Mitt Nya Liv

Alla inlägg under september 2013

Av Anneli Gustavsson - 5 september 2013 17:52


Igår när jag var o handlade så ser jag en läckerbit i andra kön. Jag packar ner mina varor o försöker så att vi ska gå ut samtidigt men personen som står före honom i kön hade glömt nåt så det blev inte riktigt som jag hade planerat. 


Vi fick ögonkontakt o det kändes lite pirrigt i magen men tyvärr hann jag packa ner varorna innan han hann ut samtidigt som mig. Jag tog mig tid att gå till bilen för jag ville se om han kunde komma ifatt mig, då hade jag tänkt fråga om han visste vad klockan var, men han hann inte ifatt mig...

 

När han kom ut till sin bil så tittade vi på varandra igen, men det slutade med att vi satte oss i våra bilar . Jag lät han köra först så jag kunde ta hans bil-nr, då kunde jag ju kolla upp vart han bor osv, så jag kanske kunde "springa" på honom nån gång 
Han hade en vit bil i alla fall, jag har för mig att det var en saab ..

 

När jag kollade upp bil-nr så har jag skrivit fel fel fel fel fel FEL för det numret jag skrev ner går till en svart Seat Ibiza... Det står att den här killen bor i Jönköping.. Undra om jag blev så blind att jag inte såg att bilen var svart ? Eller om jag läste fel på bil numret ??


Satan i gatan, han var säkert för ung, gift, bög, inte intresserad you name it 
Men det kittlade dödsskönt i kistan en bra stund.

 

Hur ska man göra när man kommer i en sån här situation ???

 

 

Av Anneli Gustavsson - 5 september 2013 17:24


Jag har haft 3 drömmar inatt men jag kommer bara ihåg 2 av dom nu,, jag skulle skrivit upp dom men som vanligt så tänkte jag att jag kommer att komma ihåg dom.


Ena drömmen handlade om en vän som inte längre finns, han dog för många år sen. Jouni Parkman, han gjorde mig en tjänst i drömmen o jag var så nöjd...


I den andra drömmen, ja jag har drömt om den här innan så det är inte första gången, men nu vet jag lite mer. 

Jag var o hälsade på en familj o dom hade vänner där så det var lite kalasande.. Jag o en kille fick kontakt o vi började prata, vilket ledde till att vi träffades en helg o sen åkte vi hem var o en till sig. 

När jag tar luren o ska ringa till honom så precis då glömmer jag bort hans nummer, namn o allt så jag kan inte höra av mig till honom. Jag har för mig att om jag letar inne på Fb så kommer jag säkert på det, eller om jag går in på personens fb-sida som hade festen så kanske han har honom som vän.. In o letar men hittar honom inte. Jag försöker få tag i kompisens telefonnummer , men det går bara att skicka sms, o det enda jag kan skriva för att förklara för honom vem det var jag träffade var att hans namn började på M o att han bodde i Falköping, han var långt o snygg o riktigt gullig...


Jag fick inget svar om vem han kunde vara så jag kom inte i kontakt med honom alls.. Undra om han letade efter mig ??


Ja vem vet,, kan han finnas där ??? I Falköping ??? 


Jo nu kommer jag ihåg den sista. Det handlade om att jag var en nanny till några barn vars familj var snuskigt rika.. Mamman i familjen brydde sig inte om barnen o pappan var upptagen med sina fjällor... 

Familjen skulle ut med sin lyxbåt o jag var tvungen att följa med, för vem skulle annars ta hand om barnen ute på havet ? När vi är där så badar barnen i en pool som finns på lyxbåten o en bit bort ser jag nån som jag känner igen, då är det mamma som står där o vinkar. Hon är uppklädd o snorkig o står o vinkar med ett fånigt leende på läpparna ,,,,, johooooo vrålar hon här är lilla mamsen säger hon o jag försöker gömma mig.  Johooooo hör jag igen o jag måste ju visa mig så jag vinkar o låtsas vara jätteglad att se henne.. En mindre båt hämtar upp henne så hon är snart på våran stora båt, hon säger åt mig att det är dags för mig att gifta mig rikt o inte bara tjäna alla andra hela tiden. 

Jag får nog, förklarar för barnen att jag inte kommer att stanna kvar o ber resten att dra dit pepparn växer.. 


Mer kommer jag inte ihåg, men det var mina drömmar.. Galen, men så är det =)


Ha en bra dag allesammans. 


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 4 september 2013 14:39


Jag har sett det här klippet många gånger o jag ryser fortfarande lika mycket varje gång jag ser det. 

Missa det inte.



Av Anneli Gustavsson - 3 september 2013 19:36


  1.  3 september 2013 - 19:35
  2.  Övrig träning - Gång
  3.  5,14 km
  4.  0:00
  5.  0:00 min/km
  6.  0 / 0

Promenaden tog bra mycket längre än vanligt pga att jag stannade o pratade med Jeanette, Kim o sen Camilla ♥

Steg - 6820 / 70 min

 

Teddy var oxo med o det gick bra... Han är duktig min gamle pensionär ♥

Av Anneli Gustavsson - 3 september 2013 10:48


Ja god morgon, här är jag uppe med tuppen... Ja ok,, tuppen i Taberg är inte så morgonpigg så det var inte länge sen den gal =)


Har sovit gott inatt,, ja jisses jag har sovit gott ,,, härligt. Nina ringde vid halv nio i morse o sa att barnen inte behövde komma hit för dom var tillräckligt pigga att gå till dagis.. Skönt för dom men tråkigt för mig =)


Solen skiner o målaren står o målar mina fönster så nu blir dom vita o fina.. Ja men självklart målar han inte mina fönster utan karmarna =)


Dags för lite kaffe. Ha en underbar dag alla goa människor, resten av er kan dra nåt gammal över er   


Puss I Pannan ♥



Av Anneli Gustavsson - 1 september 2013 19:53


Fredagen kom o gick. Lördagen väntade jag på mina barnbarn Trollet o Kotten ,, dom kom strax efter klockan två ... Vi har lekt, busat, myst, o bara haft det bra.. 

Eller ?? Jo det är klart att vi har.. Men Liam är inne i en sådan jobbig period o har varit länge nu så jag förstår att Marcus o Nina har fullt upp.. 


Han vill inte lyssna o inte göra som man säger, o han är likadan här hos mig så jag kommer minsann inte lindrigt undan om ni tror de =)  No way... 

När jag försöker prata med honom om att han ska lyssna så ska han ringa polisen o berätta att jag är #olydig , då ger jag honom min #mobil men han vill inte ringa då..

Jag säger åt honom att han måste äta för att bli stor o stark, men det är han redan för han är minsann större än mig o om jag håller på att tjatar så på honom så ska han inte komma hit till mig nåt mer.. 

Jag förklarar för honom att jag skulle sakna ihjäl mig efter honom men det bryr han sig inte om =)

Men efter en stund så säger han - Fammoo nästa gång jag kommer till dig då osv osv osv kan vi väl osv osv.. O nästa gång jag kommer kan jag o Jack vara inne hos #gammelmormor så kan du köpa #bilbarnstol till mig o Jack så vi kan åka o handla #godis osv osv osv.


Så det går över ganska fort som tur är. 


Igår kväll blev både Jack o Liam snoriga, nös o hostade. Liam var lite hängig så han ville lägga sig så det fick han gärna göra. När jag satte mig här för att kolla genom mailen så sa han att han inte kunde somna så jag la mig jämte honom o smekte hans panna. Han blir så avslappnad när jag smekar hans panna o gör små tryck i handen på honom. Det är så härligt att se hur han varvar ner på några minuter. 


Jag gick oxo o la mig men hade så svårt att #sova, dom hostade, nös o snorade. Båda två var täppta i #näsan o Jack tappade sin #napp så jag fick ge honom den. Dom satte sig upp men dom vaknade inte, rätt som det är så smäller det till o Liam ligger på golvet mellan hans o min #säng. Hur kan kom emallan där förstår jag inte för det var så trångt nu när Jack oxo hade fått in sin resesäng... Jag fick bita mig i läppan för att inte börja skratta högt o till slut fick jag upp Liam i sängen. 


Jag hinner precis somna igen när Liam vrålar rakt ut,, han är ilsk så det står härliga till o jag blir riktigt rädd innan jag ser vad som har hänt.. På något sätt så har han lyckats krypa ner i påslakanet o har trasslat in sig så han kommer inte ut hahahahaha.. Nu kunde jag inte hålla mig för skratt mer... Båda barnen är som elvispar när dom sover, dom kan inte ligga still eller vara tysta för det ska mumlas, skrattas, skrika osv =)


Dom sov gott sista delen av natten, ja jag somnade o sov ett par timmar oxo o det var skönt. Dom vaknade halv åtta så jag lyfte över Kotten till min säng o vi låg o myste till klockan åtta, sen vart det blöjbyte o välling o frukost till Trollet... 


Kotten hade ingen rikitgt bra förmiddag för han visste inte vad han ville, han ville komma till mig o han ville ner på golver så han for upp o ner i min famn =)

Han o Liam lekte lite o sen var det dags för middag o sen lite sova o han sov i 1½ timme ... Nina fick väcka honom när dom kom hit. Jag hade klätt upp dom för dom skulle till gammelfarfar o fira honom...


Grattis Lasse på din stora dag ♥


Jag la mig o sova lite efter dom hade åkt hem o det var skönt för jag har sån #värk i #kroppen..... Jag får ta lite pillerknarkare (värktablett) så blir det något bättre. 


Nu är det tomt i mina fönster för i morgon bitti kommer Magnus ( målaren ) hit o ska måla mina #fönster.. Så nu blir det ordning med dom i alla fall, nu är det bara resten av gården som borde fixas med det har NKbo ingen koll på, det ser för jävligt ut o är under all kritik !!!


Nu ska jag se om det är nåt bra på tv;n. Det är ju en film med Julia Roberts - Erin Brockovich,, den är så bra. Jag har sett den hur många gånger som helst, men den går att se igen. 

 

Summa summarum - Helgen har varit jättebra o jag är så glad att jag äntligen har fått ha Jack hos mig över natten. Nu vet vi om att det funkar oxo o han somnade så gott, inga krusiduller utan han låg o gosade med sin snuttefilt. 

 

Hoppas ni har haft en bra helg,, om ni har haft hälften så bra som min så har eran varit toppen =)

 

Puss I Pannan ♥

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards