Mitt Nya Liv

Alla inlägg under juni 2013

Av Anneli Gustavsson - 17 juni 2013 22:18


Ja alla flickor, akta er för den här mannen. Man o man kan ju diskuteras ,,, det är nog mer än ryggradslös jävel.


 


Klicka på bilden så finns det att läsa på aftonbladet.

Av Anneli Gustavsson - 17 juni 2013 20:14


Det är så trevliga grannar här runt om där jag bor. Nyss när jag gick ut med Teddy så hörde jag dragspel o jag visste ju vem det var som satt o spelade.. Olle, de är en go gubbe.. Jag gick sakta så jag hann att lyssna lite så han hann sluta på låten o vi började prata. 

Han satt på sin balkong medans jag stod nedanför , han frågade om jag hade några önskemål o jag sa att just nu kommer jag inte på en endaste låt. 

Men sen kom jag på en underbar låt. We ´ll meet again o den började han spela. Jag började rysa o ögonen tårades, det kändes så speciellt o det var så mysigt. Just då i den stunden fick jag känna mig speciell när han sa att han spelade den bara för mig,, fånigt va =)


Jag ska försöka samla ihop våra grannar så ska han få spela ute på gården för oss. 


Här kommer låten, njut för fullt..




Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 15 juni 2013 13:00


Jisses vad jag har kämpat med mitt hår, det är så kort så jag kan knappt göra nåt med det. Jag smetade i en massa skum o fönade det, sen tuperade jag det o det tog 30 min. På med en massa spray så att det ska hålla, ont i armar, nacke o rygg, svettig i huvudet. Bidragit lite med att förstöra ozonskiktet, fy mig =)


Himlans tur att jag gjorde pajen igår så jag slapp stå med den idag. Ska bara klä mig, gå ut med Teddy o sen köra honom till hundvakten.. Jag vill inte ta med mig honom för han blir så stressad när det är mycket folk , sen gillar han inte om det blir för varmt. 


Det är mamma o hennes syskon som har "ställt till det" med träffen så det blir syskon, syskonbarn osv, sen blir det några kusiner till dom oxo. Trevligt värre ska de bli... Har laddat med min lilla kamera, orkar inte dra med den stora. 


Hoppas att det inte börjar regna så vi kan vara ute, just nu ser det ljust ut i alla fall. 


Ni får ha en härlig lördag. Var rädda om er o varandra. 


Puss I Pannan ♥



Av Anneli Gustavsson - 12 juni 2013 23:28


Det har varit härlig väder idag, jag har legat o gottat mig i solen. Nu skulle det visst bli dåligt ett par dagar, det hoppas jag är fel... Eller ska sommaren bli som den var förra sommaren med regn o grått ? Nä sol o varmt ska det vara.


Idag hade jag en klipptid o jag är alltid nervös, jag är nästan lika nervös som när jag ska gå till tandläkaren. Nåja, jag känner Anette o vet hur hon klipper men det är lite pirrigt ändå. 


Sen jag var lite har jag haft blondt hår, när jag blev äldre så har jag slingat håret för jag ville vara ännu blondare o jag trivs verkligen som blond... För några månader sen så permanentade mamma mitt hår o det höll på att bränna sönder allt för mig, det blev så risigt så jag fick åka o klippa av mig ganska mycket o nu var det dags igen.. 


Jag hade lite slingor kvar, men det var så risigt så jag sa till henne att klippa det ganska kort. Jag har nog aldrig varit så här kortklippt innan.. Det risiga försvann o så även mina slingor. 


När Anette frågade om längden var bra o jag var nöjd måste jag sätta på mig glasögonen för att kunna se ordentligt o jag skrek rakt ut................ - Va fan vad mörk jag har blivit !!!! Så här vill jag inte vara !!!

Anette frågade om jag inte hade den här hårfärgen för hon blev förvånad oxo.. Jag sa till henne att sen jag gjorde min gastric bypass operation så har mitt hår varit så konstigt.. Först fick jag såna krullor o nu är det rödbrunt.. 


När jag kom hem så tittar mamma på mig o frågar om jag har färgat mitt hår ??? 

Nä, hur 17 skulle hon hinna det på den korta stunden jag var borta...............


T.o.m mamma trodde att hon hade färgat de ,, hon skrattade o sa att det var rött oxo men det har du fått efter pappa hahahahahaha ... Kul va =))


Så nu är jag mörkare än mörkast med lite rött i. O kort som tusan....... Nu ska jag hoppa in i duschen o riva runt i skallen o hoppas att det känns bättre i morgon när jag har vaknat =)


Vi får hålla tummarna att det blir solväder o varmt. Hoppas att ni har haft en bra dag.

Dröm söta drömmar.


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 10 juni 2013 00:08


Härom dagen hittade jag en liten besökare hos mig o självklart hämtade jag min kamera o fotade. Alla som hälsar på måste fotas så nu vet ni det =)

Jag fick till riktigt grymma bilder så här kommer dom.


         


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 7 juni 2013 23:00


Jag sitter o tittar på Vid din sida som jag har sett så många gånger. Jag älskar den filmen. Den påminner mig om en vän som fick cancer. Hon har 4 underbara barn men hon hann aldrig se sina fina barnbarn. 

Vi lärde känna varandra när hon o barnen oxo bodde här där jag bor. Jag träffade henne ute en dag då berättade hon att hon skulle till läkaren för att hon hade ont i sidan/ryggen så jag önskade henne lycka till o sa att om det var något fick hon gärna höra av sig.

 

En dag ringde hon o jag blev lite förvånad för jag hade väl inte väntat mig att hon skulle ringa så utan att vi mer skulle träffas ute på gården. Hon var ledsen o berättade att hon hade fått cancer. Den cancern hon fick var ärftlig o hon berättade lite om sin familj. Jag lyssnade på henne o jag började gråta tillslut för jag tyckte det var hemskt att en sån ung o levnadsglad människa hade fått den diagnosen. Jag sa till henne att hon fick förlåta mig o mina frågor men jag visste ju inget om just den cancern hon hade fått så jag ville ju veta o hon svarade på mina frågor. 

 

Hon hörde av sig till mig flera gånger o vi pratade. Hon sa att när hon försökte prata med vissa av sina vänner så kunde dom inte utan avslutade samtalen fort, så gör man inte utan man lyssnar o låter den som behöver få prata av sig. Det handlar om vännen som är sjuk o inte någon annan. Hon tackade mig flera gånger för att jag lyssnade, jag skulle inte kunna tänka mig något annat...

 

När det gäller filmen o hur den påminde mig om min vän, det var när Isabel hjälpte Jackie att ta kort på den tiden som fanns kvar så att barnen skulle ha minne från deras sista tid.

Min vän Lena frågade mig om inte jag kunde göra det för henne så att hennes barn skulle ha foton från deras sista tid, så jag var hos dom några gånger o fotade. Detta var mellan 2006-2007 om jag inte minns fel. Mitt minne är inte som det ska.

 

Jag kommer ihåg en av gångerna då var det bara den äldsta dottern o Lena hemma o vi var ute i trädgården, jag satt i bakgrunden för jag ville inte störa dom. Dom pratade o var som vanligt o deras sätt att se på varandra gjorde mig rörd. Medans jag satt där sa jag till mig själv att jag hoppas verkligen att bilderna blir fina för det här ögonblicket skulle inte gå i repris.. 

 

Den äldsta dottern la sig i gräset o deras hund låg jämte henne medans Lena satt i en stol en bit ifrån o tittade på sin dotter. Man såg hur stolt hon var över henne,, ja det var hon över Alla sina barn. Precis i det "magiska" ögonblicket där Lena ler mot sin dotter är det ett sånt vackert moln över oss o det molnet kan jag se framför mig än idag. 

Det var jättejobbigt för mig när hon bad mig att ta lite kort för jag var så rädd för vad som skulle kunna hända, men jag ville inget hellre än att ställa upp för dom o det är jag glad för att jag gjorde. Det betydde mycket för mig oxo.

Lena o jag pratade om allt o när det hade gått lite längre med cancern, ja det hade gått så långt så hon o barnen visste hur det skulle sluta,, usch jag kan ju inte ens skriva om det. 

 

Jag satt hemma o jag tänkte väldigt mycket på Lena o hennes barn o vad hon betyder för dom o för sina vänner o vad hon hade kommit att betyda för mig oxo. Mina tankar som jag hade ville jag inte hålla inom mig för det var så jobbigt. Jag skrev o jag skrev, slängde brevet o skrev igen. Sen sparade jag ett o tog med mig det till Lena en dag. Jag ville ge henne det medans hon levde men jag visste inte om jag vågade, hon kanske skulle ta illa upp. Men jag tog in henne till hennes sovrum o sa att jag tänker på dom mycket o att det jag tänker har jag skrivit ner o jag ville att hon skulle få detta medans hon lever. Jag sa oxo att hon inte skulle ta illa upp för jag menade inget illa.

 

Hon satt tyst o läste det jag hade skrivit o tårarna trillade på oss båda o hon var glad att hon fick läsa det. Hon sa att hon skulle ge det till sina barn en dag.. 

 

Jag kommer alltid att tänka på Lena o hennes barn när jag ser den här filmen o jag gråter o kan inte sluta gråta.. 

Ofta när jag ser på molnen så ser jag hur Lena finns där ibland dom o flinar som hon gjorde =)

 

Hur kommer det sig att det oftast är den som är sjuk som är starkast ??

 

Jag var ofta ledsen när vi träffades, men det var ju för att jag visste hur det skulle sluta. Jag bad henne om ursäkt för att jag inte var stark o stöttade henne då sa hon till mig att den dagen hon inte skulle vara stark längre så skulle jag bli det åt henne o det stämde..

Jag sa oxo till henne att jag ville att hon skulle komma o besöka mig o det har hon gjort på olika sätt ♥

 

OM ni inte har sett den här filmen, gör det. Den är underbar..

 

Dröm söta drömmar.

 

Puss I Pannan ♥

 

 

Av Anneli Gustavsson - 4 juni 2013 17:04


Jag sitter o kollar lite på husfruarna från Oc när det ringer på dörren. Därute står söta Lukas min fd granne.. 


Lukas - Anneli jag har slagit mig.

Jag - Men vad har du gjort då ?

Lukas - Jag ramlade ner från en trappa.

Jag - Oj då,, kom in så ska jag hjälpa dig. Slog du dig nån annanstans ?

Lukas - Nä, men det gör ont.

Jag - Men man ska inte ramla i trappor, du ska ju gå försiktigt (jag skojade lite med honom)

Lukas - Hahaha jaa jag vet. 

Jag - Nu kan det göra lite ont men jag ska ta det försiktigt. 


Jag tvättar av såret, det var rent o fint men jag ville ändå ta lite.. Sätter på ett stort plåster, tur att jag hade det hemma för Liam är galen i plåster o ska ha det jämt när han är här. Självklart får han det =))


Jag sa till Lukas att han ska vara rädd om sig o det lovade han att vara. Han hade även med sig en kompis som var rädd för hundar så han tyckte nog inte om Teddy.. Jag sa att jag vet när man är rädd för hundar så spelar det ingen roll om jag säger att Teddy är snäll, men det är han. Så medans jag plåstrade om Lukas stod killen  i hallen o det gick jättebra. 


Nu är dom ute o leker igen. Det är så mysigt när dom ropar på mig, pratar med mig eller kommer till mig om det är nåt. 


Nu ska jag fixa lite mat, ha en härlig kväll. 


Puss I Pannan ♥


Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards