Mitt Nya Liv

Alla inlägg under maj 2016

Av Anneli Gustavsson - 23 maj 2016 21:23


Jag har inte orkat skriva nåt dom sista dagarna. Jag har inte varit o hälsat på hos er heller, men jag ska försöka skärpa till mig.

 

Det är så satans tungt, tårarna tar aldrig slut. Min värk är inte rolig nu heller, men det är väl för att jag mår som jag gör antar jag. Idag är det 6 veckor sen Teddy fick somna in o jag känner fortfarande inte om jag gjorde det rätta ? Jag tycker fortfarande att det gick för fort.

Jag saknar min vän ♥

 

 

     

 

Igår hade jag Jack hos mig så det var skönt, vi hade roligt. Jag skriver lite om det i morgon, jag tog ganska många bilder oxo.

 

Mamma har fått en vacker bukett blommor från sitt jobb så dom fotade jag.

 

Hoppas att ni mår bra. Var rädda om er o varandra. Dröm vackra drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

     

Av Anneli Gustavsson - 19 maj 2016 18:26


Jag la in en bild o undrade om ni kunde gissa vad den föreställde ?

Comsi Comsa gissade rätt =)

 

Igår tog mammas katt en fågelunge som han bar in så hon kunde ta ifrån honom den. Hon ringde in till mig o frågade vad hon skulle göra. Jag var yrvaken så jag fattade inte så mycket av det hon sa o vi la på sen. Men jag kvicknade till o ringde tillbaka o sa att jag kommer o hämtar in den till mig. Sagt o gjort så tog jag in den till mig o mamma höll katten inne nästan hela eftermiddagen o kvällen ifall han skulle hitta fler ungar.

 

Jag ringde till veterinären o frågade hur jag skulle göra o dom sa att jag skulle ge den lite sockervatten. Den fick ca 2 små droppar, den piggnade till o jag gick ut med den. Men det kändes inte bra att lämna den så jag hämtade in den igen. Mamma låg på alla fyra o letade mask, ja jag önskar så att jag hade fått ta ett kort på henne men hade jag gjort det så hade jag sett stjärnor sen hahaha.. NÄÄÄ jag bara skojar =)

 

Ungen åt masken o den fick vara inne lite till. Jag ringde naturvårdsverket o hon sa att jag ABSOLUT inte fick ta in några ungar. HERREGUD MÄNNISKA, jag sa att katten hade gjort det o inte jag !!!

Hon var dryg o tyken så jag sa att jag ska kolla vidare. Jag läste sen att det bästa var att lägga ut den så jag hittade några björktrastar o la den där. Hoppas att den har klarat sig.

 

Den var inte alls gammal, o den hade nog precis hoppat ur boet så den kunde inte flyga då den inte hade fått alla fjädrar.


 

Här ligger den o sover gott =)


 

Ja, ni ser ju att fjädrarna håller på att komma.


 

Den var så vacker o det är otroligt hur fjädrarna växer.


 

Detta var gissa bilden.

 

 


Här är svaret =)

 

Det var vingen på ungen.. 

 

Jag måste säga att det kändes inte bra att lägga ut den igen för det är ganska kallt ute, men jag vet ju att alla dom andra ungarna klarar sig så det måste ju den är oxo göra, eller hur ?

 

Jag vet oxo att man aldrig ska ta i ett djur för i det här fallet så förstörs skyddet på fjädrarna, men vi hade ju inget val när katten hade tagit den.

 

Ja hur som helst så hoppas jag att den mår bra o snart kan flyga iväg så den är trygg.

 

Ha en mysig kväll där ute. Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 18 maj 2016 13:32



 


Kan ni gissa vad bilden föreställer ?

 

Av Anneli Gustavsson - 17 maj 2016 21:11


 


Jag ser framför mig hur Teddy ligger på undersökningsbordet när han somnar in. Jag ser hur hans tårar börja rinna o jag får panik. Gråter han ? Förstår han vad som händer ?

Varför rinner tårarna ?

 

Fan så ont det gör. Jag sa innan till min granne att jag önskade att jag var en iskall människa som bara kunde säga - Jaha, nu har han fått somna in o sen är det över.

Men jag är ingen iskall människa o kommer aldrig att bli de heller.

 

Vissa sa till mig när han var valp att jag skulle lämna tillbaka honom för att han inte var perfekt. Han var kryptokid ( ena testikeln hade inte ramlat ner o gjorde inte det på hela tiden ) sen hade han underbett o det ska man absolut inte ha. Jag svarade dom att jag inte alls ville lämna tillbaka honom, han var ju min. Men då tyckte dom till att jag minsann skulle säga till om priset, jag skulle absolut inte betala fullt pris för honom. 

 

Han var världens sötaste kille med världens goaste underbett, det hörde till Teddy. Jag skulle inte ställa ut honom, men jag hade gärna velat ha en valp efter honom men det gick inte heller, jag brydde mig inte. Jag skulle ha Teddy för mig själv, det skulle vara han o jag, vi för alltid.

 

Många säger att det bara är en hund. Ja, det är en hund, men det är inte så bara. Han var min allra bästa vän. Han var mitt stöd, min tröst.

 

Jag har nog aldrig saknat någon så som jag saknar Teddy ♥

 

Han var världens sötaste o jag älskade hur hans tänder stack utanför munnen, hans hörntand kittlade mig många gånger när han skulle slicka bort handkrämen på mig.

 

I mina ögon var han Perfekt ♥

 

Hoppas att ni har haft en bra dag. Var rädda om er o varandra. 

 

Dröm vackra drömmar. Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 16 maj 2016 19:30



 

Jag tänkte börja skriva att IDAG har det varit en jobbig dag, men jag kommer inte på att jag har haft EN dag som inte har varit jobbig sen du fick somna in ♥

Idag är det 5 veckor sen veterinären sa till mig att det var dags att låta dig somna in.

Jag har gått igenom det som sas o jag vet inte om jag kommer ihåg allt för jag tycker fortfarande att det är konstigt att hon kunde ta ett sånt beslut så fort ?. Jag fick en chock.

Jag ångrar att jag inte rådfrågade en annan av veterinärerna innan jag gick med på detta slutgiltiga. 

 

Teddy, det är så jobbigt o jag saknar dig så otroligt mycket. Hur länge ska mitt hjärta gråta ?

Jag känner mig inte alls lika trygg längre. Allt jag gör, gör jag utan dig, jag vill inte ha det så. Jag vill ha dig hos mig men det går inte. Jag ska försöka torka tårarna, jag vet att du hade velat att jag skulle vara glad, men det är svårt.



 



Natten var jobbig o jag var tvungen att hitta på något att göra idag för att inte grubbla ihjäl mig, så jag bakade bullar. Dom blev helt ok i smaken men dom fastnar i formarna. Var det skillnad på Icas o Konsums formar ? Icas funkade jättebra men dom har blivit lite lägre så jag testade Konsums o dom var inte alls lika bra. Ja alltid ska det vara nåt.

 

Jag pratade med min sexiga darling M för en stund sen, så det var skönt att prata bort 1 timme, han betyder mycket för mig.

 

Nu ska jag se om det är något bra på tv;n. Ha en fin kväll. Dröm vackra drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 15 maj 2016 00:30


Jisses vilket tjat det är innan det ska röstas. Det är ingen hemlighet att jag inte gillar Petra Mede. Innan sa Måns nåt roligt även att han menade det som nåt positivt - Petra är besatt av uppmärksamhet,,, thats true =)

 

Nu har röstningen kommit igång. Håll tummarna så får vi hoppas att dom har röstat på Frans så vinner.. 


Vi fick en 12;a av Finland, en 4;a av Danmark o inte ett jävla skit från Norge. Dålig stil, fruktansvärt dålig stil.

 

Sverige är körd så nu håller jag tummarna för Australien. Undra vem Sverige ger sina 12 p till ?

 

12 p till Australien, det var bra gjort. 

 

Nu är det tv-rösterna som lämnas. Sverige kan ändå inte ta ledningen men vi kanske åker upp lite. Där hamnade vi ännu längre ner. Jag förstår inte hur folket röstar ? Ännu längre ner. 

Just nu ligger vi 2;a.. 3;a... Usch vilken tid det tar.  

 

 

 

Det har varit en väldigt lååång kväll o jag längtar till min säng. Ska tända ett ljus för Teddy innan jag lägger mig. 

 

Jag hade tänkt titta på en film på sexan men blev sittandes med den här skiten i stället, javisst får jag skylla mig själv. Det är ingen som tvingar mig att titta, men jag ville se hur det gick för Frans.. 

 

Jag trodde att Australien skulle vinna men tji, dom snubblade på målsnöret. Då säger jag Grattis till Ukraina..

 

Så här skrev jag om Ukraina innan - 21. Ukraina - Det låter som dom inte har kommit överens om hur låten ska gå, det låter som halvfärdiga ord som hoppar härsan o tvärsan sen blir det lite jojkande för att täcka upp resten. Nej, en riktig skitlåt. 

 

Frans gjorde bra ifrån sig, så tråkigt att han inte vann   

 

 

Tack & God natt. Puss I Pannan ♥

 

#mello  #melodifestivalen2016  #eurovision2016  #final

Av Anneli Gustavsson - 14 maj 2016 23:00


Hur många gånger ska Petra Mede hänga med i #mello ? Kan dom inte byta ut henne, hon kan joddla någon annanstans.. Det är bara ett evigt fjantande, hon kan aldrig vara "normal". Hon skulle behöva en tvångströja över munnen o låta Måns sköta allt.

 

 


1. Belgien - Ung tjej, rätt bra låt.
 
2. Tjeckien - Alldeles för tröttsam förutom i slutet när hon tog ton, men resten fick mig att tröttna även att hennes röst var klar. Ingen vinnarlåt.
 
3. Nederländerna - Gillar scenen. Gillar låten, lite country över den. Han har en behaglig röst o är lite söt. Ingen vinnarlåt.
 
4. AzerbajdzjanUndra om det hjälper med en mikrofon i guld =) Hon är söt men det är inget go i låten. Det känns som dom drar världens släpkärra o inte kommer nånstans. Ingen vinnarlåt.
 
5. Ungern - Hmm, härlig röst, söt kille. Låten är ganska bra, men jag ville ha lite mer jävla anamma.. Jag tror inte att den kan vinna heller.
 
6. Italien - Nej, den var sådär.. Ingen vinnarlåt.
 
7. Israel - Låten är ganska bra, men jag vill ha wow..
 
8. Bulgareien - Ja vad ska jag säga ? Ska hon på maskerad ? Fötterna ville digga lite så det var ju lite bättre =) Ingen vinnarlåt.
 
9. Sverige - Kom igen Sverige. Ta hem det nu Frans. #swe Jag måste säga att jag älskar hans röst o låten är bra.. Frågan är om han kan vinna ? Jag ser honom gärna som en vinnare. Han får många tjejer med sig,, ja killar oxo ;) Publiken är som galna =) Självklart en vinnarlåt.
 
10. Tyskland - Men va fasen.. Kan dom inte ha någorlunda normala kläder ? Hon kanske skulle köpa en docka o klä upp den istället. Jag gillade månen på scenen, annars var det inget speciellt. Ingen vinnarlåt.
 
11. Frankrike - Ok, en tandläkare som ska joddla, låt höra. Jaaa det svänger, mycket bättre, så här ska det vara. Man blir glad av låten. Hmmm, kan ligga väldigt bra till. Eller kanske inte, lite tjatig var den.
 
12. Polen - En lung låt, riktigt bra. Det är skillnad på lugna o lugna låtar, den här killen tar i, han sjunger ut o det är det som gör en låt mycket bättre. Låten blir mer levande, vissa låtar kan man känna smärtan i o andra kan man känna glädjen i. Jag gillade den, men jag tror inte att den kan vinna.
 
13. Australien - Men detta låter ju som ,, herregud nu kommer jag inte på vilken låt det är. Keep comming eller nåt ? Det var lite klös i den är ,, den var ganska bra. Vinner den ? Vet inte, kanske. Ja, det kanske den gör.. Än så länge står det mellan Sverige o Den här låten.
 
14. Cypern - Lite bad boys =) Gillar absolut låten. Får se hur det går =)
 
15. Serbien - Hörde att det var lite svängigt , men jag missade det mesta för jag snapchattade med Liam , det var mycket roligare även att jag inte förstår riktigt hur det funkar =)
 
16. Litauen - Vilket fint ansikte.. Undra om han är lika fin utan allt smink =) Ögonen var så fina. Han kommer att charma boys and girls.. En bra låt, mycket behaglig röst. En av mina favoriter.
 
17. Kroatien - Låten låter bekant på vissa ställen, men jag kan inte säga riktigt vilken det är heller. Jag gillar hennes röst även att hon är lite skränig. Ingen vinnarlåt.
 
18. Ryssland - Är den här låten ny ? Häftig scen o det var rätt sväng i låten. Helt ok..
 
19. Spanien - Den rösten gillade jag.. Hurtig låt, den var bra, hon fick med sig publiken. Men lite tjatig o ingen vinnarlåt. usch är det inte slut snart ? Mucho guapa =)
 
20. Lettland - Häftig scen, söt kille, hääärlig röst. Mycket bestämd det gillar jag. En bra låt, en av mina favoriter =)
 
21. Ukraina - Det låter som dom inte har kommit överens om hur låten ska gå, det låter som halvfärdiga ord som hoppar härsan o tvärsan sen blir det lite jojkande för att täcka upp resten. Nej, en riktig skitlåt. 
 
22. Malta - Ja många kanske känner att dom går på vatten när dom inte får tillräckligt med kärlek =) Gillar scenen men jag förstår inte vitsen med att dansaren flyger omkring som han gör =)  Hon sjunger bra o jag gillar låten.. Kan oxo vara en av mina favoriter, jag har inte bestämt mig än .. Kanske lite tjatig.
 
23. Georgien - Oh, inte många låtar kvar tack o lov. Oj jag trodde att jag hade blivit yr i skallen först när jag såg killarna,,, som bara var EN kille.. En kille med spegelbild =) Enformig låt, inte bra, sucks. Det kan inte varit svårt att skriva den låten, det är samma skit hela tiden. Dags för en kisspaus...................................... Oj jag glömde ju, det är ingen vinnarlåt.
 
24. Österrike - Oh jag älskar skrattgropar.. En liten sötnos med an balklänning som en aprikos. Vackra färger på scenen, färgglada. Hon sjunger på franska så jag förstår inget , men det låter som refrängen är ett enda ord som sjungs om o om igen =) Hon har en vacker röst i alla fall, låten är fin men ingen vinnarlåt. Oj publiken jublar.
 
25. Storbritannien - Det sista året har jag lagt mig vid 22-tiden o det är past my bedtime =)
Piano, jag älskar piano. Oj vilka bruna ögon o där kom ett par blåa ögon =) Söta killar som kan sjunga. Jag har lite svårt för Justine Bieber lugg, som kammas åt sidan, jag ser inget snyggt i det.. Ok, dom sjunger bra o låten är helt ok..  Dom kommer att ligga bra till hos tjejerna, o killarna =)
 
26. Armenien - Yes, sista låten.............. Ok, hon har en långärmad baddräkt på sig =) Hon avslutar med buller o bång, flammorna slår nästan i taket. Stora lungor, ja nu menar jag inte brösten utan hon kunde ta i när hon sjunger. Jag gillar hennes röst men det är väl inget speciellt att ha. 
 
 
Jaha, hur ska detta sluta ? Vet ni hur ni ska rösta nu ? Vem tror ni vinner ?
 
 
 

Av Anneli Gustavsson - 13 maj 2016 16:01


Man ska inte känna avundsjuka men jag gör det nu o det vill jag inte. 

 

Överallt ser jag bilder o filmer på hundar som hundägaren lägger ut. Självklart missunnar jag ingen att njuta av sin hund men jag saknar Teddy så otroligt mycket. Så fort man kollar på fb så dyker det upp någon bild eller film som visar hur dom myser, leker eller promenerar.

 

Jag vill ha tillbaka Teddy, jag är inte korkad jag vet att det inte går men jag vill det i alla fall. Jag vill få om åren jag hade med honom, inte för att jag skulle kunna göra allt bättre för han hade redan det bästa tillsammans med mig utan för att jag vill hålla om honom, pussa på hans goa lilla nos.

 

Tanken på att aldrig mer få pussa hans lilla nos ger mig ångest. Hur kan det bli så slutgiltigt ?

Vi gjorde många resor tillsammans o det är jag glad för. Men han gjorde sin allra sista nu.

 

Jag saknar honom så förbannat mycket ,, det gör ont, riktigt ont. Jag tände hans ljus innan, hoppas han ser att jag tänker på honom.

 

Jag Saknar Dig ♥

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards