Mitt Nya Liv

Alla inlägg under januari 2016

Av Anneli Gustavsson - 13 januari 2016 11:04


Är det verkligen sant ? Jag tror inte mina ögon . Är det verkligen så ??? Nä det kan det inte vara.. 

Kan jag se så fel ? Nu ??


Asch, det var inget.. Jag ville bara säga att det snöar lite.. Många tycks fortfarande bli väldigt chockade för att det snöar =)


God morgon förresten hoppas natten har varit snäll. Ha en fin dag ..


Puss I Pannan ♥

Av Anneli Gustavsson - 12 januari 2016 21:49


Idag har jag städat bort stakarna o bytt till mina vanliga gardiner. I morgon ska jag städa ur mitt skåp som jag har i badrummet o se om jag inte kan sälja det för ett par hundra...

 

Jag tänkte köpa en gästsäng till så Jack kan sova i en, nu har jag en resesäng o den tar så mycket plats i mitt vardagsrum så det ser för jävligt ut, det har blivit en skräphörna o jag vill få bort det så jag får fint igen. 

Det är ju inte det billigaste med såna sängar o sen skulle jag behöva en ny madrass till den jag redan har för den är trasig men det går att sova på den,,,, än så länge. 

 

Nu ska jag titta på Whitney Thore på TLC,, det är en underbar människa o jag älskar när hon skrattar o bjuder på sig själv. Ja hon o hennes föräldrar är underbara. 

 

Hoppas dagen har varit bra. Var rädda om er o varandra.  Dröm Sött. 

 

Puss I Pannan ♥



 

Det är vackert med snö, men tyvärr blir bilderna inte bra längre med mobilen. Fel på mig eller mobilen, ja det vet jag inte =)


 
Idag hade grannen gjort en annan skapelse ♥


 

Jag har strl 39 i skor så när jag fick se detta monster blev jag full i skratt. Undra vad det är för strl ?


     
Jag tog kort på min granne Rohdes blommor när jag var där, dom var så fina.

 

 

Lillfisen väntar på att jag ska komma o lägga mig. Jag tog kortet igår men han tittar på mig o vill att jag ska komma så det gör jag nu ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 12 januari 2016 16:47


Jag förstår inte hurdan jag är ? Igår fick jag brev från Folksam o när jag läste lite på pappret vilket jag inte brukar göra för jag slänger det direkt så ser jag att jag har en hemförsäkring på 100.000 kr...................

Vaaa ?

 

Jag ringer in till mamma o frågar henne för jag tycker att det är åt skogen lågt.. Hon kollade upp vad hon hade o jag blev lite nervös för tänk om det händer nåt med mitt hem nu när det är löjligt lågt ?!....

 

Jag ringer upp o får prata med en mycket trevlig kille o jag säger vad jag har på hjärtat. Precis när han säger beloppet så ser jag att det står 1 000 000 o det är INTE hemförsäkringen utan min Olycksfallsförsäkring !!!

Vad fick jag detta ifrån ? Det är fel åt skogen !

 

Killen säger att jag har en mycket bra försäkring när det gäller hemmet, olycksfall + drulle samt till Teddy.. 

Den dyraste försäkringen är Teddys som ligger på 2.241 kr / år... Han utnyttjar sin försäkring till max så den har jag verkligen haft nytta av. 

 

Ja, vad ska man säga ? Skärpning !!!

 

 

Av Anneli Gustavsson - 11 januari 2016 16:11



Jag gick o la mig igår kväll o kollade på tv;n. Jag hade lite svårt att somna men jag gjorde det tillslut, klockan var nog strax innan halv tre.

 

Vid halv fyra, kvart i fyra flyger jag ur sängen med hjärtat i halsgropen, jag känner pulsen i hela kroppen o jag får så ont i huvudet. 

VEM var det som ringde två gånger på min dörr ? Vid den tiden ??!!..

 

Jag vågade inte till dörren, jag vågade knappt andas för jag var rädd att personen som stod på andra sidan skulle höra mig. Men jag går nästan direkt ut i hallen o kollar i ögat o ser ingen. Jag tänkte inte då på att det lyste i trapphuset o det gör det bara om någon har aktiverat lyset genom att gå där, jag kom på det innan idag.

 

Jag gick in till sängen o la mig, skulle tända min sänglampa som jag har ovanför sängen då den smäller till o går sönder. Ännu en gång hoppar hjärtat upp i halsgropen på mig o jag börjar nästan gråta.

 

Tills för några år sen var jag så mörkrädd, jag vågade knappt släcka lampan när jag skulle sova. När jag var i tonåren fick min kompis följa med mig hem för att kolla lgh om mamma jobbade natt så att ingen skulle vara där.

 

Sen träffade jag en som jag blev kär i o jag o min granne pratade lite om förhållanden igår o hur det kan sluta. Just detta slutade med en polisanmälan då han inte lämnade mig ifred. Han var hemsk, förföljde mig både ute o inne o jag blev inte av med honom o hans spöke på flera år, men så har det varit lugnt ett bra tag nu. Han förföljde mig här på bloggen trots att han hade sällskap så jag fick skriva till henne. Det skulle inte förvåna mig om han läser detta nu. Ja han förstörde så mycket.

 

Det kan hända att jag drömde om att det ringde på dörren efter det samtalet vi hade om förhållanden igår. Men jag hörde det så väl o det ringde på samma sätt i drömmen som det gör i verkligheten för jag har satt bomull så att det inte ska ringa så högt o precis så lät det.

 

Jag vågade inte blunda för jag var rädd att någon skulle komma in i rummet, hur skulle jag försvara Teddy osv  ???

 

Tillslut satte jag på tv;n men utan ljudet, jag somnade mellan halv sju - sju , sen väckte Teddy mig vid halv 10  o ville gå ut. Jag var så trött när han väckte mig, men vi la oss på sängen sen o jag tittade på tv;n lite. Jag somnade till en stund vid ettiden , det var skönt.

 

Nu ska jag dricka lite kaffe o äta en knäckemacka o Teddy ska få lite ost som vanligt.

 

Ha en fin kväll. 

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 10 januari 2016 22:08




 









































Inatt när jag inte kunde sova så fotade jag min ena orkidé. Jag har fått den här av min granne, Lasse i julklapp. Den är så fin, jag älskar mina orkidéer o jag har 13 stycken. Dom flesta blommar, några har knoppar o två väntar jag på att dom ska knoppa till sig =)

 

Nu ska jag krypa ner i sängen o titta klart på filmen som är på fyran. Det har varit två bra bilder idag som jag har sett. Den ena var - James Patterson: Suzanne's diary for Nicholas ,, den kan jag rekommendera o den andra som är nu heter - Älska mig igen. Den är oxo jättebra..

 

Hoppas att helgen har varit bra. Nu är det ny vecka o nya utmaningar. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar ♥

 

Puss I Pannan ♥

 


Av Anneli Gustavsson - 10 januari 2016 16:52


Idag har det inte snöat tack o lov, men det kommer nog snart igen. Huvudsaken är att barnen har lite att leka i.

 

Dom skottade precis när jag var ute med Teddy så det blir ju snorhalt när dom inte har hunnit att sanda, så det gäller att se var man sätter fötterna.. Jag vet inte hur många gånger Teddy halkade =)



 

  

Jag vet inte om jag är tankspridd eller vad det är som är fel med mig ? Jag gör saker utan att tänka mig för. 

Jag kan prata med någon men sen kommer jag inte ihåg vad vi har pratat om, jag lyssnar nog inte så noga på svaret. 

 

Innan hällde jag upp mig lite kaffe, satte mig o drack lite. Gick in till mamma för att släppa in hennes katt, hämtade en mugg o fyllde på lite kaffe, ja jag värmde till det i micron, gick o satte mig vid datorn o där står redan en mugg med kaffe i !!!

 

Jag hade för mig att jag inte hade tagit nåt kaffe innan. Hur står det till Anneli ?

 

Borde jag söka för det ? Tänk om det är nåt allvarligt som alzheimers ? Demsens ? 

 

Jag har i många år haft problem att komma ihåg alla namnen när man ska prata med någon. Jag kan kalla Liam för Marcus, Teddy, Linus eller nåt annat. Jag säger ofta fel när jag ska säga till Jack, då blir det Liam osv. Ibland när jag måste skälla till på Teddy så vrålar jag Marcus ...................... 

 

Likadant när jag sitter o skriver så kan jag skriva baklänges eller kasta om bokstäverna o så har det varit ett bra tag...

 

Ska jag vara rädd ??

 

Nu ska jag dricka upp mina båda muggar med kaffe =)

 

Önskar dig en fin kväll.

 

Puss I Pannan ♥

 


Av Anneli Gustavsson - 9 januari 2016 21:19


Ikväll är det flera filmer på tv;n men det är en som jag ska se sen o det är Taken 2 som är på sjuan o börjar halv 10. Jag har sett den innan o den är rysligt bra. Taken är oxo bra, så har ni inte sett den gör det. 

 

Dagen o kvällen har varit som vanligt. Ut med Teddy o på sista rundan så går vi o hälsar på hos Rohde o prata bort en stund + att Teddy får godis.. 

 

Nu sitter jag här o slötittar på tv o datorn. Skriver lite i min grupp på fb o kollar runt.

 

Ska snart lägga mig gott i sängen o titta på tv;n istället, det är så skönt att ha en tv i sovrummet. Men jag ska titta in till er först o se vad ni har haft för er.

 

Var rädda om er o varandra. Dröm vackra drömmar. 

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 9 januari 2016 17:32


Jag förstår mig inte på vissa killar ?!.

Jag är inne på en dejtingsida o ibland skriver jag med andra men oftast inte, så vad jag gör där egentligen vet jag inte ?

 

I går skrev en kille till mig att han hade en bild på sig själv i sitt album, ja det var en bild på honom ståendes med ett gäng tjejer, ja elever som han lägger ut. Dom är vuxna men man lägger i alla fall inte ut en sån bild när man vill "sälja" sig själv.

 

Idag skrev han att han kommer att vara utan dator i två dagar så han lämnade sitt mobilnummer till mig så jag kan nå honom.

 

Varför ?

 

Man ser knappt hur han ser ut, det står lite i hans profil om honom men det är allt.

 

Efter två korta meddelanden så kan man inte vara så desperat. Han skrev att han var öppen för förslag. 

 

Hur många har han inte gett sitt nummer till ? Jag menar om han lämnar det till mig utan att jag har bett honom om det.

 

Nä fy fasen !

 

Var finns den som är seriös ? Den som inte är desperat ?

 

Det finns många rötägg på dom olika sidorna men det finns det även i verkliga livet.

 

 

Jag sitter o tittar lite på The millionaire matchmaker. Där handlar det om en tjej som är miljonär o när hon träffar sina "dejter" så är hon inte nykter o beter sig som en, ja jag vet inte vad. Jag sitter o skäms när hon beter sig så.

 

Nä nu blir det lite kaffe o sen ska vi ut i snön, det har snöat i flera dagar, nu får det räcka.

 

Ha en mysig kväll. 

 

Puss I Pannan ♥

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards