Mitt Nya Liv

Alla inlägg under november 2012

Av Anneli Gustavsson - 12 november 2012 14:00


God morgon, ja de är ju inte morgon nu men jag har legat till för en ½ timme sen MED värk o migrän.. Japp de stämmer. Men de är mycket bättre nu så att jag ska ner o träna,,, äntligen.

Jag satte på kaffet innan så nu njuter jag för fullt, har även ätit lite keso o yoghurt så nu står jag mig tills jag kommer hem igen.


Nu är de en ny vecka, nya utmaningar.. Om 3 dagar fyller mamma år så vi ska fira henne på fredag. Då kommer sonen, svärdottern o barnbarnen oxo dit.. Sen så hoppas jag att mitt stora troll får stanna kvar hos mig över natten..


Men just nu idag är de måndag o snart träning så jag måste åka. Ha en bra dag allesammans..


Puss I Pannan ♥

Av Anneli Gustavsson - 11 november 2012 21:21


Jag va helt snurrig när jag vaknade i morse. Jovisst är jag ofta snurrig men idag trodde jag att de va måndag o jag blev både arg o lessen..

Varför ?

Jo för att jag vaknade med världens huvudvärk o ont i axlarna/nacken så jag trodde inte att jag skulle kunna träna.. De tog säkert ½-timme innan jag förstod att de bara va söndag o jag blev något gladare. 

Dagen har inte varit rolig alls, jag har försökt bli av med skallevärken.. De blev bättre på eftermiddagen men nu kommer den tillbaka igen.


Jag ska strax hoppa in i duschen o sen blir de tidigt i säng för i morgon SKA jag träna... De blev inget tränande den här veckan o de har faktiskt varit trist.. Så nu får ni gärna hålla alla tummar o tår att min skallevärk försvinner till i morgon.


Hoppas att ni har haft en härlig helg. Min har varit bra som vanligt.. 


Jag pratade en sväng med Liam härom dagen,, ja han är riktigt go den lille trollungen. Jag sa att jag hade köpt 2 saker till honom så han undrade vad de var för nåt.. Men jag sa att jag inte kunde säga de utan de får han se nästa gång han kommer hit.. 

Då började han gissa på en massa tokiga saker,,, bla en bajs dörr o jag sa att de va rätt gissat... NÄÄÄÄÄ skriker han då o skrattar för fullt.


Dröm sött alla goa människor,,,, o särskilt DU får en go puss ;o)


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 11 november 2012 17:01


Ja dom ska verkligen hyllas för allt vad dom gör.. Jag ser inne på deras facebook sida hur dom jobbar o sliter, o de är så många frivilliga som hjälper till. 


Dom får ihop team som ger sig ut o letar, dom är helt otroliga.  Anna hade tur att Missing People fanns där ,, ja att dom finns överhuvudtaget. Så många som dom har hittat, tyvärr är inte alla vid liv men dom ger inte upp.


Gå in o stötta dom, hjälp till ni oxo. 


Deras hemsida Missing People Sweden


Deras Facebook 


 

MPS behöver din hjälp!
Just nu arbetar vi hårt för kunna att snabbare hjälpa anhöriga vars släktingar försvunnit. Vill du hjälpa oss?

Skänk ett bidrag via via Bankgiro 831-8644 eller med kreditkort via Paypal: Klicka HÄR 

 

Inget bidrag är för litet eller stort. Hjälp oss rädda liv! 




Missing People Sweden är en ideell förening där ingen får lön eller ekonomisk ersättning, alla gåvor går till att kunna genomföra skallgångar över hela sverige. 
Vår verksamhet är beroende av hjälp från privatpersoner och företag som är villiga att sponsra oss. Utan denna hjälp skulle inte vår förening kunna hjälpa personer som behöver oss.


Sedan vi startade i januari 2012 har vi haft över 50 försvinnanden och hjälpt anhöriga med skallgångar, dykningar och hundspårning i bl.a Göteborg, Norrköping, Vadstena, Borlänge och Sundsvall. Men vi vill kunna hjälpa fler anhöriga och snabbare kunna arrangera skallgångar för att rädda liv. Därför är vårt mål är att ha minst en lokalavdelning i varje län som kan hjälpa oss att genomföra skallgångar inom 6 timmar från att vi fått in en anmälan om en försvunnen person. Men för att kunna genomföra detta och förse dessa grupper med den utrustning som behövs för att genomföra en skallgång tex kartor, kommunikationsutrustning, första-hjälpen-utrustning, västar, ficklampor m.m behöver vi er hjälp.



Har du inte möjlighet att hjälpa oss ekonomiskt ber vi dig dela/gilla inlägget så det sprids till så många som möjligt.




Tack för ert stöd!
Styrelsen Missing People Sweden

 

Av Anneli Gustavsson - 11 november 2012 16:47


Att inte vara hos sina barn när de är små är som att be någon gå på bio åt sig.
Gunnel Linde
 
 

Av Anneli Gustavsson - 11 november 2012 00:03


 

Av Anneli Gustavsson - 10 november 2012 22:01


En pojke i tonåren som hade varit på fest överfölls av flera män när han gick hem. 


Vad är de som händer med världen ? Varför i helvete kan inte människor låta andra vara. Vem är de som ger dom rätten att våldföra sig på andra människor ?


Nu får de blir strängare lagar. Lås in alla sjuka människor som våldtar andra.. Dom kan gott våldta varandra o hålla på bäst dom vill. 


Nu ska de daltas som vanligt,,, dom får säkert lite vård o sen blir dom friade. 


När en brottsling får vård är de INGET straff... När vården är avklarad de är då straffet ska träda ikraft .. 


Sluta o dalta på de här sättet .. Man kan inte bli annat än mörkrädd...


 



HÄNG UT ALLA BROTTSLINGAR MED NAMN ADRESS & FOTO !!!



Av Anneli Gustavsson - 10 november 2012 18:30


Man kan inte fatta hur de kan ha gått så långt som de har gjort... De är sant de man säger för man fattar inte de. De finns inte i ens verklighet.. Man har börjat leva i en helt annan värld än den man är "född" till. Jag kan ju bara säga hur jag själv upplever de.

När man börjar gå upp i vikt så säger man att ett par kilon spelar ju ingen roll.. Sen drar man på sig ytterligare ett kilo för just de här lilla kilot märks ju inte utåt.. Sen kanske man ställer sig på vågen o säger blir nästan lite glad att jag inte hade gått upp mer i vikt än jag hade gjort hittills... 

Ja men då spelar de ingen roll om jag köper den här "lilla" godispåsen, den kan jag unna mig för jag hade inte gått upp så mycket som jag trodde..  Detta gäller helgerna,, sen kommer man till vardagen.. Asch jag är allt lite sugen på den här lilla biten.. Ja jag har varit så duktig så jag kan faktiskt unna mig den utan att behöva få dåligt samvete.. Sagt o gjort, jag har köpt den. Detta kanske va en tisdag.. Sen kommer ju helgen o de är då man SKA unna sig nåt, så de blir en påse godis.. Man äter, njuter o hoppas att de ska räcka hur länge som helst.. Påsen tar självklart slut ganska fort o där sitter man o är godis sugen. Ok, jag kan åka ner i morgon lördag o köpa bara nåt litet.. Sen är de ju snart helg igen.. Åker ner o handlar nåt "stort" litet gott o njuter, men va fan de tar ju slut alldeles för fort. 

Jag tycker ändå att jag har varit ganska duktig o inte ätit så mycket godis i helgen o känner mig lite stolt..


Veckan kommer o jag blir sugen nästa gång jag är o handlar,, de är ju faktiskt lille lördag idag o då kan jag ju ta en liten bit,,,,, eller några små bitar.. Gott gott o helgen kommer så de blir ännu mer godis..

De blir snart,, ja kanske inte varje dag men jo nästan varje dag i veckan + helgen.. 


Så här fortsätter de..


Till slut så finns de inte längre nån  vänskap med speglarna man har, själv hade jag bara en badrums spegel så jag hade med andra ord ingen underkropp ( dom andra hade jag kastat ).. Jag såg bara från huvet o ner till brösten o de såg ju jättebra ut.. Eller ,, ja jättebra va de inte för de har jag aldrig tyckt men de va helt ok. O jag va inte alls överviktig. 

Visst hade jag blivit lite rund om kinderna, men de va inte så de störde.. O brösten ja dom va ju skitläckra ,, stora bomber o jag älskade dom.. Jaa de är väl de enda på mig själv som jag älskar/älskade.


Man förlorar sin verklighet o lever i en lögn, men de inser man inte då.. Jag ljög ju även för mig själv o de är de värsta man kan göra. Därför vill jag säga högt nu OM jag fuskar så andra får reda på de, ja de kan ta lite tid innan jag vågar erkänna men jag har hittills gjort de.. 


Hur som helst, när jag såg den nya serien Aldrig mer fet så lyssnade jag noga på dom, kollade hur hon gjorde osv. 

Jag ställde mig frågan OM jag hade klarat av att gå ner i vikt utan min gastric bypass operation ?  Oj oj den frågan har jag ställt mig så många gånger i så många år.. Även innan jag gjorde operationen.

NEJ - de hade gått så långt o de sa min läkare oxo.. Operationen va inte bestämt på en kvart, jag har provat på allt som läkaren har bett mig om + att jag har gjort de jag kan med viktväktarna osv osv osv. 


Alla sätt jag har provat på har varit fel,, ja jag ska väl inte säga fel utan jag har gjort fel. Jag har bantat i perioder o de är de man inte ska. Man ska ändra inställning till livet, de är en stor omställning. Du måste först börja med de psykiska, du måste veta vad de är du ger dig in på. Detta gäller inte bara några månader, de gäller resten av livet.


OM jag hade tagit tag i min FET-vikt bra mycket tidigare, så kanske jag hade klarat av de med hjälp från andra utan en operation. 


Tjejen som kämpade i programmet va så duktig, de va helt otroligt att hon klarade av de.. De är jättebra om man klarar de utan en operation för den går inte att få ogjord.


De är INTE alla som klarar de på egen hand utan måste få hjälp med den här operationen, jag tycker att man ska överväga de väldigt noga innan man bestämmer sig. Läs på allt som finns, prata med människor som har gjort en operation. Ställ frågor till dig själv,,, som tex har jag gjort allt jag kan ?


Operationen är ett verktyg o även om du använder dig av detta verktyg så är de Du själv så får göra jobbet resten av livet... 


Ah nu har jag svamlat tillräckligt.. Ha en mysig kväll.


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 10 november 2012 16:03


Här kan man följa försvinnandet minut för minut..Klicka på bilden.

Jag har tänkt flera gånger på Anna o hennes familj,, vilken jädrans tur dom har haft att hon fick komma hem igen.

 


Undra varför aftonbladet o expressen inte publicerar hans foto i tidningen när den redan ligger ute ?

De är ju för tusan bättre om man får se förbrytaren..  


HÄNG UT DOM !!!


 

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards