Mitt Nya Liv

Alla inlägg under september 2013

Av Anneli Gustavsson - 23 september 2013 14:22


Sist när jag var uppe o köpte lite presenter till barnen så gick jag in i Ur & Penn tror jag den heter o köpte mig ett halsband.. Jag har i många år velat ha ett kors i silver, jag tycker att ett litet enkelt kors är så fint.. Dom sålde ut allt i butiken för dom ska bygga ut.. Jag frågade tjejen som jobbade där o hon sa att det var silver.. 

Nu för en stund sen började det bränna som eld på halsen på mig . Jag är röd o knottrig , så gissa ... Det var inte silver, det kan det inte varit men jag är osäker.. Jag tål i vanlig fall silver men inte den här gången. Jaha nu står jag här med ett litet enkelt silver kors till ingen nytta.. 

Hoppas att min svärdotter vill ha det.. Nä det vill hon säkert inte. 


Jaja,, jag har fått ett sms idag att MIN gamla mobil har kommit till Telenor butiken så den ska jag hämta. Japp jag fick tillbaka min gamla skit.. Dom har visst bytt ut lite på den nu så den ska fungera....Så det här med reklamation vet dom inte vad det är för nåt. Det är så dålig stil.. Pengar ska dom ha men att det inte funkar ordentligt det skiter dom i. Det kostar dom inte ett skit om jag får en annan mobil !!!


Jag måste ju ge den en till chans för jag har inget val men funkar den inte nu så kommer jag att bli heligt förbannad. 


Nä, kaffet är slut o jag är sugen på mer men jag orkar inte sätta på bryggaren =)


OJ jag får inte glömma att skicka iväg Liams födelsedags kort idag , för han fyller ju i morgon .. Fammoos stora troll ♥


Ha en bra dag allesammans. 


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 22 september 2013 00:22


Att hitta ett bra läppstift som sitter kvar mer än ett par minuter är inte lätt. Jag har provat många o tröttnade så jag har bara använt lipgloss sista tiden.. 

Sist när jag var på A6 på Åhlens så frågade jag dom om dom hade ett kyssäkta läppstift =)


Hon visade mig först ett men det var alldeles för skrikiga färger,, inget fel i det jag hade knallrött förr o det är snyggt på andra .. Men jag har väl blivit gammal o vill inte synas som jag gjorde förr så nu har jag ett varmt o kyssäkta läppstift...


 Maxfactor Lipinfinity 102

 

Jag målade läpparna idag vid 13 tiden o jag har fortfarande lite kvar. Jag har bara målat dom en gång på hela dagen, då har jag ätit, druckit kaffe, ätit igen o druckit vatten så det håller verkligen... Först har du läppstiftet i den ena sen kan du välja om du vill ha gloss på oxo. Man kan behöva måla på glosset,, nä va fasen det heter ju läppglans,, man kan behöva få måla på det en eller två gånger sen håller det hela dagen. 

 

Jag kommer inte ihåg vad jag gav för det o jag har kastat kvittot. Ska se om jag hittar det på nätet..

 

Hur som helst så hade jag först Lipfinity Lasting Lip Tint, men det var värdelöst. Det var som att måla med en tuschpenna o det la sig i veck,, näää inte bar alls..

 

Nä jag hittar inget pris nu men det var värt att köpa det i alla fall..

 

Idag har jag ju varit hos mina små vitaminpiller o haft det så roligt trots att jag hade migrän o värk...

Men med alla goa blöta pussar jag fick av Kotten så försvann allt tråkigt för stunden.

Jag fick pussar av Trollet oxo men han har inte tid förstår ni,, han är en upptagen liten man..

 

Hoppas ni har haft en bra dag. Var rädda om er o varandra. 

Dröm sött. 

 

Puss I Pannan ♥


 


Som ni ser så har det inte blivit nåt läppstift på läppglansen =)


Av Anneli Gustavsson - 21 september 2013 20:48


Forskare har nu funnit orsaken till den huvudsakliga smärtan vid fibromyalgi och i motsats till vad många tror så härstammar den inte från hjärnan. Upptäckten markerar slutet på ett långvarigt mysterium om denna sjukdom. Fram tills nyligen har många läkare trott att sjukdomen har varit inbillad eller psykisk, men forskarna har nu visat att källan till fibromyalgismärtan kommer från en oväntad källa – nämligen ett överskott av blodkärl i handen.


Upptäckten skulle kunna leda till nya behandlingar och längre fram kanske till och med ett botemedel. För att lösa mysteriet med fibromyalgi undersökte forskarna huden på handen på en patient som hade brist på sensoriska nervfibrer, vilket orsakade en minskad smärtreaktion. Forskarna tog sedan hudprover från fibromyalgipatienter och blev överraskade när de upptäckte att dessa innehöll ett extremt överskott av en speciell sorts nervfibrer.
Tidigare har forskarna trott att dessa fibrer bara var involverade i att reglera blodflödet och att de inte hade något att göra med smärtförnimmelser, men nu har man upptäckt att det finns en direkt koppling mellan dessa nerver och den utbredda smärta i kroppen som fibromyalgidrabbade känner.


Detta genombrott skulle även kunna ge svar på frågan varför många fibromyalgidrabbade har extremt ont i händerna, såväl som på andra ”ömma punkter” på olika delar av kroppen samt varför kyligt väder verkar kunna förvärra symptomen. 
Utöver en djupgående, utbredd vävnadssmärta lider många fibromyalgidrabbade även av extrem trötthet/utmattning.


Neuroforskaren dr. Frank L. Rice förklarar: ”Tidigare trodde vi att dessa nervändar bara var involverade i att reglera blodflödet på en undermedveten nivå, ändå hade vi här bevis för att blodkärlsändarna även kunde bidra till vår medvetna känsla av beröring och smärta. Detta ”felhanterade” blodflöde skulle kunna vara källan till den muskulära smärta och värk och den känsla av utmattning som man tror beror på en ökning av mjölksyra och låga nivåer av inflammation hos FM-patienter. Detta bidrar i sin tur till hyperaktivitet i hjärnan”. 

 
Nuvarande behandlingar har inte lyckats ge fullständig lindring för de drabbade. Behandlingarna omfattar narkotiska smärtstillande läkemedel, anti-epilepsimediciner, anti-depressiva medel samt råd om att försöka få mer sömn och att utföra fysisk träning. 
Meddelandet om den nya upptäckten innebär en möjlighet att i framtiden få fram bättre behandlingar.


Källa: The Guardian Express


Översättning: Johanna Spetz 



Tillbaka


Finns det ord och termer som du inte förstår? Ladda ner vår ordlista med facktermer här.

Fibromyalgiförbundet är en objektiv förmedlare av internationella nyheter och artiklar om fibromyalgi. Förbundet rekommenderar intenågra behandlingar som nämns i eventuella artiklar eller ställer sig bakom eventuella påståenden om att man har funnit en bot mot fibromyalgi.



Fibromyalgiförbundet



Av Anneli Gustavsson - 20 september 2013 23:56


Jag har för tredje gången lämnat in min mobil till Telenor för den fungerar inte. Jag gick över till dom för drygt ett år sen o min mobil har inte funkat sen dess. 


Idag när jag var uppe på A6 så gick jag in till Telenor o frågade om dom kunde se hur det låg till, om dom hade kommit fram till nåt o det kunde han..


Wohooo ska jag äntligen få en ny mobil nu när den reklamerades .... Oh så skönt. Killen i butiken sa att den är på väg tillbaka, så den borde finnas i butiken på måndag ... 


Va fan på ren svenska... Ska jag få tillbaka skiten igen ? Ja svarade han, dom har bytt ut skalet ( tacka fan för det, det var ju dom som hade sönder det ), sen har dom bytt ut bla bla bla... Så den har du snart igen,, skönt va säger killen. 


Nä jag blir så besviken.. Nu får jag börja om igen.. Det är ju bara att hoppas på att den ska fungera nu då.. Lite sur o förbannad är jag på dom.. 


Vad i helsike betyder REKLAMATION för Telenor ????


Det är så jävla dålig stil. Ja jag är tvärförbannad... Dom ska ha sina pengar punktligt varje månad, men när dom själva ska leverera så gör dom som dom vill............................



Av Anneli Gustavsson - 20 september 2013 18:53


Nu har den stora vinsten slagit till i Taberg. 


Grattis säger jag till dom som har vunnit..

 

Jag kommer inte ihåg hur många miljoner vi alla som har 562 40 ska

dela på  ??

 

Alla som har en lott vinner minst 10.000 kr

 

Lite pengar blev det allt wohoooo   

 

 

Av Anneli Gustavsson - 19 september 2013 21:46


Idag har jag haft ett tryck i huvudet, nästan så jag önskade att jag hade en lucka längst upp som jag kunde öppnat o släppt ut lite skit.. Det har varit lite kvavt idag o sen är det nog fortfarande värken som gör sitt. 


Jag vaknade i morse o hade magkatarr så det var tur att jag hade en liten tablett hemma så nu är det bättre.. Det har regnat till o från så det har varit grått i trist men jag har ändå varit inne o tvättat. Jag skulle egentligen dammsugit men det får jag ta i morgon.. 


I morgon ska jag upp till A6 o handla lite presenter till Trollet & Kotten.. Liam fyller ju år snart så vi, jag, syrran, Tilda o barnens mormor o morfar på lördag o fira dom. Jack har ju redan fyllt 1 år men det var mitt i flytten så det blir att vi firar båda nu.. 


Tidigare ikväll när jag hade varit i tvättstugan så skulle jag in o kolla mammas #blommor så dom inte blir helt uttorkade så när jag öppnar mammas dörr blev jag slet av #skräck............ Innanför dörren står Tilda o är lika stel hon. Både hon o jag stod med munnen öppen formade som ett O, jag ville skrika rätt ut med det hördes inget. 

Där stod vi en stund innan vi sa nåt sen började vi skratta, ja jag vet inte vad jag sa för jag blev ganska #rädd. Jag vet att jag sa att det här skulle #mamma ha sett för jag skrämmer alltid mamma.. 

Tilda tyckte att hon hörde nån utanför dörren så det var därför som hon gick till dörren för att kolla hahahaha. Jisses vilken syn det måste varit, där står vi båda två helt fast frusna o såg ut som #fågelholkar =)


Jag pratade med Rohde innan, hon ska ha Teddy i morgon medans jag åker till A6, #apoteket o fammoos Ica.. Det blir på eftermiddagen nån gång när hon har kommit hem från det hon ska göra. 


Det strular på fb, inget funkar. Dom håller antagligen på att göra om nåt igen, att dom inte kan låta saker o ting vara som dom är..


Ja i morgon blir det helg, jag önskar er en trevlig sådan =)


Var rädda om er o varandra, dröm sött..


Puss I Pannan ♥

Av Anneli Gustavsson - 18 september 2013 23:20




 


Jag har världens  Bästa granne.. Ja han har inte bott här så länge o jag har sett honom förut när han har varit ute med sin stora hund. Att han skulle bli min granne hade jag ingen aning om. Först blev jag så nervös när jag fick reda på att det var han o hans stora pudel hanne som skulle bo vägg i vägg med mig o Teddy.. Jag för min del hade inget emot det om det inte vore för min lilla "varg" som grannen kallar honom. Ja för min hund Teddy alltså..


Teddy tål Inga hanhundar o han får inte ens hälsa på dom för han kan inte föra sig. Grannen, Lasses hund är hur mysig som helst men det funkar inte för Teddy.. 

Jag är rädd att Teddy ska ställa till något som vi inte kan ta oss ur men Lasse är så förstående o snäll så han förstår att jag tycker att det är jobbigt med Teddy. Teddy trivs jättebra med Lasse, men det är Buster som han vill få bort. 


Nå till det jag skulle skriva om från början. 

Idag har Lasse fyllt år o jag grattade honom med en liten chokladkartong o ett kort som jag tog på honom när vi, jag mamma var med Lasse i Basta Kvarn i somras. Kortet blev jättebra på honom så jag skrev o tackade för en underbar utflykt..


När jag lämnade mitt lilla paket så sa han att jag var välkommen in o fika lite men jag kan inte lämna Teddy för då skäller han så vi blir vräkta, men jag tackade i alla fall o önskade honom en bra dag.


Något senare ringer det på dörren, där ute står Lasse o säger att jag o Teddy ska komma in o fika lite för han hade varit ute med sin hund i bilen. Hans hund älskar att vara i bilen o Buster får följa med Lasse överallt. 

Jag blev så glad att han hade tänkt på mig, att han lämnade ut sin hund så för att vi skulle få komma in o fika. Det är helt otroligt att någon bara gör nåt sånt. Jag blev så glad så jag fick tårar i ögonen o genast när jag kom in så skickade jag ett sms till mamma som ligger i Malaga på playan o har det gott o berättade det för henne. 


Han bjöd på en underbart god smörgåstårta . Den var så gräddig o god, det var längesen jag åt nåt så gottigt   


Natten innan så busade jag till det lite. Jag blåste upp ballonger o krusade lite presentsnören som jag satte på hans dörr. Jag hade velat sätta ända uppifrån o ner så att alla i huset skulle se att han fyllde år idag men jag vågade inte riktigt.. Jag får busa till det lite mer nästa gång ... 

Jag var så försiktig när jag tejpade upp ballongerna på dörren så att inte Buster skulle höra mig.. 

Nästa dag ,, idag då jag ringde på o gav honom paketet så frågade han om det var jag som hade fixat till det.. Jag fick en sån varm o go kram.. 

Hade han varit något yngre så hade jag nog banne mig flirtat med honom   


 


Ja det var min o Teddys dag o den blev jättebra. 

Förresten,, sa jag att jag hade en underbar granne   


Dröm söta drömmar, var rädda om er o varandra.


Puss I Pannan ♥

 

Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra

 

Grattis På Din Stora Dag ♥

 

 


Av Anneli Gustavsson - 18 september 2013 18:34


Är det någon som kan gissa vad bilden föreställer ?

 

 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards