Mitt Nya Liv

Alla inlägg under januari 2016

Av Anneli Gustavsson - 17 januari 2016 17:07



Tänk att man kan ha så roligt o mysigt med barn. Jag blir lika glad varje gång jag hör att barnen har saknat mig o när dom säger "Jag älskar dig"..

Tänk att några ord kan glädja så mycket, det känns som mitt hjärta ska explodera, så kan jag även känna när jag tittar på Teddy o självklart sonen.

 

Ibland känns det som att jag inte vet var jag ska göra av all kärlek som jag har inom mig ?

Har du känt så nån gång ?

 

Jag är lyckligt lottad som får ha mina barn ofta o att dom vill komma till mig. Nu är Liam 7 år så det kanske inte är så många år till som han vill komma till fammoo..... Usch vad hemskt, när han till tillräckligt gammal så är det kompisarna o tjejerna gäller o inte fammoo. Tur att Jack inte är så gammal än, bara 3 år, men tiden går fort. Alldeles för fort.

 

Idag har jag haft dundervärk, särskilt i ryggslutet. Det känns som röven släpar efter o ryggen följer mig dit jag går. Igår när jag var o hälsade på hos Rohde på kvällen o skulle resa mig från fåtöljen så vrålade jag till av smärta, jag sa till henne att det kändes som röven fortfarande satt kvar medans jag reste mig upp. Tack o lov för mina värktabletter.

 

Sitter o lyssnar lite på tv;n när dom spelar  "You are meant for me", de låten är bra.

Det har varit några bra filmer på tv;n sista tiden. Jag gillar att se på en bra film, den får mer än gärna vara spännande.


Jag har tittat på en serie på swefilmer - Outlander,, den är riktigt bra. Jag försökte se den häromkvällen men det funkade inte så jag skrev till dom. Har inte sett om dom har fått igång den än. Men den kan jag rekommendera om du vill fördriva tiden =)

 

Här kommer lite bilder från igår. Mina älskade skatter, mina vitaminpiller.

Jack har börjat med lite engelska så han sa thank you darling väldigt ofta igår, det är så roligt att höra för han snappar upp allt,, precis allt =)



 
Barnen älskar min app som tar roliga bilder =)



     
Det är gott med fammoos hemfixade glass,, hallonglass med hallon i =)

 
Jag vill ha en puss fammoo =)

 
Liam o jag spelade skitgubbe o han vann med 5-3.. Jag låter honom inte vinna, han vinner ändå. Han är så duktig.


     
Dom gillar att leka med ballonger, Liam ritade på dom. Nu är dom slut så jag får inte glömma att köpa nya =)

   
Dom fick låna min gamla kamera så dom tog säkert ett par hundra bilder. Jag har inte tittat efter än, men dom knäppte hela tiden =) Jack ställde sig framför Liam o sa omelett hahahaha


Efter glassen blev det middag o sen blev det popcorn.


     
Efter det hade barnen en fruktstund ,äpple med citron över, det är gott de o efter fruktstunden blev det kvällsmat =)

 

 

Ha en fin kväll. Puss I Pannan ♥
            

Av Anneli Gustavsson - 16 januari 2016 21:38


Usch vilken natt. Värken o Teddy har hållit mig vaken. Teddy har gnällt o velat gå ut kl halv elva, halv ett, halv tre, fyra, halv sex halv nio. Den har varit halv hela tiden, jag är helt slut o känner mig irriterad i kroppen. Sen har han väckt mig tre ggr till när han har velat komma upp i sängen för han kan inte hoppa upp själv längre för han är ju så gott som blind. Jag hjälper honom men ibland blir jag oxo lite trött o vill sova, men vi sov lite till sen..

 

Jag fick ett sms av sonen , han ville att jag skulle ringa när jag läste meddelandet. Jag ringer upp o han säger att Jack hade sagt i morse när han vaknade att han ville åka till fammoo.. Jag blev så glad för jag har verkligen saknat dom. Jag har tänkt ringa dom flera gånger men det har alltid slutat med min satans värk o sängen.

 

Men vi bestämde att dom skulle komma efter lunchen så jag har dammsugit o fixat med min kyckling o zucchini sallad.. Gissa om jag fick ont ? Jaaaaa. Jag avskyr att stå vid diskbänken för ryggen känns som den ska gå av. Jag hann skala 6 potatisar sen höll jag på att bryta ihop, men det fixar sig ändå men det tar tid. Barnen hann komma innan jag var riktigt klar men det gjorde ju inget, dom är ju vana att vara här så dom klarar sig.

 

Vi har spelat skitgubbe, lekt med ballonger, ätit, spelat igen, pratat.. Jag frågade Jack om han hade nån tjej nu o han hade en som heter Ella.. Dom brukar pussas o kramas säger han, o hon är snäll för hon skriker inte.. När han sa det fick jag bita mig i tungan för att inte börja skratta, han såg så allvarlig ut =)

 

Liam trivs i skolan, han får läxor som han klarar av jätteduktigt o Jack trivs på sitt dagis. Dom älskar båda maten dom får i skolan/dagiset,, det är ju bra för jag avskydde maten i skolan.

 

Dom fick låna en gammal kamera av mig så dom har fotat allt möjligt idag. Det ska bli roligt att se vad som finns bland bilderna.. 

 

Dom är helt underbara mina små skatter o jag har haft en underbar lördag trots att jag har en fruktansvärd värk nu. Liam har hjälpt mig att plocka undan det Jack har plockat fram, jag behöver bara be honom en gång sen är det rent på golvet igen. 

Sonen kom o hämtade dom strax efter åtta, så nu ligger dom säkert o sover gott. Jack var lite trött, men båda har varit så snälla. Ja även Teddy har varit duktig, o han är så trött nu min gamle man. Det är lite jobbigt för honom när barnen kommer för vi stimmar o stojar så gott som hela tiden o sen är det höga toner =)

 

Jag har sett o läst era kommentarer men jag orkar inte sitta o svara på dom nu eller titta in hos er, förlåt, men jag gör det i morgon. Jag är så nyfiken på hur eran dag har varit, hoppas att den har varit bra.

 

Var rädda om er o varandra. Dröm sött. 

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 15 januari 2016 22:22


Nu ska jag laga Teddys jacka, den har släppt i sömmnen. Det är väl inget speciellt på tv;n tror jag. Det börjar en film på trean, men den har jag sett, den är helt ok. Jag tänkte titta på Outlander på swefilmer men den funkade inte så jag skrev till dom, får se om jag får svar =)

 

 
Var precis ute o kissade Teddy i trädgården, det var inte lika kallt som vi hade innan idag när det var -22.. 

 

Teddy o jag önskar en god natt med vackra drömmar. Han har blöja (tack Eva, nu har jag skrivit blöja istället för bölja) på sig bara för att han vill slicka på sina tumörer i rumpan, men det är inget som han lider av.

 

Puss I Pannan ♥

 

Av Anneli Gustavsson - 15 januari 2016 20:01


Växt kan betyda mycket.. När mina barnbarn kommer hit så brukar dom ställa sig mot min ena vägg för att mäta sig.. Dom växer så det knakar o det är roligt att se deras märken, dom finns alltid med mig på det sättet i mina tankar.


Jag har 13 orkidéer o dom flesta blommar om o om igen. Dom är så vackra o dom sköter sig själv, det räcker med lite kärlek o vatten 1 ggr/vecka. 


Här är några av mina blommor, det blev inte så bra bilder nu bara för att jag fotade dom när det hade blivit mörkt.

 

Tidigare idag fick jag besök av min granne, han kom o lämnade en bukett tulpaner. Jag blev så glad, han stannade på lite fika, sen kom mamma in efter en stund. Det är alltid trevligt att umgås med dom.

 

Jag var tvungen att åka till apoteket o sen handlade jag lite så nu har jag så jag klarar mig ett tag..

 

Nu när vi var ute sista rundan så gick vi som vanligt till Rohde o pratade bort en stund. Vi har alltid nåt att prata om o det är skoj. Ja jag vet inte om hon har tröttnat på mig för jag kommer varje kväll hahaha.. Hon säger nog ifrån om hon inte orkar med mig =)

 

Nu ligger Teddy o sover gott i sängen, mätt o go.. 

 

Ska titta lite på fångarna på fortet, jag brukar inte titta på det men nu är Maria Montazami med så det missar jag inte. Hon är under o jag älskar hennes sätt att prata o få till saker o ting.

 

Ha en mysig kväll där ute o här kommer lite tulpaner på tulpanens dag. 

 

 

 

Klicka på bilden så kommer du till min fb-sida.

 

 

Puss I Pannan ♥

 

 



#Temablogg52

Av Anneli Gustavsson - 14 januari 2016 21:30


Idag har jag plockat o skurat av mitt skåp som jag har haft på toan. Det är så jobbigt när jag ska skura av det, jag får sån jädrans värk särskilt i min arm...

Jag har så mycket skräp som ska till tippen. Nästan hela hallen är full med kassar som ska slängas o jag har mer som jag kan slänga.. Det värsta är mitt förråd, där kommer du inte in med ½ fot ens, det är hemskt.

Mamma ska hjälpa mig en dag för jag klarar inte av det själv.

 

Tidigare när jag var ute med Teddy så mötte vi en liten tjej med en hanhund o han ville hälsa men eftersom inte Teddy kan uppföra sig när det gäller hanar så får han inte hälsa så vi fortsatte att gå. 

Teddy vände sig om hela tiden o tittade på hunden så jag vände mig oxo tillslut o pang så slår tjejen en sån volt o hon slog i hårt när hon landade.

 

Jag ropade på henne men hon hörde mig inte först eller så kanske hon inte ville höra, hon kanske skämdes. Men jag gjorde ett till försök - Hallååååå hur gick det ??? Slog du dig ?

Hon sa att det var ok, men jag såg hur hon haltade när hon fortsatte att gå. Det gjorde så ont i mig, stackars lilla tjejen, hoppas att inte har ont nu. Tur att hon inte bröt nåt.. 

 

Var det någon som såg Blood and Oil igår ? Det är spännande, vilken jädrans son Don Ja har, men han tror att det var hans son som var inblandad.. Spännande spännande =)

 

Ska lägga ut en annons här på skåpet sen o hoppas att någon nappar på det. Jag skulle behöva lite pengar så jag kan köpa en till gästsäng så jag blir av med resesängen för den tar upp sån plats i mitt vardagsrum. 

 

Ha en mysig kväll.  Puss I Pannan ♥

 

 

Det var ganska kallt i morse. Nu är det -12

 
Tjusigt på morgonkvisten. 


 
Undra vart den är på väg ?

Av Anneli Gustavsson - 14 januari 2016 19:00


Vad föreställer bilden ??


 

Bloppis-annons
Av Anneli Gustavsson - 14 januari 2016 17:55


Brunt skåp säljes för 250 kr. Det är lite skavanker men ändå i ganska fint skick.

 

Höjd; lite drygt 2 meter.

Djup; 29 cm

Bredd; 80 cm

 

Finns i Taberg.

 

 

Möbler & Heminredning, Säljes - Jönköping (Jönköpings län)
Pris:    250:-
Telefon:    070-1771181
 
Av Anneli Gustavsson - 13 januari 2016 16:41


Nu har jag varit o handlat. När jag kom dit så var "min" plats ledig så jag körde in som vanligt o som vanligt så vinkar en tiggare in mig o säger till när jag ska stanna. 

Han är alltid så trevlig o glad o är generös med sina slängkyssar, hello mama, hello mama. Han tittade på mig o sa bara hello o tog sig för armarna o visade att han frös. Jag kan ju inget göra så jag gick in o handlade. 

Först kommer man till blommorna o det fanns så många fina rosor så jag var bara tvungen att ta ett kort på dom.

 

Jag gick vidare o plockade till mig det jag skulle ha. Dom hade billig tandkräm så jag tog två men det stod att en inte var med i det priset så jag frågade Anna-Lena då sa hon att dom hade fått in vattenmelon (tandkrämen var billig oxo) ... Jag har frågat henne flera gånger om dom inte kan ta hem o nu hade dom gjort det. Hoppas bara att den smaker krispigt o sött,, precis så som en vattenmelon ska smaka.. 

 

När jag gick ut till bilen så tittar tiggaren på mig med ledsna ögon, ja hela hans ansikte var ledset o han sa inte bye bye mama bye bye mama som han brukar göra. Jag blev så ledsen när jag såg att han var sån. Även att jag mår dåligt när dom står o tigger så blir jag alltid glad av att se honom där, men idag gjorde han mig ledsen när jag såg hans ögon. 

Jag ville krama om honom men jag visste inte hur han skulle reagera så jag satte mig i bilen o körde hem med honom i tankarna.

 

Människor påverkar mig så mycket. Möter jag glada människor så blir jag själv så glad o jag älskar att se glada människor, men när jag ser människor som är ledsna så kan jag bli så fruktansvärt ledsen själv, jag vill ta dom i min famn o trösta dom..  Men många gånger låter jag bli bara för att jag inte vet hur dom ska reagera.

 

Ja nu sitter jag här o dricker mitt kaffe o Teddy ligger i min säng o sover. Jag har rensat ut lite ur mitt skåp som jag har inne på toan, ska se om jag kan få nån hundring för det.. 

Jag vill köpa en gästsäng till så båda barnen har en när dom kommer så jag kan lämna tillbaka resesängen.

 

Ha en mysig kväll. Puss I Pannan ♥

 

   

Mumsfillibabs   


Ni missar väl inte Blood and Oil kväll =)

 

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards