Mitt Nya Liv

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2011

Är Så Orolig - Behöver Era Tummar

Av Anneli Gustavsson - 23 oktober 2011 17:47


Usch vilken jobbig helg detta har varit. Jag hade de toppen när Liam var hos mig , då fanns de ingen tid att tänka.. De händer så mycket när han är här o de är jag så glad för. 

Men när han åkte hem så kom tystnaden o tankarna skenade iväg.. Jag är så orolig för gynbesöket,, man brukar säga att man tror att de är nåt sen tror man kanske inte de innerst inne... MEN jag tror verkligen att de är nåt som är fel. 

Jag borde sett till så jag hade fått en tid mycket tidigare. Jag lovar mig själv att jag aldrig mer ska skippa mina besök när jag blir kallad även att jag tycker att det är skitjobbigt att gå till gyn. 


Sen har jag tänkt ganska mycket på morfar,, visst han har haft ett långt friskt o lyckligt liv o det är toppen. Han blev så lessen när han fick ta bort sin gamla hund, så jag hoppas att dom har hittat tillbaka till varandra nu. 


Är de så man gör ?  Hittar man tillbaka till varandra eller är det bäcksvart o helt slut ??


Sen är jag så besviken både på mig själv o på min förbannade vikt.. Att de ska behöva vara så svårt att gå ner i vikt det trodde jag inte. JO självklart vet jag väl att de är svårt att gå ner i vikt,, men jag trodde väl inte att de skulle vara svårt när jag har fått mitt hjälpmedel den omtalade operationen..??!!..


Sitter nu o leker med ett nytt program som jag har fått av min granne Jouko, ja han fick komma hit o hjälpa mig att installera de oxo för de klarade jag inte av. 

Gud så jag önskar att jag kunde klara av lite mer saker än vad jag gör nu..


Tack snälla Jouko för din hjälp ♥


Det nya programmet kan jag fixa med filmer, bilder o musik.. Jaja,, man kan,, men OM jag kan de är en annan femma.. De är de jag försöker klura ut nu.. 

Det heter Adobe Premiere Pro o de är en riktig utmaning.. Men roligt. 


Hoppas att tiden går fort nu till mitt gynbesök så jag får reda på något. De är nu den 25;e ok.. Snälla håll tummarna att allt är bra. Jag behöver verkligen de.


Hur har eran helg varit ? Hoppas att den har varit bra. Ha en mysig kväll, va rädda om er o varandra.


Puss I Pannan  ♥







Mer Trafik till din Blogg !!

De är inte svårt att registrera Din Blogg eller Hemsida.

Känner Ni för de så får ni gärna slänga en röst på min blogg

 BLOGGTRAFIK.NU    MER TRAFIK


BLOGG RIKET

PANELEN     SVENSKA SAJTER 


 MARKNADSFÖR DIN BLOGG HÄR

Gå Med I Blogstart

 BloggRegistret.se     Blogg topplista - <a href=Superbloggen.se" border="0" /> Viktbloggar - <a href=Dietguiden.com" border="0" />

Superblogs  bloggtopplista  bloggtopplista Bloggrank.se

 BlogRankers.com   

 
 
Sussie

Sussie

23 oktober 2011 19:46

Hej vännen!
Det kommer gå bra hos gyn ska du se :)
Lycka till!
Kramar!

http://sussisviktblogg.bloggplatsen.se

Anneli Gustavsson

23 oktober 2011 19:54

Tack vännen. Ja de är klart att de kommer att gå bra,, hoppas jag.
Kramar ♥

 
Kaisa

Kaisa

23 oktober 2011 20:02

Hej Vännen. Jag läser vad du skriver. För mig låter du lite väl hård mot dig själv, tänk på allt som du har gjort, du har ju varit jätte duktig. Varför tror du att något är fel? Beror det på att du känner ansvar därför du inte varit där på länge? Hjärnan spelar oss så lätt ett spratt.... Ger dig en stor kram ♥♥♥

http://andestyrka.blogspot.com

Anneli Gustavsson

25 oktober 2011 12:05

Tack vad gullig du är.
Ja de kanske är så men jag tycker nog inte de ändå eftersom jag har klarat av så mycket innan så borde jag fixa resten, men det är så jobbigt.
Jag har nåt på högersidan som jag känner av hela tiden i natt hade jag lite ont.. Men jag hoppas givetvis att de inte är nåt.
Ha en bra dag kram kram ♥

 
Helena

Helena

23 oktober 2011 22:01

Jag håller alla tummar,tår,hårstrån ,ja allt jag kan och tänker på dig i massor inför ditt otrevliga gynbesök.
Sedan har du jobbigt nu när din kära morfar lämnat dig och tänker ännu mera på vad det kan vara fel osv.
Klart det inte är ett svart hål efter döden..Jag säger som Kewin när han var lite...Mamma..där uppe bland alla lysen finns min mormor va..När vi lämnar blommor på hennes grav så flyger hon ju ner och hämtar dem för att ha dem på bordet där upp..Därför är de borta från graven nästa gång vi kommer förstår du..Sedan när mörkret kommer på vintern tänder de alla lampor där upp..Set du så många döda det bor där uppe...Säger han 4 år gammal och tittar mot himmlen en mörk höst kväll...
Alla tar hand om alla tror jag och han finns på din axel ibland:)
Kramizar

http://hea71.bloggplatsen.se

Anneli Gustavsson

26 oktober 2011 22:56

Ja barn är kloka, man ska lyssna på dom..
Jag försöker alltid säga till andra att de finns ett Nangijala där allt är lugnt o skönt o ingen lider. Men det hjälper inte mig själv.
Jag vill ju att de ska vara så. Så de får vi tro.

Kram kram ♥

 
Tjocka Tanten

Tjocka Tanten

23 oktober 2011 22:02

Jag har tänkt på dig i helgen att du inte varit så aktiv som du brukar, hur det stod till med dig.
Barn är läkande och djur med för den delen. Du har båda och det är lycka för dig, tänk på dem.
Visst är det svårt att förlora någon, jag tänker otroligt mycket på min mormor som dog för 10 år sen, vi stod så nära varanadra. Vi hade hemligheter tillsammans som jag än idag håller hemligt för jag har lovat henne det.
Drömmer om henne, hon är så levande.
Det är tufft att förlora någon man står nära, nu så tänker man bara på alla roliga saker vi gjorde tillsammans. Hoppas att du hittar de stunderna med din morfar.
Nej det är inte mörkt, det är som de säger med tunnel med ljus och man kan se någon som möter en i den andra änden.
Var skeptisk mot detta innan lika så var min farmor det med. Men hon opererade sig och var en hårsmån från döden, hon såg denna tunnel och i andra änden fanns ett barn som studsade en boll, hon har funderat på vem detta kan vara, tankarna gick till min lillebror, men han var bara 3 mån när han dog.
Hon kom aldrig till slutet av tunnel, hon kom tillbaka till livet.
Vikten... jag önskade jag kunde säga vad det är du skulle göra för att få minus på vågen. Du kanske skulle behöva prata med någon som kan detta och kan se vad det är som gör att du inte gå ner i vikt, ibland kan medicin vara en bidragande orsak.
Gyn kommer gå bra. Det är bra att du går för värre kommer det bli om du inte går, för då kommer du bara få dumma tankar och kanske mer ont. Så gå nu, jag kommer hålla tummarna att det går bra.
Styrkekramar till dig.

http://tjockatanten.bloggplatsen.se

Anneli Gustavsson

24 oktober 2011 21:43

Tack vännen vad gullig du är. De har varit några jobbiga dagar nu.. Men de känns något bättre. Hoppas att de går bra i morgon oxo så ska de bli skönt att släppa allt.

Javisst har jag både ock o de är jag så glad för. De är så skönt att ha hund för han är en sån trygghet o ger så mycket kärlek.
De gör lilla trollet oxo när jag har honom. Jaa annars oxo i tankarna =)

Döden är hemsk o tyvärr så måste alla den vägen vandra. Jag önskar bara att jag kunde släppa tanken på den.. Den tar över så mycket annat tänkande =)

Vikten den är som den är. De är bara att kämpa o de vet jag. Jag ska börja träna så hoppas jag att de blir bättre snart igen.

Ha en mysig kväll kram kram ♥

 
ANITA

ANITA

23 oktober 2011 22:09

håller tummarna o de kommer o gå bra.. telen ringde hos mej efter ett tag när jag snackat med dej det var Bellan hon ville komma till mormor så nu e hon här o håller på o somna mina ögon hänger nere på magen ska stänga dom nu....va bra att du har ett nytt program nu för då kan ju du lära mej det:)) GONATT..

http://trollmorslillalya.bloggplatsen.se

Anneli Gustavsson

24 oktober 2011 21:29

Tack tack. Ja de va väl inget ovanligt =)
Säg till om barnbidraget bara =))))

Ha en mysig kväll kram kram ♥

O du,,,,,,,,, glöm att jag hjälper dig med det programmet..

 
Annika

Annika

24 oktober 2011 12:11

Klart att det går bra, ränker på dig... Bamsekram fylld med saffranshonung till dig

http://www.ankanplankan.wordpress.com

Anneli Gustavsson

24 oktober 2011 21:28

Tack så mycket.. Ja de måste gå bra..
Ha en mysig kväll kram kram ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anneli Gustavsson - Torsdag 14 mars 20:54

  Jag är så glad,, ja jag kanske inte ska ta ut nåt i förskott.. Men,, jag undrar om inte läkaren tryckte till nåt i magen på mig i går för i dag är det bättre. Det var kanske nåt som kom i kläm med tanke på mitt navelbråck. Det är en sån lättnad...

Av Anneli Gustavsson - Fredag 8 mars 14:13

  Ja, i dag är det våran dag o det känns ju bra. Synd bara att inte mamma är hemma men hon o syrran har det bra i värmen. Dom kommer snart hem så dom får passa på att njuta.   Jag njuter oxo i dag för solen skiner för fullt. Har fått veckla per...

Av Anneli Gustavsson - Onsdag 28 feb 16:17


  Jag fick ju en tid till MR-röntgen pga att jag halkade 2 dagar innan julafton. Jag har fortfarande ont i ryggen o får inte med mig benen ordentligt. Jag har problem. Fredagen den 23e när jag reste mig från soffan så fick jag inte med mig vä benet...

Av Anneli Gustavsson - Måndag 26 feb 20:32

  Ja då var det ny vecka igen, nya oskrivna blad. Undra vad som fyller dessa blad den här veckan ? Måndagen fick väldigt fort så det var skönt. Jag o Neo sov länge i dag igen. Han är så trött på morgonen så jag får tjata på honom att vi ska gå ut...

Av Anneli Gustavsson - Söndag 25 feb 23:45

När min pappa blev sjuk o inlagd på sjukhuset så jobbade jag där på Akuten, jag arbetstränade. Pappa har alltid kommit till mig ,,, ja lite då o då. Jag kan inte berätta allt men jag hade ingen bra kontakt med honom på många år. Han jobbade hela tide...

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Skapa flashcards