Mitt Nya Liv

Alla inlägg under december 2013

Av Anneli Gustavsson - 8 december 2013 21:07


Jag fick precis ett meddelande från Mike Cavanaugh inne på fb där han vill lyfta fram sin musik. Han är en sångare o en låtskrivare... Lyssna o njut av den här underbara låten.. 

 

MIKE CAVANAUGH fb


Av Anneli Gustavsson - 8 december 2013 19:00


Då har jag varit hos min son o hans familj o grattat honom. Marcus fick rosor o presentkort på 300 på A6. Ja det var från mig o mamma. Liam fick äntligen sin adventskalender så han var lycklig att han fick öppna 8 luckor idag =) Vi satt o kollade var alla luckorna låg..


Jack sov när vi kom men vaknade efter en stund. Han är så gullig när han säger Favva = fammoo = Jag =D
Han har svårt att säga fammoo men det går lika bra med favva. Stackarn har ögoninflammation o är inte pigg men han har alltid ett gott humör. På slutet blev han lite trött o grinig men det är inte så konstigt.

Man ska ju vara lite försiktig när dom har ögoninflammation för det smittar ju som bara den. Det går ju inte låta bli barnen så jag tog Jack o han fick sitta i mitt knä när vi fikade.. Han kladdade med sina fingrar så får jag inte ögoninflammation nu blir jag förvånad. Jag ville inte att han skulle hålla på med Teddy för det smittar även till djur o det vill jag inte att han ska få..


Jack är stora killen nu, han går fast han är fortfarande försiktig. Men han har sin gå vagn o det går undan när han kommer med den. Han dundrar igenom hela nedervåningen så det gäller att flytta på sig =)

Vi hade det trevligt, men det var dags att åka hem för mamma ska jobba natt.. Vi har fått jättemycket snö inatt så dom har väl gjort ett litet tappert försök till att skotta vägen men dom blir ju alltid så överraskade varenda vinter då snön kommer så dom klarar ju inte av att hålla vägarna skottade.


Nu är vi hemma o nu ska vi slappa. Det är bara skit på tv;n ikväll , jag kände för en superbra film. Kanske hittar nån på nätet man kan se.

Hoppas ni har haft en bra dag. Ha ny en mysig kväll, ja det är väl snart dags att gå ut med Teddy igen =)

Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 6 december 2013 23:38



Jag kunde inte vänta med att tända andra ljuset..

 

Jag önskar Er alla en underbar Andra Advent..

 

 

Glöm inte att släcka ljusen, en olycka händer så lätt..

 

 

 

Av Anneli Gustavsson - 6 december 2013 21:09


I onsdags var jag o Tilda o handlade lite julklappar.. Vi åkte först till Olsson´s o tittade där. Jag var ute efter en jacka o den fick inte kosta mycket.. Jag räknade med att dom inte skulle ha nån som skulle passa mig så jag tittade inte så noga först. Men sen såg jag en kille som stod o plockade upp lite kläder. Jag gick fram till honom o frågade om dom hade vinterjackor till vuxna människor, då menar jag fullvuxna människor. O till svar fick jag, - Ja precis så som en kvinna ska vara ...


Han visade mig först en jacka som var snygg, men den var alldeles för kort för min smak. Jacka nr två var helt ok men jag sa att den där får jag aldrig om mig. Han tog av jackan på galgen , höll upp den åt mig så jag bara kunde "slinka" ner med armarna. Ja det var service till tusen ,, trevlig var han oxo för att inte tala om snygg..  Jag kunde faktiskt knäppa jackan men den var lite kort den oxo. Skit samma, den kostade bara 299 kr så var gör det då om röven syns lite =)  Han klappade mig på kinden o log ett fint leende o jag smälte.. Vilken lycka att personalen kan vara så trevliga, det gör så mycket... När jag stod i kassan o skulle betala den så sa jag till tjejen i kassan att det var en personal som hjälpte mig o han var så snäll o gullig. Då sa hon att det var Henke, chefen.. Ja det var han som ägde butiken. Jag har nog aldrig sett honom innan, men vi blev väl bemötta så det tackar jag för ännu en gång. 


Iväg till Eko hallen, där hittade jag två saker till mig själv. Ett doftljus o en jättefin kista som jag ska ha mina ringar o örhängen i.. Jag köpte nåt till mamma oxo men det kan jag inte säga nu för hon läser detta =)


Iväg till A6, in på BR o där köpte jag lite leksaker , mest till Liam för jag visste inte vad jag skulle köpa till Jack.. In på Kapp Ahl för att se om dom hade nån vinterjacka jag kunde ha.. Jovisst fanns det för nästan 1000 kr,,, NO way. Vi gick vidare ,, ja det var till nån mer butik innan vi gick o åt på Soya.. Vi åt så gott o det var så roligt att Tilda ville följa med gamla moster. Hon har alltid gjort mig glad o det säger jag till henne oxo. Jag tycker så mycket om mina syskonbarn o det har jag alltid gjort. 


Jo, vi träffade på Susanne Nilsson oxo så jag fick krama om henne. Jag har inte träffat henne på väldigt länge, det var roligt att se henne. Jag ska ta mig i kragen o höra av mig till henne snart. 


In i lite fler butiker, en butik där jag köpte nåt till mamma.. Pressbyrån där jag köpte några presentkort. 


Tiden gick  så fort så jag hann inte åka o köpa min sallad på Alcamo för mamma hade en tid att passa så det var bara att åka hem. Men jag stannade till på Ica innan jag körde hem Tilda o tackade för en toppendag. Stackars Tilda hade läxor som hon måste göra, usch jag lider med dom när dom har skolan en lång dag o sen måste dom ha läxor. 


Äntligen hem o tömma blåsan.. Jag såg nästan segelbåtar till slut så pinknödig var jag. Jag vägrar att gå på toan när jag är ute. 

Packa upp maten som jag handlade o sen ut med Teddy så han fick göra sitt. In o ta värktabletter o sätta sig en stund. Ringde till sonen o pratade med honom o sen slappade jag resten av kvällen. 


Har haft ganska ont nu sen vi gick så mycket, men det visste jag om. Jag fick inte allt gjort så jag måste åka in igen. Får ta det nån dag snart. 


 

Mammas saker är inte med på bilden.

 

Det här spelet köpte jag till Liam.

Jack fick självlysande klossar att bygga med.

   

Liam älskar när man pruttar o rapar så den här fula lilla hunden blir han nog glad för,, för den pruttar o rapar för fullt.

 

Mitt ljus o min fina kista.. 

   

Min jacka för 299 kr, den duger till nästa vinter igen. 


Idag har det blåst väldigt mycket o vi har fått mycket snö.. Måste köpa ett par bra stövlar som jag kan ha när jag går ut med Teddy.. Dom jag har nu är inget bra o dom är så hala så jag lär väl sätta mig pladask snart..


Önskar er en Trevlig Helg o en mysig kväll.


Puss I Pannan ♥



Av Anneli Gustavsson - 5 december 2013 17:23


Teddy är med i en liten tävling om Sveriges gladaste hund..

 

Snälla hjälp oss att rösta fram honom. Han är min allra bästa

 

vän o mitt allt ♥


RÖSTA HÄR

 

 

Av Anneli Gustavsson - 3 december 2013 00:12


HIPP HIPP

HURRA HURRA HURRA


Ett stort GRATTIS på din Födelsedag. 


Världens goaste son fyller idag 28 år. 

Om man ska gå tillbaka 28 år i tiden så ligger jag inne nu o mina värkar håller på. Jag fick ligga inne 1 vecka innan förlossningen pga högt blodtryck, havandeskapsförgiftning (lättare) + att jag hade gått över tiden med 3 veckor.. 


Så vid 9;30 tiden kommer jag att få åka ner till förlossningen där dom gjorde mig i ordning.. 


Barnmorskan ringde till Marcus pappa som var på jobbet så han kom in till mig. 


Dom fick sätta dropp på mig vid 14 tiden för mina krystvärkar stannade upp, Marcus ville inte komma ut.

Marcus pappa berättade för mig efter förlossningen att dom hade varit ganska många där inne hos mig för det gick inte som det skulle. 

Dom pratade om att ta ut Marcus med sugklocka men barnmorskorna hängde på min mage o tryckte ut dom samtidigt som jag fick ta i för kung o fosterland. 


15;38 kom världens sötaste lilla gubbe ut. Ja han såg allt ut som en liten gubbe.. Det är det absolut underbaraste jag nånsin har varit med om i hela mitt liv. 


Varje år önskar jag att jag kunde få tillbaka den tiden bara för en liten stund. Jag vill känna hans knubbiga goa armar runt min hals ... Han älskade att kramas o pussas som liten. Det fanns inget som kunde göra mig så lycklig som Marcus kunde/kan. Jo nu när jag har mina små barnbarn så gör dom oxo mig väldigt lycklig.


Marcus, jag älskar dig till månen o tillbaka.


 

Han hade alltid tungan rätt i mun =)

 

Han är underbar ♥

 

Här fick Marcus fira sin ena födelsedag på SOS brandstation. Det pratades om det kalaset i många år.. 

   
(bilden har jag lånat av Putte)

Min stilige son ♥

Av Anneli Gustavsson - 2 december 2013 14:20


Natten har varit ganska ok.. Hade lite svårt att somna ,, men jag har sovit gott sista delen av natten o morgonen.

Jag ska snart ner till sjukgymnasten o jag börjar bli lite nervös.. Ja inte för att träffa henne för hon är världens gulligaste, nä jag är nervös att hon kommer att trycka o ha sig så som min läkare gjorde sist.. 


Jag hade så ont ett bra tag efter mitt läkarbesök o jag orkar inte få ondare än jag har nu.. 

Men hon är inte lika stark som min läkare än, det kändes som han skulle trycka igenom hela mig när han tryckte på ryggen. Jag trodde att hans händer skulle komma ut fram på magen ett tag =)


Ska även till apotetket en runda o Ica... 


Jag ska byta en burk med kräftstjärtar för när jag öppnade den igår så var lagen lika slemmig som vitan på ett ägg, jag höll på att kräkas.. Ja jag är ganska kvackelmagad.. 


Nä nu får ni ha en bra dag.. 


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 1 december 2013 17:00


Då har det redan hunnit bli första december o första advent. 

Tiden går fruktansvärt fort, det är ju skönt iofs för jag längtar så efter våren =)


Tänk nu på när ni tänder era fina ljus att ni inte glömmer att släcka dom efter er. 

En olycka händer så lätt. 


Var rädda om er o varandra. 


Trevlig Första Advent


Puss I Pannan ♥


 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards