Mitt Nya Liv

Alla inlägg under oktober 2012

Av Anneli Gustavsson - 10 oktober 2012 20:36


Jag tycker om att titta på Svenska Hollywoodfruarna, men jag tål INTE Gunilla "Pörsson" Persson.. Hon är en hemsk o vidrig människa som inte håller sig till sanningen. 


Hittade ett roligt klipp o de är så vansinnigt roligt o väldigt likt.. 


Av Anneli Gustavsson - 10 oktober 2012 18:39


De va nog meningen att jag skulle gå på min promenad o ta de lite lugnt idag.. Först pratade jag lite med Lukas tror jag han heter,, en av cykelkillarna.. Sen när jag hade kommit nästan 1 km så träffade jag på Sanna så vi blev stående en stund o hon berättade att hon hade blivit hundbiten över låret av en hund som stod bunden inne i stan. Hunden hade bara attackerat henne utan att hon gjorde något. Hund ägaren berättade att den hade lite sociala problem så de va ju riktigt smart att binda en hund bland mycket folk.. Jag kan bli rätt förbannad på såna människor.. Hoppas att de löser sig Sanna.. 


När jag hade kommit ytterligare en bit så kom en ung tjej gåendes med en jättefin häst o den va jag ju tvungen att klappa o gosa med lite så där gick tiden för mig.. Skit samma, de fick alltså ta den tid de tar idag på våran promenad helt enkelt. 


Vi fortsatte rundan , de va skönt men de började bli ganska kallt.. När vi hade gått ca 3 km så kommer de en flicka på sin cykel o frågar om hon får klappa Teddy, visst får hon de så vi blir ståendes o prata ett bra tag.. Jag frågar om hon får cykla ensam o om hon har frågat sin mamma o pappa o de hade hon gjort. Hon berättade var hon bodde, hon verkade så säker så jag tänkte att de är inga problem för henne att hitta hem. Men hon tar av där jag går o tänkte väl att hon kanske ville ta samma väg.. Hon cyklar lite i förväg o sen vänder hon ,,, hon säger att hon har nog cyklat lite fel ändå.. O säger att hon ska ta av mot indianbyn som vi kallar de... Sen säger hon att hon ska cykla igenom skogen, men jag fågar henne flera gånger om hon är riktigt säker på de... Hon säger att hon har varit där med sin pappa, så jag ber henne cykla försiktigt. MEN jag kan inte släppa tanken på att hon ska in i skogen själv, utan frågar henne igen om hon är absolut säker... Hon tvekar lite o jag får panik,, ALDRIG i livet att jag låter henne cykla själv i skogen.. Jag frågar om hon inte kan cykla den vägen hon kom hit så vet hon att hon kommer hem ordentligt. Men hon tycker att de blir för långt att cykla. 

Då berättar hon att hon bor i Norrahammar o de är en bra bit för en liten 7åring att cykla. Jag vet inte vart den vägen leder i skogen så jag säger till henne att hon inte får cykla där själv, jag följer med henne.. Jo innan vi går iväg så frågar jag om hon kan sitt telnr, men de kan hon inte så de är bara att traska iväg, så att hon kommer hem för jag antog nu att hennes föräldrar va oroliga. 


De tog en stund att komma igenom skogen o vi hamnade i Norrahammar som hon sa, så lite koll hade hon ju. När vi är nästan hemma så kör de upp en bil jämte oss , jag förstod att de va mamman. O hon  va så orolig, hon frågade var A hade varit nånstans ? Jag förklarade att vi hade gått genom hela skogen från Taberg, då höll mamman på att tappa hakan.. Flickan hade sagt att hon skulle ta en runda runt omkring där dom bor, men hon hamnade långt bort.. Alldeles för långt bort. Tur att flickan va duktig på att cykla, o hon va rädd om sig. Men tänk om hon hade "hamnat" i en elak människas händer....  De va så skönt för mig att jag följde henne hela vägen hem, annars hade jag inte kunnat släppa detta. Jag hade varit orolig för henne... 


Mamman va så tacksam, hon körde mig o Teddy hem för de blev så kallt o jag fick ganska ont i ryggen.. Dom va glada att A kom hem o jag blev glad för att hon körde hem mig.. 


De va nog nån mening med att jag skulle stanna o prata med alla idag så jag träffade på lilltjejen.. Jag är så glad att hon är hemma hos sig nu....


Nu ska jag fortsätta med tvätten, för se om jag dammsugar klart idag . Måste dricka lite kaffe o tina upp nu.. 


Ha en mysig kväll.


Puss I Pannan ♥



Av Anneli Gustavsson - 10 oktober 2012 18:27


  1. Anneli Gustavsson
  2. 10 oktober 2012 - 18:33
  3. Träning - Gång
  4. 4,4 km
  5. 1:30:00
  6. 20:27 min/km
  7. 0 / 0
  8. Visa detaljerad info om rundan
  9. De blev en intressant promenad med mycket prat o en flicka som hade irrat bort sig. Följde henne hem, jag vågade inte lämna henne själv. Mamman körde hem oss, de va för kallt att gå hem. Blev inte så långt som jag hade tänkt mig, huvudsaken va att tjejen kom hem.

    STEG 6653
    KCAL 177,53

Av Anneli Gustavsson - 10 oktober 2012 15:50





Jo,, men de tror jag.. Eller de beror ju på vad man ska göra för nåt =)))


Av Anneli Gustavsson - 10 oktober 2012 14:43


Har precis pratat med en tant på f-kassan för jag vill fylla i rätt när de gäller att ansöka om nytt bostadstillägg.. Jag pratar alltid med dom varje gång jag ska fylla i de så slipper dom skicka tillbaka osv.


Den här gången pratade jag med en sån surkärring, hon satt nog bara där o väntade på sin egna ålderspension så hon slapp jobba. Nä usch såna människor ska inte ha nån kontakt med andra människor, särskilt inte om man är i behov av hjälp. Är de verkligen så svårt att bjuda på sig själv o vara trevlig ?


De är nytt nu så man måste skicka in ett årsbesked från banken , så jag fick ringa o be om ett.. Detta kommer att kosta 50 kr eftersom jag redan har fått ett,, de vet jag inte var de finns så jag får väl helt enkelt skylla mig själv o betala.. 

Jag tycker inte att dom ska behöva ta betalt för såna tjänster. Jaja,, jag tycker en sak o dom en annan.


Idag tvättar jag, sen ska jag dammsuga lite. Precis nu gick solen i moln , jag hoppas att jag kan komma ut på en runda lite senare. Måste fixa till lite kaffe för jag är tung i skallen. Gick upp kl 7 i morse o släppte ut Teddy på altanen ,, då va de frost ute o de va så kallt. Kände redan då av skallevärken så jag tog en treo. 


Nu ringde äggklockan så de är dags att gå ut i tvättstugan o slänga in en ny maskin. Weehaaa nu tittar solen fram igen,, härligt.


Ha en underbar dag, va rädda om er o varandra.


Puss I Pannan ♥


Av Anneli Gustavsson - 9 oktober 2012 17:42


  1. Anneli Gustavsson
  2. 9 oktober 2012 - 17:40
  3. Styrketräning - Allmänt
  4. 0 km
  5. 1:30:00
  6. 0:00 min/km
  7. 0 / 0
  8. Tränade på bra idag oxo. De känns så skönt, trots att de gör fruktansvärt ont i musklerna.. 
    Idag va Weronica med, de va  mysigt med sällskap  =) 

Av Anneli Gustavsson - 9 oktober 2012 14:36



Sitter o njuter av mitt kaffe medans jag väntar på att tiden ska gå så jag kan åka ner o träna... Ska snart ringa till Weronica o höra om hon ska gå dit eller om hon ska åka med =)


Har haft en sån snurrig dröm inatt.. Jag gick äntligen ut o de gjorde jag med Annelie, de va bara de att jag hade inga snygga kläder på mig.. 


Vi kom på att HM hade öppet till kl 19 så vi sprang dit fort som bara den för att köpa nåt till mig. De blev en tunika som gick strax nedanför baken på mig.  Sen hade jag glömt att ta på mig en BH o de va de värsta jag kunde glömma.. Jag hittade en en snygg BH så den tog jag oxo.. Men jag förstår inte att jag inte köpte till några leggings eftersom tunikan va så himla kort. Jag gick där o försökte hålla ner den så att ingen skulle slita upp den, men de gjorde dom så baken syntes på mig. 


Mitt i allt kommer en väninna till mamma o hon va så full så hon raglade runt överallt, men jag skrattade åt henne o sa att hon skulle fortsätta ha roligt..


Rätt som de är så träffar jag en kille med stort hår, han ser bekant ut men jag tänker inte mer på de.. Vi pratat o han bjuder på ett glas vin o han vill fortsätta att bjuda ut mig nästa kväll. Jag kunde inte sluta o tänka på var jag hade sett honom så jag frågar lite försiktigt för jag vill inte göra bort mig. Han börjar vissla på en låt o då slog de mig.. De va Garfunkel från Simon & Garfunkel,, jag skämdes så för att jag inte såg vem de va.. 

Vi fortsatte att umgås den kvällen, o medans vi gjorde de så hade jag helt plötsligt med mig min lilla dotter på 3 mån,, de va jättemånga som hade med sig sina barn så de va inget... Hon hade världens mulligaste o goaste kinder, o de va många som sa att hon va så söt o fin. 


De utestället som vi va på, va jättestort. De va som ett köpcentra med olika dansgolv.. De fanns ett lager för dom som jobbade där,, där dom kunde hämta alkoholen o allt som dom sålde o där råkade jag gå in o höll knappt på att hitta ut igen. Dom hade gjort om stället, för jag hade inte varit där på över 10 år så de va kanske inte så konstigt att jag inte hittade...


De va gamla vakter som jag träffade förr som jag hade ett gott öga till, dom fanns oxo på utestället så de va roligt att se dom.  

Jag dansade några danser sen försökte jag hitta en buss som skulle passa så jag kom hem.. Jag vet inte om jag kom hem eller inte för här kommer jag inte ihåg mer.. Nä då, jag va inte berusad, jag vaknade ur drömmen =))


Ja jag behöver väl inte gå ut o svänga dom lurviga nu då, för de gjorde jag ju inatt =)


Ha en bra dag allesammans. 


Puss I Pannan ♥


Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards