Mitt Nya Liv

Alla inlägg under maj 2016

Av Anneli Gustavsson - 12 maj 2016 18:52


Sist jag pratade med vc så var det för att få nya recept. Sköterskan o jag upprepade det jag hade sagt två ggr så att hon inte skulle missa något. Det sista jag säger till henne är; - Jag hoppas inte att han missar mig,, som han har gjort ganska ofta sista tiden. 

 

Jag har kollat på mina recept o det har inte kommit in några nya så jag ringde till vc tillslut o skulle bli uppringd 16;10 men fick vänta i 15 min, ok det gör väl inget men jag var redan uppretad.

 

När sköterskan ringer upp så frågar jag var mina recept är ? Hon ber att få kolla upp detta o återkomma. Jag sitter o väntar ytterligare 10 minuter innan hon ringer. Hon påstår att min läkare var upptagen men hon fick en annan läkare att skriva ut mina recept.

 

Nej nej nej, det är nåt som inte stämmer.. Inte ens när läkaren inte är där o ska skriva ut recepten så ber dom andra läkare att skriva ut dom utan man får snällt vänta tills dom kan skriva ut nästa gång, så det var bara skitprat. Men, medans jag har sköterskan i luren så går jag igenom vilka jag har de fått o det fattades 3 recept. Jag får lite smått panik o blir arg o frågar om dom inte kan göra nåt rätt ?

 

Detta händer mig så ofta så jag börjar tröttna. Hon ber att få ringa tillbaka för hon ska gå till läkaren innan han går hem, men jag säger att jag inte kan sitta vid datorn o kolla upp om han skickar in recepten för jag måste iväg. Hon ringde efter ca 5 min o sa att han hade skrivit ut dom han missade. Det sista jag sa till den sköterskan när jag beställde recepten var att jag hoppas verkligen inte att han glömmer bort mig den här gången.

Det är så tröttsamt. Vad håller dom på med ? Även att dom har mycket att göra så har dom ett schema att gå efter.
 
Det är synd att jag inte har skrivit upp alla gånger som dom har tabbat sig. Jag avskyr när mina recept har tagit slut för jag vet att jag måste gå igenom allt detta om o om igen. Det spelar ingen roll om jag är ute i god tid, dom slarvar ändå. Nu har jag lugnat ner mig lite.
 
Jaha, precis när jag har skrivit att jag lugnade ner mig så kom det en karl på min altan. Jag såg genast vem det var o blev irriterad. Det är en utlänning som går o plockar frukt o grönsaker som affärerna har slängt för att sälja dom. Jag såg honom en gång i vintras då ville han gå in med mig i källaren för jag gick in där när jag hade varit ute med Teddy men jag fick skälla till på honom för han slet nästan upp dörren för mig.
 
Nu stod han utanför o pekade mot mig o frågade vad jag gjorde, det lät nästan som han beskyllde mig för något. Jag frågade vad han ville o jag fick tillbaka frågan om vad jag gjorde. Jag frågade igen vad han ville o då beklagade han sig att det var så varmt o han var törstig o sen frågade han igen vad jag gjorde. Jag höjde rösten lite o frågade vad han ville men då kom mamma för hon hörde detta ( vi bor vägg i vägg ). Han sa till henne att han var varm o att han inte fick nåt vatten av mig. Mamma sa att han skulle få lite vatten så han följde med henne. Jag gick efter o han såg mig inte först o han stod o beklagade sig för henne att jag inte var snäll. Mamma var minsann snäll, så snäll. När han såg mig frågade han vad jag ville, då säger mamma till honom att jag är hennes dotter, då ändrade han tonläge. Han drack vattnet väldigt sakta o medans han tog en klunk så frågade han mamma om hon ville köpa äpplen, o nåt mer men ingen av oss var intresserade. Han fick lulla iväg så mamma såg att han gick ner till 23;an... 
 
Hade han haft en trevligare ton mot mig hade han gärna fått vatten. Jag är ingen otrevlig människa men när dom beter sig som han har gjort mot mig båda gångerna så blir det inget. Det är inte bara mig han är otrevlig mot, jag har hört ganska mycket om honom.
 
Nu ska jag försöka lugna ner mig. Ska se om det är nåt bra på tv;n ikväll. Idag har jag inte legat i solen, det har varit ganska kallt. Det gjorde inget för jag brände mig lite i ansiktet igår, jag tror att jag glömde smörja in mig.
 
Ha en fin kväll där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm vackra drömmar.
 
Puss I Pannan ♥
 
 
 

Av Anneli Gustavsson - 11 maj 2016 22:04


Idag har vi haft fint väder, bara sol o inga moln.

Det har varit en jobbig dag med många tårar. Överallt har jag sett o hört Teddy, men han fanns inte någonstans.

 

Jag förstår fortfarande inte hur det kunde gå så fort ? Hur kunde veterinären bestämma sig på den lilla stunden som jag var där. Hon lyssnade på hans hjärta o hon hörde oxo ett blåsljud men det hade han haft i många år. Hon undersökte honom o sen hörde jag bara ordet palliativ vård.

 

Jag vill bli av med alla tunga tankar, det är så jobbigt. Jag vill ha honom hos mig, jag vill inte känna mig så ensam. Jag vill att han ska få mig trygg o känna mig älskad.

 

Det har inte varit några humlor nära mig idag men jag har hört dom runt omkring mig, dom har hela tiden funnit där med sitt surrande.

 

     

Han älskade att sitta o hålla koll i området. Han njöt för fullt.

 

 

Jack delar med sig till Teddy ♥

 

 

Min lille ulltuss ♥

 

 

Vi brukade dela på en glass ♥

 

 

Så trött, så go ♥

 

   

Igår hade jag en humla inne i köket. Jag vet inte om den var skadad för den kunde inte flyga men jag tror att den lurade mig för när jag bar ut den o la den i gräset så lullade den iväg.

 

Jag Saknar Dig Teddy ♥

 


Av Anneli Gustavsson - 10 maj 2016 21:01


Igår var det en humla inne hos mig ett par gånger. Jag filmade den, första gången satte den sig på mitt ben men det hann jag inte filma. Andra gången den var inne så var den på nallen. 

Det är nåt med humlorna nu sen Teddy fick somna in. Dom finns nära mig nästan hela tiden.

 




 

Inatt så small det till ute på altanen. Klockan var 02;20 o det lät som baljan som jag hade ståendes på min box ramlade ner i backen för det small till rejält, jag blev så rädd så jag flög ur sängen o stängde igen mitt fönster för jag var rädd att det var nån utanför.

Jag sov inte, så det var ingen dröm, jag var klarvaken. 

 

I morse när jag tittade ut så stod allt som det gjorde innan jag gick o la mig. Jag frågade mamma om hon hade ställt upp baljan men det hade hon inte o inget på hennes altan hade ramlat heller. Jag frågade även grannarna som bor över mig men det hade inte hänt nåt där. Jag förstår inte allt som låter o händer ?

 

Det tog ganska lång tid innan jag vågade somna igen. Det är lite jobbigt för jag har fått tillbaka min rädsla för mörkret igen. Tänk att jag kunde känna en sån trygghet med Teddy i min närhet, han skyddade mig. Min lille puppis ♥

 

Idag på förmiddagen så hade vi lite sol men sen var det bara moln o i morgon skulle det visst bli sämre väder. Ja vi får väl se när man vaknar vad vi har för väder. Håller tummarna på mycket varmt o soligt.

 

4 veckor o 1 dag är det idag sen Teddy fick somna in. Det är så rörigt i mitt huvud av allt som har hänt, varför ? Tänk om ?

Tiden går sakta, det är tomt, det är tyst, det är ensamt.

Jag saknar honom ♥

 

Får väl snart lägga mig o titta lite på tv;n. Tror inte att det är nåt att ha. Ska snart tända Teddys ljus oxo, det brinner så fint. Idag har velat krama om honom extra mycket, saknaden har känts tung. Var kommer alla tårar ifrån ?

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm vackra drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 9 maj 2016 21:57


Ibland känns det som tiden går så sakta men ändå så fort. Idag är det 4 veckor sen Teddy fick somna in.

 

Det maler i huvudet på mig om o om igen om det var rätt beslut ? Jag kunde ju rådfrågat en till veterinär där men jag var så inställd på att följa veterinärens beslut, det har jag alltid sagt till mig själv att jag måste göra för Teddys skull.

 

Han finns i mina tankar så gott som hela tiden. Det finns saker som jag gör som tex att jag måste hålla ögonen öppna så jag inte ska snubbla på honom, eller om jag reser mig från min datorstol så måste jag vara tyst för att inte väcka honom eller sänka tv;n om det blir för högt för jag inte vill att han ska bli rädd eller bli väckt.

 

Jag vill inte gå ut o slänga soporna själv, jag vill att vi ska ta våran promenad o sen gå in o mysa som vi alltid har gjort.

Jag har fått lite ångest o det är ganska jobbigt. Saknaden är så förbannat jobbig. 

 

Jag tycker att jag hör honom skälla ute, men det är någon annan som har en liten hund, jag hör hur ett flexikoppel rassla till, ja som det kan låta innan man hinner låsa till kopplet, då väntar jag på att få se Teddy men det är en annan hund.

 

Jag vill inte få frågan om jag ska skaffa en ny nu när jag inte har Teddy kvar. Jag tänker inte skaffa någon ny hund, det hjälper inte mig i mitt onda som jag har nu.

 

Visst jag kan se ljusglimtar o jag kan skratta men inom mig finns allt det onda kvar. 

 

Var det ett felaktigt beslut från veterinären ? VARFÖR ifrågasatte jag henne inte ?

Men jag kanske vet innerst inne att det var rätt beslut för Teddy men fel för mig. Jag vet att han har haft det jobbigt med alla veterinärsbesök eftersom han har varit så rädd för dom. 

Nu slipper han vara rädd, nu slipper han åka till dom nåt mer.

 

Sonen frågade mig en dag om det var bättre att han dog hemma när vi var ensamma ? Jag förstår vad han menar o jag tycker att det var det bästa att han fick somna in där, där det fanns personal i min närhet. 

 

Nu ska jag tända hans ljus o klappa honom god natt. 

 

Jag Saknar Dig Teddy ♥

 

     

Av Anneli Gustavsson - 8 maj 2016 18:48



Idag fyller bloggerskan Dagny år o det ska vi självklart fira..

 

Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra.

 

 

Bilden på Dagny är lånad på nätet. Klicka på bilden så kommer ni till hennes blogg.

 

Av Anneli Gustavsson - 7 maj 2016 00:51




Usch, jag vaknade nu o hade en sån mardröm. Jag drömde att jag gick hem en natt o blev jagad. Utanför var två killar o bakom mig fanns det två män som jag inte såg.
Killarna gick precis ut från mitt hus där jag bor o jag sprang allt vad jag kunde in för att kunna låsa om mig. Dom två männen såg detta o kom till mig för att ge mig nycklar med överfallslarm  till mig. Dom fick uppgifter om var jag befann mig från den här nyckeln det var som en gps, om jag var i ett hus så skulle jag trycka på nyckeln tex två ggr om jag gick upp två våningar osv.
När jag sitter o pratar med dessa män så hör vi hur det kommer in killar så männen smyger på dom för att ta dom, men jag hör hur killarna smyger precis där jag är så männen har missat dom.
Jag vaknade nu o är så rädd, jag har haft mardrömmar o varit mer mörkrädd sen Teddy gick bort .. Jag hatar mardrömmar, jag blir så rädd.
Jag har ingen lust att somna om nu. Får titta lite på tv;n. Hoppas att ni sover gott.
 
Puss I Pannan ♥

Av Anneli Gustavsson - 6 maj 2016 17:10


Det är så underbart att vara med barnen,, när vi var o gungade innan så blir Jack lite fundersam o säger att jag måste köpa en gul Teddy så jag inte ska känna mig ensam.

Han blev lite brydd hur det skulle gå till ,, han frågade om inte Teddy kommer tillbaka nåt mer ? 

 

Jack - Fammoo jag tycker att du ska köpa en gul Teddy.

Jag - Varför då ?

Jack - Jo så du inte känner dig ensam.

Jag - Men det är inte så farligt ensamt. Jag har ju er.

Jack - Men inte alla dagar.

Jag - Nä, det stämmer ju.

Jack - Men han måste vara gul.

Jag - Hur ska det gå till då ?

Jack - Jag vet inte, men du måste ha en ny Teddy för jag vill inte att du ska vara ensam.

Jag - Vad gullig du är going.

Jack - Men ?? Kommer Teddy aldrig mer tillbaka ?

Jag - Nej, det gör han inte.

Jack - Var är han då ?

Jag - Uppe i himlen. O i sin urna i sitt fönster. Vi kan gå in o tända ett ljus för honom.

Jack - Ja, kom fammoo det gör vi nu,,,, Nuuuu,,, kom då...

 

Ja så vi gick in hit o tände ett ljus för Teddy. Vi stod där en stund o pratade sen gick vi in till gammelmormor o åt lite glass, maräng o massor med sås o strössel.

 

   

Jag puttade o puttade o fick så ont i mina armar, men vad gör man inte =)

 

 

Liam klarade sig själv men jag puttade honom lite oxo =)

 

     

Här är vi i mammas trädgård, min syns jämte hennes. Det är min oranga balja =)

 

 

Lillknas ♥

 

 

Storknas ♥

 

 

Jag älskar den här bilden på Marcus o Liam ♥

 

 

Far o son ♥  O min ölburk..

 

Ja då var den här dagen snart slut. Har varit o handlat o väntar på att mamma vill åka till kyrkogården ... 

 

Trevlig Helg. Puss I Pannan ♥

 

 


Av Anneli Gustavsson - 6 maj 2016 13:19


Nu har jag stått o fixat med en stor sallad in till mamma, vi ska dit in på mat snart. Hon har jobbat inatt så jag hjälpte henne med den. Jag hör henne nu, hon är i sitt kök =)

Vi bor vägg i vägg så därför kan jag höra henne.

 

Jag har sån fruktansvärd värk, det är bara för att jag städade altanen o rakade benen i går. Vi har fint väder i dag oxo men jag har inte suttit ute nåt än, får se om jag gör det lite senare. 

 

Idag fick jag Teddys skylt till hans urna, den blev så bra, exakt så som jag hade gjort den, det brukar alltid skilja lite men det gjorde det inte. 

 

 

Ni kan klicka på bilden så kommer ni till den sidan, Skyltmax. 

 

Nu står den i fönstret igen, det är så fint nu. Jag längtar tills ikväll så jag kan tända ljuset igen. Jag har tänt ett ljus varje kväll sen han somnade in. 

 

Ha en fin dag där ute. 

 

Puss I Pannan ♥

 


Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards