Mitt Nya Liv

Alla inlägg under augusti 2013

Av Anneli Gustavsson - 16 augusti 2013 20:04


Jag har väntat o väntat på att telefonen ska ringa  o att det ska vara veterinären.. Jag har tittat på mobilen så den har funkat, så den har haft teckning osv. Det var längesen klockan gick så sakta, jag vet inte hur många gånger jag har tittat på den o den har nästan stått still. 


Halv 3 ringde jag in , jag blev väl lite nervös att hon skulle hinna hem innan helgen o jag ville ha svaren idag men hon hann inte prata då så hon skulle ringa upp mig + att hon hade försökt att ringa innan men jag svarade inte. Ja det har inte ringt här o jag har haft mobilen jämte mig hela tiden. 


20 i 4 ringer mobilen när jag är ute med Teddy o det är äntligen hon. Proverna visade ua,, alltså utan anmärkning, dom var bra.. Ett av leverproven var något högt men inget att oroa sig för.. Detta var ju prover som visar hans allmäntillstånd ... Vi fick en tid den 22 aug kl 08;20 då måste jag lämna honom o det är INGET jag vill göra men jag gör ju det för hans skull. Dom ska se om det räcker att ge honom lite lugnande för dom ska ta prover från tumörerna han har runt analen. Man är ju känslig där så det kanske inte räcker med lugnande då får dom söva honom.. Det ska skickas vidare sen för undersökning o dom proverna MÅSTE vara bra,, det får INTE vara nåt fel då vet jag inte vad jag gör.. 


När han ändå är sövd så ska han få sin spruta, dom ska klippa klorna så slipper han det när han är vaken. Han tycker inte om när man klippar klorna.. 


Stackars min lilla bebis, jag är så ledsen o rädd att det ska vara nåt fel.. Det får det bara inte vara. Det kommer att bli en lång vecka innan han ska dit igen.  Håll tummarna... Tack.


Barnen har varit hos mig idag o dom har levt rövare båda två =) Jack har växt otroligt mycket o Liam har vuxit till sig på ett mer pojkaktigt sätt.. Dom har varit duktiga o mysiga.. Nina kom hit vid halv 7 o dom åkte ungefär vid halv 8... 


Nu har jag varit ute med Teddy, vi har ätit o nu är det slappa slappa som gäller.. Det är bara skit på tv;n så jag ska se om jag hittar nån bra film på datorn. 


Trevlig helg. 


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 16 augusti 2013 13:17


Mina barnbarn kom till mig i dag vid 10 tiden, nu ligger Jack o sover, Liam tittar på barntv o Teddy ligger i min säng o tittar på när jag skriver. 


Jag kunde faktiskt sova inatt men jag var orolig när jag la mig. Jag låg o tänkte på Teddy o proverna som togs igår. Biopsin som ska göras. Jag bad faktist att han ska få vara frisk, jag gick upp o hämtade mitt armband,, frälsarkransen så den har legat jämte oss inatt. 


Tiden går inte alls idag, jag sitter här o tittar på telefonen o väntar på att veterinären ska ringa men det är knäpptyst. Det är bara tv;n o Liam som hörs. Ja mina egna tankar oxo. 


Även om proverna visar bra så ska han göra en biopsi,, ja det fattade jag det som. Ja jag vet inte, jag kommer inte ihåg vad hon sa, ska höra med henne sen när hon ringer... 


Snälla ring nu....................... Jag vill inte vänta längre. Tack o lov så vet Teddy inget o det är jag så glad för.


Håll tummarna för positiva resultat..


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 15 augusti 2013 18:13


Så fort vi närmade oss veterinären började Teddy skaka o bli nervös.. Vi gick in o anmälde oss o satt sen o väntade på våran tur. 

En kvinna började prata med mig o sa att Teddy var så söt o hade väldigt fina ögon. Vi pratade en stund sen blev det hennes tur att gå in..


Rohde ringde precis när det blev våran tur att gå in så jag sa till henne att jag skulle ringa upp sen. Nu hade jag suttit o varit så nervös i väntrummet, men blev ännu nervösare när vi fick gå in. Teddy stretade emot o ville inte gå in, jag fick dra honom hela vägen in till rum nr 3... 


Djurskötaren var jättegullig, hon frågade om jag hade tempat honom men det hade jag inte gjort så hon tog en temp.. Men Teddy skakade så, så jag sa att nu skakar han väl ner tempen så det inte visar något =)

Jo då,, den visade 39,5 så lite temp hade han. Men jag sa att den har nog bara stiget pga att han är så rädd o det trodde dom oxo. 


Veterinären kom in o hälsade på mig, hon hade kalla händer, jag hörde inte vad hon sa att hennes namn var. Jag bara tänkte,,, jag vill ha hem Teddy o han får inte vara sjuk, jag vill ha hem Teddy  o han får inte vara sjuk,, snälla låt honom inte vara sjuk.

Hon frågade ut mig lite om han bajseri o hans blödningar. Sen skulle hon lyssna på honom men det var inte lätt för hon hörde hans skakningar, men det hon hörde lät bra. Hon tittade i öronen för han har lite eksem, men det såg ganska bra ut, lite rött i hö-öra. 


Hon frågade om han har några problem med analsäckarna, men det är inget som jag har märkt nåt av. Hon klämde för att se hur det såg ut där o det såg bra ut, inga blödningar. Han hade en fistel under analöppningen o det är lite den som blöder i bland men även från analen kommer det blod. Hon undersökte o Teddy var så duktig, trots att han höll på att skaka sönder. Men jag stod o pratade med honom hela tiden. 

När hon sen undersöker runt analen så säger hon att han har knölar,,, flera knölar som är väldigt ojämna. Hon frågar om han har haft dom innan , eller hur länge han har haft dom. O dom har funnits där ett tag. Hon fortsatte att undersöka honom o vill ta lite prover..


När hon är klar med undersökningen så frågar jag hur det ser ut ? Då säger hon att hon kan inte avgöra nåt nu utan vi skulle ta blodprover, sen ska hon kontakta mig i morgon för svaren o sen ska han komma tillbaka för att göra en biopsi... Först ska dom försöka dra ut o se om det är nån vätska, ja nåt sånt sa hon. Sen ska dom ev klippa en liten tårtbit om det skulle behövas. 


När hon säger till mig att han har knölar o att dom kan vara godartade eller vara tumörer så blev jag kallsvettig, kroppen kändes som bubbelvatten på mig.. Jag frågade även att jag visste att hon inte skulle kunna ge mig nåt snart NU om det kan vara nåt. Vi ska avvakta tills i morgon för att sen bestämma mer. 


När hon sitter o skriver lite på datorn så säger hon oxo att vi måste ta med i beräkningen att han faktiskt är gammal o ta det därefter. NEJ NEJ NEJ NEJ tänkte jag,, inget sånt. Han är frisk o han ska leva med mig i många friska år till. 


Teddy fick bandage på lilla benet o sen fick vi åka hem. Han var helt slut så han la sig i buren o var tyst hela vägen hem. Han ligger i min säng nu o sover, han har äntligen fått äta mat .. Mormor hade gjort spagetti o köttfärssås så det har vi smaskat på nu. Jag ska snart väcka honom så vi ska gå ut lite.. 


Jag ska hålla koll på hans bajsande o det gör jag alltid för jag vill veta så att det är normalt.. 


Jo veterinären frågade oxo vad han får att äta, så jag svarade att han får blötmat, torrfoder o frolic.. Hon frågar om den är rätt anpassad till Teddy o jag svarar tveksamt jaaaaa, vad då ?

Jo säger hon, han är ju gammal nu, han ska ha mat för seniorer... Jag svarar , ja herre gud, han ÄR gammal. Det slog mig när hon sa det.. Han är faktiskt gammal 12 ½ år... Jag ser honom inte som gammal, han är ju min bebis. 


Ja det var vår eftermiddag. Håll tummarna att allt kommer att sluta lyckligt med Teddy.. Han behöver alla tankar han kan få.


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 15 augusti 2013 13:56


Nu har jag gjort iordning så nu sitter jag o dricker mitt kaffe. Väntar på att tiden ska gå så vi ska åka in till #veterinären. Usch usch o dubbel usch, jag är så nervös för vad dom ska säga om Teddys lilla rupma.. 


Hoppas allt går bra o att det inte är nåt större fel. Håll tummarna ....


Ha en bra dag allesammans.


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 14 augusti 2013 16:09


Oj vad det regnar ute nu,,, ja lika fort som hösten kom slutade sommaren   


Jag håller på att #tvätta o det är ju inte det roligaste man kan göra. Men det är skönt när det är gjort. 


Jag ringde innan till Telenor o frågade om dom hade en telefon som jag kan låna medans min är inlämnad o det hade dom, jag ska åka dit lite senare o lämna in den. Så börjar vi om från början ,,,,,,,,,,,,,igen.


Har även ringt o beställt en tid till veterinären till Teddy,, i morgon kl 15. Vilken tur att han inte vet vart han ska , för han är så rädd för dom.. Han får inte äta 6-8 timmar innan pga undersökningar. Det är så att han har en tid blött ur analen o nedanför , det är ju sånt som kan hända, det kan ju hända även oss människor. Men nu kom det lite slem så jag vill kolla upp det + att det är dags för #sprutan.. 


Javisst ja, jag ska ju ringa min #svärdotter oxo, jag ska ev ha barnen lite.. Skojigt värre =)


Får vänta med att gå ut med Teddy han vill i alla fall inte vara ute när det regnar. 


Ha en bra kväll.


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 13 augusti 2013 21:52


Den ska bli så lång som en kvarts mara,10 549 m, för sedan tänkte jag föreslå för Destination Jönköping om en lokal tävling som ska heta : Jönköpings halsduksmaraton. Vi håller på tills vi har stickat tillräckligt långt för längden på en halvmara.


Vad tror ni ? Kan vi fixa detta ?



Du som ska vara med i tävlingen så här funkar det ;


Du sitter hemma eller var du vill & stickar. Alla ska lägga upp 50 maskor på sticke nr 5 o lite tjockare garn..

 

Ni kan klicka på bilden så kommer ni till fb-sidan som håller i detta. Där kan ni vända er till Ninnie om ni har några frågor..

 

Har du garn över, så får du gärna skicka till mig för jag har inget,,,,, än =)

 

Skriv en kommentar så får ni min adress. Jag hoppas att många hoppar på detta nu. 

 

Kom igen så stickar vi loss =)

 

 




Av Anneli Gustavsson - 13 augusti 2013 20:37


Inatt hade jag världens underbaraste dröm. Jag kommer inte berätta om den, det ska man inte göra om man vill att den ska gå i uppfyllelse. 


Det har varit skitväder i 2 dagar nu. Regn , grått o kallt, knappt nån sol. Ja är det hösten som redan har kommit ? Hoppas verkligen inte det.


Idag fyller Rohde 70 år,, Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra säger jag till henne.. Hon har blivit uppvaktad jättemycket med fina blommor .. Ja hon har inte fått nån av mig än, men jag ska köpa till henne.. 


Känner mig fortfarande låg o det blev inte bättre av att mina flickor i Estland inte "hinner" med mig längre. Jag har skrivit till dom o jag har sett att meddelandet är läst inne på fb men jag får inget svar. Det gör ont i hjärtat för jag saknar dom så otroligt mycket. 


Jag måste beställa tid så Teddy får sin spruta o klorna klippta.. Jag måste själv beställa en tid till optikern för jag ser knappt längre. Kanske är därför som jag har ont i huvudet ?


Jag måste köpa en ny patron till mina bubblor,, den tar slut nu ikväll.. Jag kan inte vara utan mitt bubbelvatten. 


Jag har varit i kontakt med Telenor idag igen. Reklamation skulle ringt mig igår, så jag ringde upp , dom hade gått så dom skulle ringa mig idag, jag ringde upp o jag fick inte prata med dom. Jag fick istället prata med en Emil som sa att reklamation hade sagt att jag måste lämna in min #mobil igen till verkstaden eftersom den inte funkar. Det är 1 år sen jag gick över till Telenor o den har knappt funkat alls. Jag sa till Emil att jag hade blivit lovad en reklamation så jag bad att få prata med Katarina som jag pratade med i helgen. Han skulle försöka så hon skulle ringa upp mig.  Telefonen ringde ett par signaler sen las det på. Det ringde igen o det var Katarina, jag frågade om det var hon som ringde för nån minut sen o det var det. 

Det går oftast inte svara i telefonen, telefonsvararen går på osv.. Ja det är mycket som händer med min mobil,, men tyvärr är det såna saker som INTE ska hända... Det som SKA hända händer INTE. Nooo way,, så smidigt ska det inte vara. 

Jag pratade klart med Katarina, jag ska lämna in mobilen igen o hoppas att jag får en låne telefon, men det är inte säkert jag får, det beror på om det finns någon inne.. Ja gör det inte det så får jag helt enkelt vara utan telefon tills min skitmobil kommer tillbaka igen,,, ja ni vet den som INTE funkar så bra =)


Så inget blir som dom säger.. Alla säger olika,,, baaaaah så tröttsamt.. 


Jag fick i alla fall reda på av Katarina att Telenor visst garanterar att man ska ha teckning inomhus.. Det sa dom till mig när jag ringde en av gångerna att man är inte alls garanterad teckning inomhus,, bara utomhus o det var upp till mig att ta reda på sånt... Visst är dom gulliga på Telenor...............................

OM mobilen skulle funkat så hade jag kunnat vara helnöjd, förutom att han som "sålde" in mig till Telenor ljög om priser o allt ,,, roligt va =)


Nä nu ska jag titta på en gammal film från 2005 Revolver,, har ingen aning om den är bra.. Ja annars får jag väl leta upp nån på nätet.. 


Hoppas att ni har haft en bra dag. Dröm söta drömmar. 


Puss I Pannan ♥




Av Anneli Gustavsson - 12 augusti 2013 00:01


Jag stängde ner #datorn ganska tidigt o la mig. Jag somnade efter en stund men vaknade ganska direkt. Har en massa tankar om allt o inget.. 

Jag gick upp ett par gånger inatt för jag hade så ont, + att huvudvärken kom tillbaka. Jag måste göra nåt åt den, gå till en optiker för jag ser så förgjordat dåligt. 


Inatt när jag gick upp o gick ut i köket så skrek jag till. Där blir jag mött av en sån stor spindel den var drygt 10 cm om man räknar benen o den jävlen hoppade upp på min ena fot så jag dansade runt i hallen. 


Snabbt som ögat springer jag in i sovrummet o hämtar min kamera,, ja jag har sagt att alla som kommer hit får modella o betalar man inte för sig så åker man ut. Så nu är det bara jag o Teddy kvar i #lägenheten.


Tidigare gick jag ut o satte mig för jag ville se om jag såg nåt meteorregn.. Det var stjärnklart o jag såg 2 meteorer på ca 20 minuter. Jag ville inte sitta längre för det blev så #kallt.


Nu ska vi, jag o Teddy snart lägga oss. Det är ju en dag i morgon oxo,,, får vi hoppas.. Usch vilken tanke jag fick nu, tänk om jag inte vaknar upp i morgon ? Nej nu kommer jag säkert ligga o fundera på det oxo. 


Nä här kommer en två sötnosar o en läskig spindel..


       

Mitt lilla hjärta satt ute en stund innan i dag.


 

Den här lilla sötnosen fotade jag oxo.. 


   
Titta så #lurvig o go den är.. Jag ville ta den i handen men jag vågade inte .. Dom säger att det bränner som tusan.


Hoppas att ni har haft en bra dag. Var rädda om er o varandra. Dröm sött.


Puss I Pannan ♥


Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards