bloggplatsen.se

Anneli Gustavsson

24 juni 2016 00:54

Hej, tack så mycket. Den bloggen hade jag inte.

Ja det är jobbigt men det blir ju bättre vartefter.

Trevlig midsommar. Kram ♥

 
Annorlunda

Annorlunda

23 juni 2016 23:07

Som jag skrev som svar på din kommentar så heter en av bloggarna som finns kvar annorlundaannorlunda.bloggplatsen.se den startades 22 juni och finns kvar när jag skriver det här meddelandet. Jag tror du blandade ihop den med annorlundasblogg.bloggplatsen.se för det är ju liknande namn. Jag tycker det är intressant att hon skriver att vi ska sluta spärra henne för att hon bara byter IP då. Det visar ju att hon blir arg när hon måste byta IP nummer hela tiden vilket är rätt åt henne. Hon ska fan må dåligt. Att hon också erbjuder pengar för att lämna oss ifred visar ju att det tar hårt på henne att bli pratad om och anmäld på det här viset. Undrar om hon fattar ironin? Att det hon gör mot Gunn har slagit tillbaka på henne själv, nu är det hon som inte får vara ifred! Det är exakt det jag vill åstakomma! Jag har sagt åt henne att om hon slutar stjäla bloggar och trakassera kommer hon inte höra ett knyst från mig. Det förslaget var hon inte så förtjust i.

http://nouw.com/annorlunda

Anneli Gustavsson

24 juni 2016 01:00

Tack den adressen hade jag inte.

Hon vill ju att man ska svara henne o att man ska prata om henne, det är ju det hon är ute efter. Hon vill ha uppmärksamhet o därför ska man inte ge henne det.

Hon erbjuder pengar man skulle aldrig ge några, det är tomt prat. Hon har lovat så många gånger att hon inte ska vara elak o hålla på som hon gör, o hon bryr sig inte. Det har blivit hennes liv att göra livet surt för andra.

 
Annorlunda

Annorlunda

23 juni 2016 23:52

Hon har skrivit ett inlägg om dig med din bild på. Du behöver inte publicera den här kommentaren om du inte vill förhindra att folk går in på hennes blogg och ger henne läsare hon inte förtjänar.

http://nouw.com/annorlunda

Anneli Gustavsson

24 juni 2016 01:19

Jag såg de nu. Smickrande att hon lägger ner tid på lilla mig =)

 
Annorlunda

Annorlunda

24 juni 2016 00:09

Får jag ta en skärmdump på kommentarerna från Maria som du har här i inlägget och ta med det i ett inlägg på min blogg?

http://nouw.com/annorlunda

Anneli Gustavsson

24 juni 2016 01:17

Ja det får du gärna göra. Ta allt det jag har skrivit eller länka till bloggen.

 
Ingen bild

Anonym

24 juni 2016 01:22

Kommer inte att ger mig i första taget! Vill ni har krig så ska i får ett! Ger ni ut mig så kommer jag också lämna ut er m.m Kommer i håg ni får samma medciner tillbaka så ni gör mot mig.

 
Ingen bild

Anonym

24 juni 2016 01:26

Vi får väl ser om jag får några bsökare på min sida. SMUTSKASTA NI MIG SÅ GÖR JA DETSAMMA MOT ER! Ska också tar en skämrdump och pulicera m.m Jag är också smart.

 
Ingen bild

Marie S

24 juni 2016 03:33

Du Maria Svensson
Gör nån vettigt av ditt liv i stället tycket jag
än hålla på så här du skämmer bara ut dig själv
Som person 😂😂😂 så trakigst och uttråkad liv du måste ha igentligen det är inge synd om dig finns människor som är mer sjukare i skallen men det har då mera vett i huvudet inte hållet på så här som du gör förstör dokument som man har jobbat på i flera veckor exempel vis vad är vittsen att gå in och förstöra i grupper ? Önskar du har makt eller ???? får du extra kick av sånt här ?? Själv tycker jag inte ett dugg synd om dig MS du själv dom ställer till det i livet då får du helvete tillbaka också 👍🏻 derför du byter IP adresser hela tiden osv men så klart inom dig är du säkert en svag människa derför du hållet på så här och ska vara elaka emot okända människor. Som du inte ens känner . Usch och fy på dig & skaffa dig ett vettigt liv i stället och gör nåt som är bra . Adjö

 
Ms. W

Ms. W

24 juni 2016 10:12

Jag fick något konstigt igår och nu förstår jag att det är den här personen. Tog bort kommentaren och blockerade henne. Men jag har sparat allt, även iP./ Nåt fel tycks det ju vara, om man säger så. Elakt att skriva så om Din hund./ Tack för fina kommentarer. Trevlig midsommar./ Kram

http://mywordsandimages.bloggplatsen.se

Anneli Gustavsson

24 juni 2016 12:11

Ja det var elakt att skriva om Teddy, då hon själv älskar sina hundar. Men dom lever inte i evigheter dom heller, men det är inget jag önskar någon att dom ska gå bort.
Bra att du printar o spärrar genre men hon dyker nog snart upp ändå så du är beredd. Ha en fin dag o Trevlig Midsommar ?

 
Fröken Odört

Fröken Odört

27 juni 2016 13:49

Att hon byter IP är inget konstigt, många sitter med abonnemang med roterande ip-adresser. Så hon behöver inte vara ett datasnille för att det ska ske. Det kan faktiskt gå att istället spärra hennes dator och inte IP, men det ska vara ett datasnille för det, jag vet inte exakt hur man gör.
Tyvärr har internet gett plattformar för folk att bete sig illa lite "anonymt", vare sig för att de mår psykiskt dåligt eller hatar oss antirasister. Jag fick själv en man efter mig som fick för sig att han var kär i mig, utan att jag ens gett honom ett lillfinger av uppmärksamhet. Men han gick på fel kvinna, jag faller inte för vackra ord och då blev han helt skogstokig och började härja runt på nätet om mig och spamma mig. Sedan försökte han få tag på min adress osv utan lycka (jag skriver alltid under falskt namn samt så lämnar jag felaktig information här och där som exempelvis när jag fyller år). Det tog många månader innan han ens började lugna ner sig.

Så håll ut, tillslut kan även hon tröttna. :)

http://froken-odorts-torparliv.bloggplatsen.se

Anneli Gustavsson

29 juni 2016 20:52

Nä det är ju så hon håller på. Vissa tror att dom får bete sig hur som helst bakom datorn o det är för jävligt att dom inte åker dit, särskilt Maria Svensson.

Jag tar inte åt mig av det hon skriver för jag vet att hon är psykiskt sjuk. Hon är fälld sen tidigare så jag hoppas att dom hon bråkar med polisanmäler henne.

 
Ingen bild

Carina persson

12 december 2016 16:47

Hon har ny blogg nu igen

Anneli Gustavsson

12 december 2016 17:44

Vad har hon för blogg nu ?

 
Ingen bild

Camilla

14 januari 2017 08:22

Hej, är det någon som vet vilket avsnitt o säsong hon var med i av stalkers? Jag hittar inte 🙂

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 14 mars 20:54

  Jag är så glad,, ja jag kanske inte ska ta ut nåt i förskott.. Men,, jag undrar om inte läkaren tryckte till nåt i magen på mig i går för i dag är det bättre. Det var kanske nåt som kom i kläm med tanke på mitt navelbråck. Det är en sån lättnad...

Av Anneli Gustavsson - Fredag 8 mars 14:13

  Ja, i dag är det våran dag o det känns ju bra. Synd bara att inte mamma är hemma men hon o syrran har det bra i värmen. Dom kommer snart hem så dom får passa på att njuta.   Jag njuter oxo i dag för solen skiner för fullt. Har fått veckla per...

Av Anneli Gustavsson - Onsdag 28 feb 16:17


  Jag fick ju en tid till MR-röntgen pga att jag halkade 2 dagar innan julafton. Jag har fortfarande ont i ryggen o får inte med mig benen ordentligt. Jag har problem. Fredagen den 23e när jag reste mig från soffan så fick jag inte med mig vä benet...

Av Anneli Gustavsson - Måndag 26 feb 20:32

  Ja då var det ny vecka igen, nya oskrivna blad. Undra vad som fyller dessa blad den här veckan ? Måndagen fick väldigt fort så det var skönt. Jag o Neo sov länge i dag igen. Han är så trött på morgonen så jag får tjata på honom att vi ska gå ut...

Av Anneli Gustavsson - Söndag 25 feb 23:45

När min pappa blev sjuk o inlagd på sjukhuset så jobbade jag där på Akuten, jag arbetstränade. Pappa har alltid kommit till mig ,,, ja lite då o då. Jag kan inte berätta allt men jag hade ingen bra kontakt med honom på många år. Han jobbade hela tide...

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards