Mitt Nya Liv

Alla inlägg under december 2015

Av Anneli Gustavsson - 13 december 2015 10:39




Önskar Er alla en Trevlig Tredje Advent ♥



Av Anneli Gustavsson - 12 december 2015 21:34


Idag kom mina små killar till mig,, orkanerna kan vi kalla dom =)

Dom kom efter Liams simskola, dom hade haft avslutning idag. Vi har fikat, busat, ätit mat, ätit lite till, skrivit brev till tomten o sen ska vi bara posta breven.. 


Det har gått i ett hela dagen, men det är så roligt att ha barnen hos mig. Jag ringde o frågade igår om jag inte kunde få ha dom hos mig så nu ligger dom o sover gott båda två. 


Jack har fått hosta, den är ganska jobbig men han kan sova i alla fall. Han har slutat med blöja på natten så jag ska väcka honom så han får kissa innan jag lägger mig sen. Han har varit så duktig o säger till när han behöver gå på toan. Han har varit utan blöja ett bra tag nu. 


Liam frågade mig innan om jag hade varit singel länge, så jag svarade att jag hade varit det ett tag. Han frågade vilka jag hade varit tillsammans med men så kom han på att jag hade varit det med hans farfar =)

Han är rolig för han vill veta så mycket. Han frågade bla hur gammal jag var på 70-talet, så han fick räkna på det. Han läser väldigt duktigt o han kan räkna bra oxo. Vi pratar lite engelska när han är här o han kan räkna till 100 på eng.   Jag blir så stolt över honom, ja det är jag över båda två dom är så duktiga o har alltid varit.


Innan när vi satt o åt så frågar Jack mig om jag var trött, men jag svarade att jag var trött i kroppen, då vänder han sig o frågar Liam om han oxo är trött i kroppen men det var han inte. Jack var lite lite trött i kroppen o sen gäspade han när han sa det =)


Dom är underbara mina små pojkar. Liam sa innan att han gärna kunde hjälpa mig om jag behövde så jag inte skulle få ont nånstans, så jag sa att jag skulle säga till om jag behövde hjälp =)


Nu ska jag släcka ner o lägga mig, har sån fruktansvärd värk o kroppen.. Hoppas ni har haft en bra dag. Var rädda om er o varandra. Dröm Sött. 


Puss I Pannan ♥


 

Fammoo, titta vad många kritor jag har ... Ja dom är suddiga men dom finns där =)


Vem behöver hästens säng när man kan ligga gott på fammoos golv =)




   

Liam, vad målar du för nåt ?


 

Nu har dom skrivit breven till tomten så vi ska bara posta dom.


 

Det doftade väldigt gott i köket med alla doftljusen =)


Fammoo, ser du att jag har mustasch =)


   

Den här har Liam gjort i träslöjden, den är så fin. 


 

Det är lika bra att prova hjälmen så den passar när våren kommer =)


#blogg24 nr12

Av Anneli Gustavsson - 11 december 2015 17:08


Vad det regnade när jag var ute med Teddy innan, det öste ner.. Vi har inte fyra årstider längre för vi har bara vår, sommar o höst.. Hösten tar upp största delen av tiderna då våren o sommaren är väldigt korta. 


När jag kom till Ica så står det tiggare utanför, jag tycker att det är så jobbigt för jag får dåligt samvete när jag ska gå in o handla o dom står utanför o tigger. Hur som helst så stod en man idag som inte har stått där på ett bra tag, han började skatta, slå sig för hjärtat flera gånger o tog min hand o kysste den flera gånger.. Det var nästan så han följde mig in när jag skulle ta en vagn. 


Det måste vara organiserat tiggande utanför Ica för dom byter människor titt som tätt o sen kommer dom tillbaka. Det är som om dom har en lista dom går efter om vilka som ska stå där.. Jag kan ha fel, men jag tror att det är så.


När jag skulle gå till bilen så log han o sen säger han alltid - Bye bye mama, bye bye.. 


Han känner igen bilen som jag åker i, det är min mammas men undra om han tänker nåt för ibland kommer jag i bilen o ibland kommer mamma i den =)


Lite senare ska jag in till mamma o äta en köttbullemacka, det ska bli så gott. Syrran o hennes man kommer oxo.


Jovisst ja,, jag har skapat ett konto på pinterest men jag fattar inte hur det funkar. Jag har inte gett det nå chans heller för den delen.. Men vad går det ut på ? Att lägga in bilder ? Ja jag kommer väl på vartefter hur o vad det går ut på =)


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 11 december 2015 15:11


Mamma fyllde år o hon skulle ha lite folk hemma hos sig. Jag skulle oxo dit o precis när jag ska gå in till henne kommer jag på att jag har glömt att köpa en present till henne. 

Hon stod i köket när jag kom o det hade redan börjat trilla in lite folk. Jag går ut i köket o gratulerar henne o hon frågar var hennes present är ?

Jag blir ledsen o säger att jag har glömt köpa den, men att jag lovar att hon ska få en sen. Hon blev så sur o bad mig gå medans hon fixar med maten. Jag förklarar att jag verkligen ska köpa en till henne men hon ger sig inte utan vill att jag ska lämna hennes hem. Hon säger att man inte kommer hem till sin mamma på födelsedagen utan en present o jag ber om ursäkt. 


Det kommer ut några i köket medans hon skäller på mig o dom undrar vad som står på o mamma förklarar för dom. Jag har inget att säga mer än att jag ha glömt det. Det var en kille där som tog mig till sidan o pratade lite med mig för han såg hur ledsen jag var. Han sa att jag inte skulle ta åt mig men det var lättare sagt än gjort. Han sa att han tyckte att mamma överdrev o han skulle prata med henne. Han gjorde ett försök men hon lyssnade inte utan sa till honom att om han skulle hålla på så , då fick han oxo lämna festen. Jag förstod inget utan försökte fråga om något hade hänt men hon var så arg så det gick inte att prata med henne. 

Jag sa till killen som jag hade pratat med att jag skulle gå för jag ville inte förstöra hennes fest, han sa att han skulle komma hem till mig om en stund.. Han tyckte synd om mig, det slutade med att vi började dejta vilket var roligt. Vad som hände sen har jag ingen aning om.. 


Men det var ytterligare en dröm, en mardröm tack o lov.  


Nu ska jag ge mig ut i regnet med Teddy o sen ska jag handla lite. Ni får ha en trevlig helg o kväll. 


Puss I Pannan ♥


#blogg24 nr 11

Av Anneli Gustavsson - 11 december 2015 13:44



En konstnär, en advokat och en programmerare diskuterar för och nackdelar med en älskarinna.


Konstnären talar om passionen, skönheten och spänningen som kommer av risken att bli avslöjad.


Advokaten varnar för svårigheterna. Det kan leda till skuldkänslor, skilsmässa, konkurs. 
- Inte värt det. Alltför många problem.


Programmeraren säger: 
- Det är det bästa som någonsin hänt mig. Min fru tror att jag är hos min älskarinna. Min älskarinna tror att jag är hemma med min fru. Och jag kan tillbringa hela natten vid datorn.

 

Av Anneli Gustavsson - 10 december 2015 21:48



Ja idag har drömmen hängt sig kvar hela dan. Jag hatar mina mardrömmar o särskilt den jag hade inatt som handlade om Teddy.

Jag har haft dåligt samvete för nåt jag inte har gjort o aldrig skulle göra, ja lämna bort honom alltså.

 

Hoppa min period med drömmar snart är över, det är så jobbigt för jag vaknar o är minst lika trött som när jag la mig ... 

 

Nu ska jag krypa ner jämte Teddy o titta klart på Ciderhusreglerna .. Jag har inte tittat så noga, men det finns inte mycket mer att titta på. Ja det ska väl vara #Nobel då..

 

Hoppas ni har haft en bra dag. Var rädda om er o varandra. Dröm Sött.

 

Puss I Pannan   

Av Anneli Gustavsson - 10 december 2015 17:35


    


Nu är nissarna på väg o snart kommer tomten =)


Bilden funkar inte som animerad om man inte klickar upp den. Det bara strular på bloggen !!!!

Av Anneli Gustavsson - 10 december 2015 13:55


Usch vad jag är trött på Teddy, att jämt o ständigt behöva gå ut med honom. Tänk om han kunde lärt sig gå på lådan som katter gör ?!..

Jag hörde talas om en man som ville ta emot Teddy, han hade fullt med hundar men dom var av storlek större o väldigt ilskna.. Jag skrev på ett papper när jag kom dit så nu var jag äntligen fri...................

Men varför kändes det inte bra ?  När jag skulle gå så fick jag panik, jag bröt ihop. Hur skulle jag kunna lämna honom där ? Teddy o jag har separationsångest så han fick panik när han såg mig gå, han började yla o skrika för fullt. Han springer runt o försöker komma ifatt mig men han hinner inte. Jag blir tvingad att lämna området bara för att jag hade skrivit på detta hemska papper så Teddy var inte längre min   

Avståndet mellan oss ökade o jag hörde hur han skällde i förtvivlan.. Jag fick inte ens lov att vända mig om en sista gång utan bara fortsätta att gå............


Om ni bara visste hur skönt det var att vakna ur den här hemska mardröm. Det var längesen jag drömde att jag lämnade bort Teddy. Jag skulle aldrig kunna göra det. Han är min lille bebis ♥


Hela dagen blir förstörd pga mina mardrömmar. Hoppas att det lugnar ner sig snart, det tar på krafterna.


Ha en fin dag .. Puss I Pannan ♥


#blogg24 nr10

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards