Mitt Nya Liv

Alla inlägg under augusti 2011

Av Anneli Gustavsson - 29 augusti 2011 14:00


Hoppas sonen kan titta förbi efter sitt jobb idag o hjälpa mig med de som vi inte hann igår för han fick ju åka hem till Liam o Nina.. 

Liam är visst jättejobbigt när han ska ta sin medicin.. Ja, de är han verkligen inte ensam om de är inte de jag menar men nu är de just Liam som Måste få i sig den så han blir piggelin.

Jag pratade en snabbis med Nina hon ringde innan, Liam va något piggare så de är härligt.


Jag har sovit ganska oroligt inatt för jag har fått för mig att jag har haft Liam så jag har tittat efter honom några gånger men de är väl bara för att Teddy har legat i min säng o hoppat o bökat när han inte har kunnat sova =)


Regnet öser ner o jag tycker att de är lite kvavt, men de kanske de inte är. Jag känner mig svettig o konstig. Har lite ont i huvet men de går över.

Hahahaha de sa jag till Liam för han hittade en liten, liten, pytteliten skorpa på sitt lilla finger att den försvinner tills du gifter dig.

Jaha blev svaret då =)

De är tur att dom kan godta vissa svar i vissa lägen ..


Hur gör ni när ni vattnar era blommor ? Alltså nu menar jag inte att ni sätter på kranen, fyller kannan med vatten o vattnar blommorna .. Eller att ni tar blomma för blomma o håller under kranen för att vattna dom.. 

Gör ni nåt mer som tex prata med dom osv ?   =)


Förr hade jag helt underbara blommor, jag hade så många fina stora blommor så tom Marcus tyckte att de va för mycket när han va liten... Mamma sa oxo till mig att man inte såg ut genom fönstrena. 

När jag blev sämre med värken , vikten steg o självförtroendet åkte ner under skosulan o jag ville inte mer så orkade jag inte med några hemska blommor. Hur 17 skulle jag kunna ta hand om dom när jag inte brydde mig om nåt mer än att få sitta i min trygga lilla vrå där ingen kunde säga nåt ont till mig ?

Så jag har inte haft några levande blommor på väldigt många år, bara fina tygblommor ... MEN dom tygblommorna har jag lagt ut i förrådet o ersatt med riktiga blommor som ni vet o nu är de så fint här. 

Jag lever livet o de gör mina blommor oxo =)


Nu ska jag fylla på muggen med lite gottit kaffe.. Idag blev de en banan istället för ett äpple ,, de ni...


Ha en bra dag, hoppas inte att ni regnar bort.


Puss I Pannan ♥



Mer Trafik till din Blogg !!

De är inte svårt att registrera Din Blogg eller Hemsida.

 BLOGGTRAFIK.NU    MER TRAFIK


BLOGG RIKET

PANELEN     SVENSKA SAJTER 


 MARKNADSFÖR DIN BLOGG HÄR


 BloggRegistret.se

 

Blogg topplista - <a href=Superbloggen.se" border="0" />


Viktbloggar - <a href=Dietguiden.com" border="0" />


Superblogs

Av Anneli Gustavsson - 28 augusti 2011 19:14



Idag körde jag o Liam racer,, ja vi körde sååååå fort in till Vc......

Nä jag körde inte alls fort, jag satt o brummade högt så Liam tyckte att de gick med racerfart..

Jag tycker inte om att köra andras bilar, men de gick bra att köra Marcus o Ninas bil. Den är ju mycket större än mammas så jag kände mig liten i den. Den va jättego att köra.


Liam va jätteduktig hos läkaren. Ja han blev lite lessen när läkaren ville titta i öronen på honom. Han satt i mitt knä o jag höll om honom..

Jag gillade inte den läkaren nåt speciellt för hon ville bara göra sitt o sen gå.. När man har med barn att göra så kanske man får visa o förklara lite mer än hon gjorde. MEN de gjorde jag istället så hon fick snällt vänta tills jag hade förklarat för Liam vad hon skulle göra.....

Hon va inte elak eller nåt sånt, men nä jag gillade henne inte.


Han hade öroninflammation, men de visste jag redan. Trumhinnan hade brustit o de va de jag sa innan oxo =)))

Däremot trodde jag att han hade på båda sidorna, men de sa läkaren att han inte hade hmmm... Ok jag får lita på henne =)


Marcus o Nina kom hem precis lagom så dom kom till Vc sen körde vi hem Nina o Liam.. Vi hann äta varsin banan trollet o jag plus att vi hann lägga ett pussel.

Himmel o pannkaka vad duktig han är, de va roligt att se. 

Sen åkte Marcus o jag till Ica Maxi där han  löste ut medicinen o handlade lite. Jag köpte bla en paj, jag ville egentligen inte ha de men jag orkade inte fixa till nåt .. Jag köpte en till mig o en till mamma. En kyckling o broccoli paj..  Den va ok,, men nu har de blivit fel mat i ett par dagar. Pannkakor o en mjuk macka igår o pajen idag.. Ja jag tog bara ½ paj med sallad för jag ska ta den andra ½;an lite senare... 


Ja innan Marcus körde hem mig så stannade vi till på ett annat ställe o jag köpte nåt stort, fint men jag kan inte säga mer nu för jag behöver lite hjälp med den här blablablabla tjosan o de får jag i morgon för Marcus va tvungen att åka hem då Nina ringde för Liam ville inte ta sin medicin. Hoppas att han har tagit den nu lillplutten.

Så i morgon kväll kan jag berätta vad det är.. Marcus kommer o hämtar mig efter jobbet för jag ska ha Liam några timmar för dom ska göra en sak "hemlis"  =)


Jag känner att jag är lite trött nu,, har så ont i musklerna. Jag tycker att de borde lugnat ner sig nu, men de gör de säkert snart.

Jag ska fixa till sängen som Liam har sovit i, ställa undan den. 

*gäääääääääsp*  Ojsan...  Jag kanske skulle hoppa in i duschen så jag vaknar till lite. 


Nu är jag ensam utan troll igen.. Ja, jag har ju lilleman som tur är.. Men nu är han hemma hos lilla mamma o pappa.. 

Tänk vad hemskt de hade kunnat bli för Liam om han o jag inte hade haft den här relationen... Fy så fruktansvärt om han hade suttit här o varit lessen för att han inte känner mig ordentligt, att han inte vågar vara de lilla troll han är..

Uffa, jag får ont i magen bara jag tänker på de. Men nu är de Inte så mellan oss som tur är =))


Undra om de är nåt bra på tv;n ikväll ?


Ha en mysig kväll..


Puss I Pannan  ♥

Jag glömde säg att jag fick världens goaste kram av svärdottern för att jag hade Liam.... Jag blev så glad för den ♥♥♥


Mer Trafik till din Blogg !!

De är inte svårt att registrera Din Blogg eller Hemsida.

 BLOGGTRAFIK.NU    MER TRAFIK


BLOGG RIKET

PANELEN     SVENSKA SAJTER 


 MARKNADSFÖR DIN BLOGG HÄR


 BloggRegistret.se

 

Blogg topplista - <a href=Superbloggen.se" border="0" />


Viktbloggar - <a href=Dietguiden.com" border="0" />


Superblogs



Av Anneli Gustavsson - 28 augusti 2011 13:06


Liam han somnade väldigt gott igår kväll o jag satte mig en stund o slappade framför tv;n..

Precis när jag hade stängt ner datorn o va på väg att släcka ner i lgh så vråååålade Liam rakt ut...

Faaaammmmooooooo


Herregud vad är de för fel ?

Både jag o Teddy flög ur soffan o jag rusade in i sovrummet då halvsitter Liam i sängen o säger;   - Kom fammoo.

Jag bäddade om honom sen sov han på mindre än 30 sek...


Jag lovar att hjärtat höll på att flyga ur kroppen på mig. 


Liam har sovit väldigt oroligt inatt, han har haft lite ont i öronen/feber o sen har han haft lite växtvärk i benen så jag har masserat för fullt..

När Liam väl somnade ,, ja då började Teddy stöka runt i sängen för han hittade ingen skön sovställning o så har natten varit. 

Jag har inte sovit många minuter, men jag kan sova sen. Jag hade kunnat lägga mig nu medans Liam sover lite men jag ska fixa lite för vi har en tid till VC kl 15, nu får han säkert lite medicin så han blir pigg.

Trumhinnan har ju brustit på honom så de är inte konstigt att han har ont lilltrollet.


Jag försöker få upp min klocka för att byta batteri,, den sackar efter nu .. Men man kanske inte kan byta batteri ? Jo de måste man väl kunna ?

Jag har för mig att jag fick med mig ett extra ,, ja jisses om jag kunde hålla ordning på nåt ..


Ha en bra dag, jag kikar in till er när jag får tid..


Puss I Pannan ♥

Av Anneli Gustavsson - 27 augusti 2011 23:16


Nu sover Liam gott,, ja de har han gjort i snart 1 timme. 

De finns så många saker som jag älskar med honom.. 

Han är en orkan,, som jag har sagt innan Liam the Hurricane =)

Han är galen,, han är underbar,, han är så mysig o go.. Ja listan kan göras hur lång som helst.

Men de som är så mysigt med honom är när han ska sova så lägger jag mig jämte honom o smeker hans panna, hans ögonbryn ner över näsan. Han gör allt i sin makt för att hålla ögonen öppna... De brukar inte ta mer än ett par minuter förrns han sover,, o de tog ungefär två minuter ikväll oxo tills han sov o snarkade gott.


Jag låg kvar en stund i sängen o lyssnade på hans andetag, tittade på hans lugna avslappande ansikte. Hans små armar som har muskelryckningar, sen ligger han o "klappar" med ena handen några "klapp" sen gör han inget mer.


Han hade en stund som han va lite piggare idag , då va vi ute o gungade en stund tills jag såg att han började bli hängig så vi gick in. 

Jag har försökt att få honom att äta lite pannkakor med tillbehör o han tog snällt några tuggor sen va de bra. 

Han har ätit 4 st pinnglassar o druckit jättebra, de är huvudsaken när han mår så här. 


Nu ikväll så blev han lite vissen igen så jag tog tempen då hade han 38,1 så han fick en alvedon vid 21...  Han har ont i båda öronen så han har säkert dubbelsidig öroninflammation.. Jag ringde till Jourcentralen o rådfrågade dom vad jag skulle göra ?

Jag visste redan svaret ,, men jag ville ändå få de "bekräftat".. Näsdroppar, högt läge på sängen, alvedon o mycket vätska.. De hänger kvar sen många år tillbaka då Marcus jämt hade öroninflammation o feber.

Barnsköterskan som hade Jouren va  helt underbar,, Sanna heter hon, hon frågade hela tiden om jag va nöjd med det vi bestämde om att avvakta.. Tänk om alla va som hon.. ♥


Liam har varit så duktig hela tiden även att han inte har varit helt pigg. Han är så artig när de gäller så gott som allt.. Han frågar, han ber snällt.. JO då han kan han oxo men då hör inte fammoo honom,, då har hon kottar i öronen.. 

Sen brukar jag fråga om han sa nåt =)))


Jag måste ju berätta innan Liam somnade så viskade jag till honom;


Jag - Vet du en sak ?

Liam - JaaAAaaAAaaa

Jag - Oh vad bra.. Men vet du en sak till ?

Liam - Va då ?

Jag  - Att jag är din fammoo

Liam - Ja de vet jag.

Jag - Oh så skönt.. Vet du en sak till ?

Liam - Jaaa

Jag - Jag älskar dig jättemycket

Liam - Ja fammoo de vet jag. 

Jag - Så glad jag blir att du vet de. 

Liam - Jag älskar dig mer.

Här fylldes mina ögon med tårar, men de va inget han märkte av..

Jag - Men jag älskar dig så mycket mer o jag kommer alltid att älska dig jättemycket.

Liam - De vet jag...

Han sträckte sig fram o gav mig en sån go puss.. Förstår ni hur mycket jag älskar den där lille trollungen ?....

Till slut så frågade jag om han va min lilla trollunge ?

Liam - Ja de ä jag

Jag - Ja de är du verkligen.. 


De behövdes bara några mysiga killekill över pannan så sov han..


Tänk vad jag är lyckligt lottad. Jag har det så bra, jag är så glad. 

Men det jag är gladast över är att få vara förutom mamma dotter syster svärmor moster mm så är jag så glad över att få vara fammoo.

Att jag har en sådan underbar kontakt med mitt barnbarn. Jag kan "läsa" honom väldigt bra o Liam o jag är trygga med varandra. 

Jag kan inte för mitt liv förstå vissa mor o farföräldrar som Inte vill vara delaktiga i sina barnbarns liv. Ja de gäller även sina barns liv..

Barn o barnbarn är de allra viktigaste man har.. 


De finns en sak som Inte är så rolig när det gäller att vara fammoo.. Kan ni gissa vad det är ??


Jo, de är att behöva lämna ifrån mig honom.. Men jag vet att han har dom allra bästa föräldrarna ett barn kan ha o jag vet att jag snart får ha honom igen.


Kan de bli bättre ?


Näää.............


Hoppas att Liam kan sova hela natten, han fick ju som sagt va lite näsdroppar så de hjälper lite.


Nu ska jag ta o gulla med Teddy,, får inte glömma bort honom. Nä de gör jag inte o de gör inte Liam heller ... 

Vi är alla tillsammans, men han låter Teddy vara när jag säger att han vill vara ifred.


Hoppas ni har haft en bra dag. De har varit fruktansvärt kvavt/varmt idag. Har haft ont i skallen hela dan men de känns lite bättre nu.


Dröm söta drömmar, va rädda om er. 


Puss I Pannan  ♥


Mer Trafik till din Blogg !!

De är inte svårt att registrera Din Blogg eller Hemsida.

 BLOGGTRAFIK.NU    MER TRAFIK


BLOGG RIKET

PANELEN     SVENSKA SAJTER 


 MARKNADSFÖR DIN BLOGG HÄR


 BloggRegistret.se

 

Blogg topplista - <a href=Superbloggen.se" border="0" />


Viktbloggar - <a href=Dietguiden.com" border="0" />


Superblogs


 

Av Anneli Gustavsson - 27 augusti 2011 17:20


Liam o jag sov middag innan rätt länge. Han fick feber 39,2 undertiden han sov så han fick alvedon halv 3 o är ganska pigg nu.


Undra om han inte lite öroninflammation ?  Nåja de får vi se. Som sagt va så är han piggare nu o är en liten "Emil"....


Jag har försökt att få i honom lite mat men han vill mest dricka o de får han.  Jag gjorde plannkakor o han åt lite med jordgubbs sylt o grädde. 

Jag åt 3 pannkakor med sylt o grädde, de va första gången jag åt de sen operationen. De gick bra, men de va inte så gott. Nä de Liam inte vill äta upp får jag väl frysa in o ge nån till Teddy..


Nu lullar Liam omkring här o pratar med sig själv =))))

Teddy ligger på min säng o gnisslar.. Han vill nog ha lite mat eller så vill han bara ha lite kärlek................ De kan oxo vara att han vill ha de lite svalare för de är förbannat kvavt... Jag svettas som bara den o de har jag knappt gjort i sommar.


Liam - Fammoo kan jag få lite lakrits ? Kan jag de fammoo ??

Fammoo - Ja Liam de kan du få... 


Hahahahaha medans jag sitter här o skriver kommer Liam in med en vattenmelon som jag slicade upp nyss.. 

Liam - De va gott fammoo, de va de fammoo  .. Samtidigt som han har sin vattenflaska... 


Ja de är min trollunge. Han gör precis som jag gör..

Vattenflaskan o vattenmelon =)


Puss I Pannan  ♥

(hahaha jisses vad de va felskrivningar)

Mer Trafik till din Blogg !!

De är inte svårt att registrera Din Blogg eller Hemsida.

 BLOGGTRAFIK.NU    MER TRAFIK


BLOGG RIKET

PANELEN     SVENSKA SAJTER 


 MARKNADSFÖR DIN BLOGG HÄR


 BloggRegistret.se

 

Blogg topplista - <a href=Superbloggen.se" border="0" />


Viktbloggar - <a href=Dietguiden.com" border="0" />


Superblogs

Av Anneli Gustavsson - 27 augusti 2011 10:30


Jaaa nu äntligen har jag blivit med barnbarn... Halv 9 kom han hit till sin fammoo..

Han sitter just nu i mitt knä o säger att de är förskräckligt... De är förskräckligt med gardinen, de är förskräckligt med Pippi Långstrump  =)


Nu såg han en blond tjej på nätet o säger att hon va tjusig....


Liam vill lyssna på bamselåten så de ska han få. Ha en bra dag allesammans..


Puss I Pannan  ♥




Mer Trafik till din Blogg !!

De är inte svårt att registrera Din Blogg eller Hemsida.

 BLOGGTRAFIK.NU    MER TRAFIK


BLOGG RIKET

PANELEN     SVENSKA SAJTER 


 MARKNADSFÖR DIN BLOGG HÄR


 BloggRegistret.se

 

Blogg topplista - <a href=Superbloggen.se" border="0" />


Viktbloggar - <a href=Dietguiden.com" border="0" />


Superblogs

Av Anneli Gustavsson - 26 augusti 2011 23:37


Just bring it on........

Ja precis, nu är de snart midnatt o inte många timmar kvar..  De är dags för mig att stänga av datoriet o försöka sova en stund..


De har Inte blivit någon träning alls idag, men de kommer fler dagar .. 


Jag får se om de är nån bra film jag kan somna till eller om jag ska stirra i taket.. Ja de kan ni få reda på när jag har vaknat =)


Ha en härlig Lördag, va rädda om er o varandra o kom ihåg - Döm inga människor, tänk efter före !


Sweet Dreams .................


Puss I Pannan  ♥



Mer Trafik till din Blogg !!

De är inte svårt att registrera Din Blogg eller Hemsida.

 BLOGGTRAFIK.NU    MER TRAFIK


BLOGG RIKET

PANELEN     SVENSKA SAJTER 


 MARKNADSFÖR DIN BLOGG HÄR


 BloggRegistret.se

 

Blogg topplista - <a href=Superbloggen.se" border="0" />


Viktbloggar - <a href=Dietguiden.com" border="0" />


Superblogs

Av Anneli Gustavsson - 26 augusti 2011 21:40


Jag är 45 år o fortarande fet. Jag är den typen som är lat o inte kan göra nåt själv utan måste ta den ENKLASTE vägen ur detta.....................

Jag valde alltså att lägga mitt liv i kirurgens händer o hoppas på att jag skulle få vakna upp o se min son o mitt barnbarn igen. Jag valde att gambla med mitt liv för att jag va så lat o inte gjorde nåt åt min fet-vikt.

Jag valde allt detta bara för att................


Jag blir både ledsen , förbannad o chockad över att vissa kan rapa ur sig en massa skit utan att ens veta hur det ligger till....

Jag har inte hört nåt om när de gäller mig själv ( de finns säkert dom som tycker nåt om mig oxo men de skiter jag fullständigt i ), men jag har hört när det gäller andra både i tal men även sett i text...

Folk är så snabba att dömma andra, men inte kunna se till sig själv. 


Jag är inte född fet, jag har blivit de pga min muskelsjukdom , mediciner mm.

Pga värken så har jag haft svårt att röra mig, att anstränga musklerna. De spelar ingen roll om de har gällt att ta en promenad eller städa, jag har inte klarat av de alls. 

Hänga tvätt kan ibland ta död på mig, de är hemskt för att allt gör så förbannat ont.

Städningen har kunnat ta upp till 1 vecka i en 3 rums-lgh, men de har fått ta den tid de tar jag har kämpat ändå o gjort mitt bästa.

Idag går de lättare med städningen pga att jag har minskat nästan 47 kg sen den 8 mars 2010 Tack o Lov.........


Fetman har blivit värre o värre med åren, dels pga värken som gjorde att jag drog mig undan för jag klarade inte ens av att jobba vilket gjorde att jag mådde sämre o sämre. Jag drog mig undan mer o mer, jag gick upp mer o mer i vikt men tror för den skull inte att jag inte har försökt att gå ner i vikt.. 

JO då,, de har jag. Jag har testat ALLT,,, precis allt o jag har klarat av att gå ner i vikt hur många gånger som helst,, men att behålla den minskade vikten har inte gått.


Till slut gick de så långt så jag fick hjälp av läkaren med tabletter o de har funkat ett tag men sen har jag varit tillbaka från början .. Inte nog med de,, när man har lyckats gå ner i vikt o börjar gå upp igen så går man alltid upp mer än de man vägde innan..

Detta är inget som någon vill vara med om,, tro mig.. Ingen mår bra av att vara fet eller överviktig även att man hör många säga att dom är så nöjda med sig själva. 


Den här jojo bantningen har förstört allt för mig o för många andra.


En Gastric Bypass är bara ett verktyg,, en hjälp för oss som behöver. O jag säger de igen,,, det är INTE ett första val för de får man inte som första val.. Man måste ha provat med allt o de är inte ens då säkert att man är lämplig för en operation.


Många tror att jag rasar i vikt utan att behöva göra ett skit. Att jag kanske ligger på soffan o käkar praliner mm.. 

Men de kan jag säga med handen på hjärtat,, att de gör jag Inte.

Jag får verkligen kämpa för mina kilon, vartenda gram är en fight... JoJo-bantningen har förstört mitt liv o de förstör nu oxo för jag måste hela tiden tänka på vad jag äter, hur mycket jag äter osv.......

Ja ni läste rätt....... Hur mycket jag äter... Många av oss som har gjort operationen kan äta väldigt mycket.. Magen säger inte stopp,,, de får man själv se till att göra så man inte kommer tillbaka till de gamla som man bara vill glömma. 


Jag är så rädd att jag inte ska gå ner mer i vikt, jag vill väldigt gärna gå ner 15 kg till o jag ska banne mig kämpa för allt vad jag har o kan. Jag tänker inte ge upp, jag har ju för 17 hela livet på mig. O vet du vad ?  Jag har ett underbart liv tack vare operationen.........

Tänk om den inte fanns ?

Många liv kan räddas på detta sätter, men flera liv går även förlorade..


Detta med operationen är inte den enklaste vägen att ta, de har ni mitt ord på.. 


När jag skulle läggas in så hade jag världens ångest, jag ville inte gå in genom dörren för jag va hundra på att jag aldrig skulle komma ut därifrån igen.

Jag skulle inte få se min familj igen. Min älskade son, barnbarn, syskonbarn, mamma, syster, svärdotter o min älskade hund......


Tror ni att jag skulle riskera allt detta genom att ta den "enklaste" vägen ?


NO WAY !!!


Ni som har fördommar,, tänk er för innan ni säger nåt. Ord sårar nåt så fruktansvärt mycket. Ord som har blivit sagda finns ALLTID kvar, dom försvinner Inte... 


Det är upp till varje männska att göra sina egna val.. Stå vid deras sida o stötta dom.. Fråga om dom behöver nåt, fråga om vad det än kan gälla. Fråga, fråga, fråga för guds skull.

Många gånger så vill man prata om de , man har ett behov av att få ur sig skiten o få gå vidare med sitt liv...


O i detta fallet med tex en gastric bypass operation,, ta reda på, fråga, prata, va inte rädd för att våga......


Ni är fler här inne på den här bloggportalen som ska eller har gjort en gastric bypass,, till Er som ska göra den önskar jag Lycka Till av hela mitt hjärta,, o till Er som redan har gjort den. Bra jobbat o Lycka Till ♥


Ja, jag tog illa vid mig innan när jag läste en blogg så detta blev resultatet.

Jag vill var tydlig med att jag har fått världens stöd av alla runt omkring mig, av familj, släkt, vänner ja även här i bloggvärlden TACK ♥


Mer Trafik till din Blogg !!

De är inte svårt att registrera Din Blogg eller Hemsida.

 BLOGGTRAFIK.NU    MER TRAFIK


BLOGG RIKET

PANELEN     SVENSKA SAJTER 


 MARKNADSFÖR DIN BLOGG HÄR


 BloggRegistret.se

 

Blogg topplista - <a href=Superbloggen.se" border="0" />


Viktbloggar - <a href=Dietguiden.com" border="0" />


Superblogs

Translation

♥ NEOS BLOGG ♥

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL NEOS BLOGG.  

Presentation


Mitt Nya Liv


Denna Blogg Är Kryddad
Med Kärlek

Och Galenskap


Fråga mig

46 besvarade frågor

COPYRIGHT BY ME !

       

SAMARBETE

 

Önskar Du ett samarbete med mig så kan du skriva till mig antingen här på bloggen eller på min mejl.

 

anneliprivat@hotmail.com

WEBDESIGN

    

RSS

FÖLJ MIG PÅ YOUPIC

Kommentera gärna mina

foton på Youpic

 

FÖLJ NEO PÅ INSTAGRAM

 

FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM.

 

Följ Mig På Nouw

        

Klicka på bilden så kommer ni

till min andra blogg ♥  

Följ Mig På FB

VEM HAR NAMNSDAG ?

 

Klicka på bilden så ser du Vem som har Namnsdag.

 

MINA AVSVALNINGSGALLER.

 

HÄR KAN DU KÖPA AVSVALNINGSGALLERNA SOM JAG ANVÄNDER. KLICKA PÅ BILDEN.

 

❤❤❤

MIN KAMERA

Nu är det den här skönheten som ska få göra sitt.

Hoppas att vi kommer överrens.

       

Dagens citat

MITT NYA LIV


Så här färgrann var min mage efter min GBP

 

Jag tappade mer än hälften av håret. Jag var livrädd att bli flintis. Men det kom tillbaka. Detta är en stor hårtuss från 2 dagars borstande.

 

 

Nu har jag fått en massa krullor, tidigare hade jag rakt hår. 

Jag har gått ner 48 kg & över 1 meter. 

Men jag kämpar fortfarande väldigt hårt med att gå ner resten av min vikt. Helst 15 kg till. 

Don't Say Goodbye

 

Klicka på bilden ♥

 

Precious Child - Gone To o Soon.

 

EN UNDERBAR LÅT.

Klicka på bilden.

 

MAMMA.

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

A STAR IS BORN.

 

KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

MAMA - IL DIVO

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER DU TILL LÅTEN.

 

EVA CASSIDY

 

 

KLICKA PÅ BILDEN SÅ KOMMER NI TILL EN UNDERBAR SÅNGERSKA.

 

Sök i bloggen

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Arkiv

Roliga Fotosidor

 

Här Kan Du Synas

BLOGGAR JAG FÖLJER

GBP LÄNKAR

Länkar

Flaggor

Flag Counter

Ovido - Quiz & Flashcards